28 / 03 / 2024

oliv yapı Real Merter satılık

oliv yapı Real Merter satılık

Ön talep süreci devam eden Real Merter projesi 248 adet konut ve 148 adet dükkandan meydana geliyor. Oliv Yapı Real Merter ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Real Merter Konutları nerede?

Real Merter'de 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edilen daire seçenekleri yer alıyor. Proje Oliv Yapı ve Vizyon Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Peki Real Merter Konutları nerede?

Güngören Real Merter satış ofisi!

Güngören Real Merter satış ofisi iletişim numarası 0212 416 90 40 olarak belirlendi. Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanı başında inşa edilecek proje konut ve dükkanlardan oluşuyor.

Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?

Oliv Yapı ve RealGroup imzasıyla yükselen Bab İstanbul projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?

Real İstanbul Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real İstanbul Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yiğit tarafından kuruldu.

Location Real Estate Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Location Real Estate Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Location Real Estate Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı. 

Real Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Denıs Tugushev tarafından kuruldu.

Servet GYO'nun Oswe Real Estate GmbH firması kar payı ödeyecek!

Servet GYO'nun Oswe Real Estate GmbH firmasının yapacağı kar payı ödemesine ilişkin dönem sehven 2021 olarak yazıldı. Yapılacak olan ödemenin 2020 Yılı karından yapılacağı hususu kamuoyuyla paylaşıldı.

Kocaeli Real AVM'nin arsasında imar değişikliği mi yapılacak?

Not Gayrimenkul'ün satın aldığı Real AVM arsasında imar değişikliği yapılmak isteniyor. Eğer arsada imar değişikliğine gidilirse değeri 2.5 kat aratacak. 

15 soruda Real Konaklar Yedikule!

Lansmanı bugün yapılan ve Real Gropu imzası ile hayata geçirilen Real Konaklar Yedikule projesi "Tarihle iç içe doğanın içinde" sloganıyla tanıtıldı. Peki projenin fiyatları ne kadar, kaç konut var, ödeme planı nasıl, kat planları var mı? İşte tüm detaylar...

Real Konaklar Yedikule'nin lansmanı yapıldı! Metrekaresi 13 bin TL!

Real Group tarafından İstanbul Zeytinburnu Yedikule’de inşa edilen Real Konaklar Yedikule projesinin lansmanı yapıldı.

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı 25 Nisan'da!

Real Group imzasıyla hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde 19 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan basın lansmanının iptal edildiği açıklanmıştı. 

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı iptal edildi!

Real Group imzası ile hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde  19 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan basın lansmanı iptal edildi. 

Real Merter fiyat listesi 2018!

Real Merter fiyat listesi 2018 metrekarelere göre değişiklik gösteriyor. Oliv Yapı ve Vizyon Yapı Ortaklığı imzasını taşıyan proje üç blokta 248 konut ve 155 mağazadan oluşuyor. 

Kemerburgaz Real Life Evleri fiyatları!

Kemerburgaz Real Life Evleri fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Real Life projesi Metal Konut Yapı tarafından İstanbul Kemerburgaz'da inşa ediliyor...

Metal Konut Yapı Real Life fiyat listesi!

2018 yılının başında konut teslimlerinin gerçekleşeceği Real Life projesi 56 daireden meydana geliyor. Metal Konut Yapı Real Life fiyat listesi 650 bin dolardan başlıyor. 

oliv yapı Real Merter satılık Haberi

oliv yapı Real Merter satılık

Real Merter projesi Oliv Yapı  ve Vizyon Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projenin  2-3 haftaya kadar temel atması öngörülüyor. 


Oliv Yapı Real Merter projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarladı.


Oliv Yapı Real Merter ulaşım bilgileri kapsamında Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Merter'de inşa ediliyor.


Ön talep süreci devam eden Real Merter projesi 248 adet konut ve 148 adet dükkandan meydana geliyor.



Real Merter Güngören  İletişim

0212 416 90 40

www.realmerter.com

Pınar...