27 / 04 / 2024

Olay Medya ihalesi

Olay Medya ihalesi

Olay Medya’nın satışı için dün düzenlenen ihaleye katılan tek isim, Cavit Çağlar’ın Organize Sanayi’deki arsasına AVM kurmak isteyen Aziz Torun oldu. Torunlar ihaleye 14 milyon TL teklif verdi.

TMSF Olay Medya ihalesini 15 Eylül'e erteledi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Olay Medya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün ihale tarihinin 15 Eylül 2015'e uzatılmasını kararlaştırdı.

Ulus 100. Yıl Çarşısı binası yıkım işi ihalesi yapıldı!

Ankara'da Ulus 100. Yıl Çarşısı binasının yıkım işi ihalesi tamamlandı. İhalenin Belediyenin sosyal medya hesaplarından ve ABB TV'den canlı olarak yayınlandı.

Falcao'nun İstanbul'daki evi olay oldu!

Transferi olay yaratan Radamel Falcao'nun İstanbul'daki evi olay oldu. Falcao'nun eşi Lorelei Taron, Bebek'te yeni taşındıkları evin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Bursa kaliteli şehir olma konusunda hızla ilerliyor!

Devlet eski Bakanı ve Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar, OLAY Medya yönetici ve köşe yazarlarıyla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi yeni belediye binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Olay Medya ihalesine Torunlar'dan 14 milyon TL teklif!

Olay Medya’nın satışı için dün düzenlenen ihaleye katılan tek isim, Cavit Çağlar’ın Organize Sanayi’deki arsasına AVM kurmak isteyen Aziz Torun oldu. Torunlar ihaleye 14 milyon TL teklif verdi.

TMSF Olay Medya ihalesini 15 Eylül'e erteledi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Olay Medya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün ihale tarihinin 15 Eylül 2015'e uzatılmasını kararlaştırdı.

SGK Binası'nın ihalesi, halkın tepkisi üzerine ertelendi!

SGK Binası'nın ihalesi, halkın tepkisi üzerine ertelendi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de imza kampanyasına destek verdi. Ergün "Yanlıştan dönmek erdemdir. Manisa'da ikinci bir Sümerbank olayı yaşanmasın istiyoruz" dedi.

TOKİ Kütahya'da spor salonu, pansiyon ve eğitim binaları ihalesi!

TOKİ Kütahya'da eğitim binaları, 2 adet öğrenci pansiyonu ve 1 adet spor salonunun ihalesi 30 Ekim 2012 tarihinde yapılıyor...

TOKİ Bolu Mengen'de 80 konut ve içme suyu deposu ihalesi!

TOKİ Bolu Mengen Pazarköy'de 80 konut ve içme suyu deposunun ihalesi 30 Ekim 2012 Salı günü saat 14.00'te yapılıyor...

TOKİ KOSGEB ihalesi bugün 14.30'da!

TOKİ'nin KOSGEB Hizmet Binası ihalesi bugün 14.30'da açık ihale usulü ile yapılıyor...

TOKİ Gaziantep Vergi Dairesi Hizmet Binası ihalesi bugün!

Gaziantep Vergi Dairesi Hizmet Binası'nın ihalesi bugün saat 14.00'te yapılıyor. İhalede verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 gündür...

İstanbul Finans Merkezi ihalesi bugün yapılıyor!

Daha önce uygun rekabet ortamının sağlanamaması ve tek geçerli teklif olması nedeni ile ertelenen İstanbul Finans Merkezi projesi ihalesi bugün saat 14.30'da yapılıyor...

Ataköy Turizm Kompleksi ihalesi 11 Aralık tarihine ertelendi!

Ataköy Turizm Kompleksi ihalesi 11 Aralık tarihine ertelendi. Satışa konu Ataköy Turizm Kompleksi içerisinde Galleria Alışveriş Merkezi, Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Ataköy Marina Hotel, Ataköy Marina ve Ataköy Marina Park bulunuyor

TOKİ KOSGEB Hizmet Binası'nın ihalesi yarın yapılacak!

TOKİ KOSGEB Hizmet Binası ihalesi yarın 14.30'da yapılıyor. İhalede 650 iş günü süresi veriliyor...

Olay Medya ihalesi Haberi

Olay Medya ihalesi

Olay Medya, Tasarruf Mevduatı sigorta Fonu (TMSF) tarafından dün yine satışa çıkarıldı. İhaleye katılan tek isim Korupark’m sahibi Aziz Torun oldu. İhaleye Torun Holding’in Ankara şirketlerinden Yaldız Enerji katıldı. TMSF tarafından 24 Milyon lira muhammen bedelle ihaleye çıkarılan Olay Medya için Torun 14 milyon lira teklif sundu. Bu teklifin değerlendirmeye alınıp alınamayacağına ilişkin TMSF yönetimi 8 Ocak Cuma günü karar verecek.


HEDEF SADECE MEDYA PATRONLUĞU MU?

Gıdadan inşaata pek çok kalemde yatırımı bulunan Aziz Torunun Olay Medya’ya sahip olmak için teklif vermesinin ardında yatan tek neden medya patronu olmak gibi görünmüyor. Cavit Çağlar’ın tapuları TMSF’de olan ve yönetimini elinde bulundurduğu Organize Sanayi Bölgesindeki arsa da Torunun dikkatini çeken yatırım planları arasında. Torun, bu araziye AVM yapmak istiyor ancak imar planının değiştirilmesi...