20 / 04 / 2024

Oktay Taşçı

Oktay Taşçı

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Oktay Taşçı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu.

MB Azure Resort'ta yüzde 40 peşin ödemelerde 20 ay vade fırsatı! 

Arıklıoğlu ve Oktay İnşaat tarafından Mersin'de inşa edilen MB Azure Resort'ta satışlar devam ediyor. Şimdi al 3 ay sonra öde kampanyası başlatan şirket, yüzde 40 peşin ödemelerde 20 ay vade fırsatı sağlıyor.

Yozgat Sorgun Millet Bahçesi'nin ihalesi 13 Ağustos'ta!

Yozgat Sorgun Millet Bahçesi'nin yapılması için uzun zamandır çalışmalarda bulunduklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, proje için 13 Ağustos'ta ihale düzenleyeceklerini söyledi.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti Zekeriyaköy'de ev arıyor!

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un  Zekeriyaköy'e taşınacakları iddia edildi.

Fuat Oktay'dan Beyrut Limanı açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Cam başta olmak üzere Beyrut'un yeniden ayağa kaldırılmasıyla alakalı inşaat malzemeleri yardımı yapacağımızı ifade ettik. Beyrut Limanı'nın ayağa kaldırılması ile alakalı çok ciddi bizim müteahhitlik, biliyorsunuz inşaat tecrübemiz var" dedi...

Taşpınar Group Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Taşpınar Group Turizm Otelcilik Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Taşpınar, Akın Oktay Taşpınar, Gökhan Taşpınar ve Hakan Taşpınar ortaklığında kuruldu. 

Öz Oktay Yapı Emlak Otomotiv İnşaat Malzemeleri Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Oktay Yapı Emlak Otomotiv İnşaat Malzemeleri Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Oktay Mengütaş tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fatsa Çevre Yolu ihalesi 18 Ocak'ta!

Fatsa Çevre Yolu ile ilgili AK Parti Ordu Milletvekilleri Ergün Taşçı ve Oktay Çanak ortak bir basın toplantısı düzenledi.Fatsa Çevre Yolu proje ihalesinin 18 Ocak 2017'de yapılacağı açıklandı.

Oktay Kaynarca, Emirgan ve Tarabya hattında ev arıyor!

Ünlü Oyuncu Oktay Kaynarca son dönemde yaşadığı olaylardan dolayı Bebek'ten taşınma kararı aldı. Kaynarca yıllardır yaşadığı semtten neden taşınma kararı aldı?

Halk konut sektörüne neden yöneldi?

Yeniçağ Gazetesi köşe yazısı olan Oktay Taş bugünkü köşe yazısında neden halk konut sektörüne neden yöneldi. İşte Taş'ın o yazı...

Konut alan da yapan da kazanıyor!

Ticari Hayat Gazetesi köşe yazısı olan Oktay Taş bugünkü köşe yazısında konut sektörünü ve sektörün verilerini değerlendirdi. İşte o yazı...

Florya'daki Metin Oktay Tesisleri Riva'daki araziye taşınacak!

Dumankaya İnşaat, kendisi veya başka şirketler aracılığıyla, Florya'daki Metin Oktay Tesisleri'nin kulübün Riva'daki arazisine taşınması ve bu iki arsanın farklı projeler geliştirilerek birlikte değerlendirilmesini önerdi.

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Oktay Taşçı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu.

Murat Taşer: İzmir'e dar gelirliye konutla geliyoruz!

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, TBMM Grup Başkanvekili Oktay Vural ve Buca Belediye Başkan adayı Levent Çizmeli ve partililerle birlikte Buca Kozağaç seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi...

Oktay Taşçı Haberi

Oktay Taşçı

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Oktay Taşçı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu. 


Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; 1-      Şubenin işletme  konusu Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaatın elektrik tesisatını yapmak, yaptırmak, taahhütlere girmek, bu işler için gerekli organizasyonları kurmak işleridir.


Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Kağıthane, Gürsel Mahallesi,...