19 / 04 / 2024

Olimpa Konutlarının ne kadarı satıldı

Olimpa Konutlarının ne kadarı satıldı

Olimpa Konutları projesi için Türkiye'de ilk defa bir alışveriş merkezinde kurulan örnek daire dikkat çekti. Basaksehir'deki Olimpa AVM'de kurulan örnek daireyi 22 Subat-23 Mart tarihleri arasında 599 kisi ziyaret etti.

Olimpa Konutları'nın yüzde 48'i satıldı!

Fuzul Yapı seçim öncesi dönemde de satışta hız kesmedi. Fuzul, son projesi Olimpa Konutlan'nda satışa çıktığı günden bu yana geçen yaklaşık 3 ayda dairelerin yüzde 48'ini sattı.

AKTOB Başkanı: Kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettik!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizm sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKTOB Başkanı Kavaloğlu, kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettiklerini söyledi.

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Tan Urla projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, konutların enerjisinin güneşten elde edileceğini dile getirdi.

TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından enkaz kent haline gelen Hatay için sevindiren haber geldi. TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu. Peki TOKİ deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Kamu konutlarının 2023 kira bedelleri açıklandı! Metrekaresi kaç TL oldu?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan Milli Emlak Genel Tebliği, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Türlerine göre kamu konutlarının metrekare kira bedeli ne kadar oldu?

Başakşehir Avrasya Konutları'nın değeri belli oldu!

Başakşehir Avrasya Konutları'nın 2021 yılsonu değerleme raporu yayınladı. Peki Başakşehir Avrasya Konutları'nın değeri ne kadar?

Markalı konutların yüzde 9.91'i yabancılara satıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’nin 2021 Eylül ayına ilişkin verileri belli oldu. Peki açıklanan sonuçlara göre Eylül 2021'de konut sektöründe neler oldu? Konut fiyatları nasıl değişti? En çok hangi tip konutlar satıldı? Markalı konutların ne kadarı yabancılara satıldı?

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Başkent Emlak Konutları ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

İzmir'deki deprem konutlarının inşaatında son durum ne?

İzmir'de 30 Ekim tarihinde Seferihisar açıklarında büyük yıkıma neden olan 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Depremin ardından evleri hasar gören vatandaşlar için yapılan deprem konutlarının inşaatı hız kesmiyor...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın temeli 13 Haziran 2020'de atılmıştı. 9 ayı geride bırakan inşa sürecinde son durum ne? İşte detaylar...

Elazığ'da hasar gören konutların yenilenmesinde son durum ne?

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Elazığ deprem bölgesini ziyaret etti. Elazığ'da en büyük sorun hasarlı konutların dönüşümünün yavaş ilerlemesi olarak belirtiliyor. Babacan, "Fay hattındayız, afet kader olabilir ama yıkım, ölüm kader olmamalı" dedi.

Bingöl'deki konutların yüzde 75'i sigortalı!

Bingöl dün akşamdan bu yana belli aralıklarla sallanıyor. Peki Bingöl'deki konutların ne kadarı sigortalı?

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın ticari alanları satışa sunuluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, 2.138 dairenin yer aldığı Çatalca Konutları meydanındaki 18 adet iş yerini teklif alma usulü ile satışa çıkarılıyor. Ticari alanlardan satın almak isteyenlerin 21 Aralık Cuma gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor. 

Olimpa Konutlarının ne kadarı satıldı Haberi

Olimpa Konutlarının ne kadarı satıldı


Fuzul Yapı, son projesi Olimpa ffr Konutları'nda satısa çıktığı günden bu yana gecen yaklaşık 3 ayda dairelerin yüzde 48'ini sattı. Olimpa Konutları projesi için Türkiye'de ilk defa bir alışveriş merkezinde kurulan örnek daire dikkat çekti. Basaksehir'deki Olimpa AVM'de kurulan örnek daireyi 22 Subat-23 Mart tarihleri arasında 599 kisi ziyaret etti. 


Olimpa Rezidans, Olimpa AVM, Olimpa Carsı'yla birlikte Olimpa Park projesinin bir parçası olan Olimpa Konutları'nda 4 farklı tipte daire bulunuyor. 131 ve 144 metrekarelik daire seçenekleri, 433 bin TL ile 535 bin TL arasında değişen fiyatlarla sunuluyor. 


197.5 ve 199 metrekarelik daireler ise 634 bin TL ile 722 bin TL aralığında satısa sunuluyor. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Fuzul Yapı Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal "Bazı yatırımcılar secim öncesi alım yapmakta tereddüt...