27 / 04 / 2024

Omak İnşaat kimin

Omak İnşaat kimin

Omak İnşaat Mühendislik Enerji ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Omak tarafından kuruldu.

Nouvel Maltepe'de metrekare fiyatları 10 bin TL!

Ağaoğlu Omak İnşaat tarafından hayata geçirilen Nouvel Maltepe projesinde satışlar devam ediyor. Projede dairelerin metrekare fiyatları 10 bin TL'den başlıyor.

Omak İnşaat Mühendislik Enerji ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omak İnşaat Mühendislik Enerji ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Omak tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Nouvel Maltepe'de kişiye özel ödeme fırsatı!

Ağaoğlu Omak İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen Nouvel Maltepe projesinde kişiye özel ödeme avantaj sunuluyor...

Nouvel Maltepe'de peşinde yüzde 25 indirim avantajı!

Ağaoğlu Omak İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen Nouvel Maltepe'de peşinde yüzde 25 indirim avantajı sunuluyor..

Nouvel Maltepe'de 60 ay 0 faizle!

Ağaoğlu Omak İnşaat tarafından hayata geçirilen Nouvel Maltepe projesi 16 katlı 2 blokta 163 bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje ''Yeni Hayata, Yeni Bakış'' sloganıyla basına tanıtılıyor. 

Nouvel Maltepe'de kişiye özel ödeme avantajı!

Ağaoğlu Omak İnşaat imzası ile Maltepe'de hayata geçirilen Nouvel Maltepe projesinde kişiye özel ödeme planları ile 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor...

Nouvel Maltepe'de 434 bin TL'ye! Yeni proje!

Ağaoğlu Omak İnşaat imzası ile Maltepe Yalı Mahallesi'nde inşa edilen Nouvel Maltepe, fiyatlar 434 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin 2020 yılının sonunda yapılması planlanıyor...

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Nouvel Maltepe'de 499 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

Ağaoğlu Omak İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Yalı Mahallesi’nde hayata geçirilen Nouvel Maltepe projesinde lansman öncesi satışlar başladı.

Omak Grup İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omak Grup İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eylem Edeş, Kemal Coşkun, Oğuz Kamil Ercantürk ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Omak İnşaat kimin Haberi

Omak İnşaat kimin

Omak İnşaat Mühendislik Enerji ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Omak tarafından kuruldu.

Omak İnşaat Mühendislik Enerji ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 

BAYINDIRLIK MÜTEAHHİTLERİ a.Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire,müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak. b.Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. c. Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak, işletilmesi, bakım ve onarımını yapmak. Atıklardan alternatif ısıtma ve soğutma...