19 / 03 / 2024

Oktay Cebeci kimdir?

Oktay Cebeci kimdir?

Cebeci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Cebeci kimdir? Oktay Cebeci, Cebeci İnşaat'ı ne zaman kurdu? Oktay Cebeci ile Cebeci İnşaat hangi projeleri hayata geçirdi? İşte sorularınızın yanıtı...



Oktay Cebeci kimdir?

Oktay Cebeci, Cebeci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı. Kayseri'de 10 yıl konut üretip sattıktan sonra rotasını Alanya'ya çeviren Oktay Cebeci, Cebeci İnşaat'ı 1982 yılında Alanya'da kurdu. 


Cebeci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Cebeci'nin mühendis olan büyük oğlu Ahmet Cebeci ile mimar ve strateji uzmanı küçük oğlu Ayhan Cebeci, halen yardımcıları olarak görev yapıyor.


Ticari ve turistik proje inşaatlarında uzmanlaşan Cebeci İnşaat, daha çok Alanya'da inşa ettiği villa, apartman ve otellerle biliniyor. Alanya'nın farklı yerlerinde bin 500 konut ve 2 otel inşa eden Cebeci İnşaat'ın başlıca projeleri Villas, Cebeci Kestel, Cebeci Residence, Atlantis Residence, Blue Bay Residence ve Alanya Country Club olarak sıralanıyor. 


Şirket, geçen ocak ayında 607 konutluk Azura Park projesini de satışa çıkardı. 26 dönüm arazi üzerine 60 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen projede tatil köyü ve konut konsepti tek bir projede birleştiriliyor.


Cebeci İnşaat

Cebeci İnşaat Şirketi 1982 yılında Oktay Cebeci tarafından Alanya'da kurulmuştur. Oktay Cebeci, şirketin kurucusu ve yöneticisidir. İki oğlu da yönetici yardımcılarıdır. Büyük oğlu Ahmet Cebeci deneyimli bir mühendis ve yerel planlama kanunları ve ulusal inşaat standartları konusunda uzmandır. Küçük oğlu Ayhan Cebeci çok başarılı bir mimar ve pazarlama stratejileri uzmanıdır.


Cebeci İnşaat Şirketi yaşam, ticari ve turistik proje inşaatlarında uzmanlaşmıştır. Bunlar içerisinde Alanya Türkiye'de daireler, villalar, ticari mekanlar, oteller ve apartmanlar yer alır.


Bugüne kadar Alanya'nın farklı yerlerinde 1500 daire ve 2 otel, Cebeci Şirketi tarafından inşa edilmiştir. 




Geri Dön