26 / 04 / 2024

oktay güner

oktay güner

Enta Prefabrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Oktay Güner Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Pendik, Kaynarca Mahalesi, E-5 Yanyol Caddesi'nde kuruldu.

Prenta İnşaat Prefabrike Yapı Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Prenta İnşaat Prefabrike Yapı ve Araç Kiralama Lojistik Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi, Oktay Güner Şube Temsilciliği'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Eylül'de kuruldu

Prenta İnşaat Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Prenta İnşaat Prefabrike Yapı Anonim Şirketi Tuzla Şubesi, 10 bin TL sermaye ile 9 Ocak 2013 tarihinde açıldı...

Dünya Gazetesi Maslak'taki ofisinden bugün çıkarıldı: Kira krizi yaşayan gazete Umut Güner'e satıldı!

Mali sıkıntılar nedeniyle bugün Maslak'ta bulunan ofislerinden çıkarılan Dünya Gazetesi'nin yeni sahibinin de Umut Güner olduğu belirtildi. 

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Güner tarafından kuruldu.

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Sita Ahşap Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Sita Ahşap Dekorasyon Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güner Tamtabah ve Şeyda Şimşek ortaklığında kuruldu.

Ascons İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ascons İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güner Tan ve Serbülent Ilık ortaklığında kuruldu.

Sem Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Sem Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Beyoğlu'nda Oktay Güney ve Yavuz Yücel Özcan ortaklığında kuruldu.

Sem Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Kuruldu!

Sem Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda Oktay Güner ve Yavuz Yücel Özcan tarafından kuruldu.

Public Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Public Yapı Anonim Şirketi Sancaktepe'de Nesim İpekel, Ali Tamer Aktürk, Selim Güner, Fırat Hasköy ve Alberto Aroyo ortaklığında kuruldu.

Versus Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Versus Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi Kağıthane'de Hasan Uğur Güner ve Revan Esendemir ortaklığında kuruldu.

Çamkıran Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamkıran Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Güner Çamkıran tarafından kuruldu.

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Coşkun ve Sema Güner ortaklığında kuruldu.

Zemoks Yapı Endüstriyel Zemin Kaplamaları Ve İzolasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Zemoks Yapı Endüstriyel Zemin Kaplamaları Ve İzolasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Güner tarafından kuruldu.

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Güner tarafından kuruldu.

oktay güner Haberi

oktay güner

Enta Prefabrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Oktay Güner Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Pendik, Kaynarca Mahalesi, E-5 Yanyol Caddesi'nde kuruldu. 

Enta Prefabrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a)Prefabrike bina ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiralamak, kiraya vermek. b) Her türlü prefabrike bina imali, montajını yapmak; ofis ve yük konteynerleri, çelik yapı sistemleri ve uzay çatı sistemleri imalatı ve montajını, iç ve dış ticaretini yapmak. c)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. d)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait...