23 / 04 / 2024

Ömer Faruk Kültür

Ömer Faruk Kültür

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) 27 Ocak 2008 tarihinde gerçekleştirilecek 41. dönem seçimlerine hazırlanıyor.

Mimarlar ve Mühendisler Grubu, kentsel dönüşüm paneli düzenledi!

4. Atık Teknolojileri Sempozyumu ve Sergisi kapsamında Mimar ve Mühendisler Grubu Özel Oturumu’nda “Kentsel Dönüşüm Sürecinde Geri Kazanım ve Atık Yönetimi” konulu bir panel düzenlendi

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ekim'de açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Millet Bahçesi'ni inceledi. Proje Ekim ayında hizmete açılacak.

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Atatürk Kültür Merkezi yıkılıyor! Çalışanlar ne olacak?

10 yıldır kapalı olmasına rağmen kadrosunu koruyan Atatürk Kültür Merkezi’nde yıkım çalışmaları başladı. AKM’de yıllardır faaliyet olmadığı için hiçbir iş yapmayan personel, BİMER ve CİMER’e başvurdu.

Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sırasında şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in memleketi Niğde'nin Çukurkuyu beldesinde hayata geçirilen Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi açıldı.

Niğde Ömer Halisdemir Kültür Merkezi 22 Temmuz'da açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz’da şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir için memleketi Niğde’de inşa ettiği Kültür Merkezi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Niğde'de neden Kültür Bölge Kurulu yok?

Niğde'de Kültür ve Tabiat Varlıkları Bölge Kurulunun bulunmamasına ilişkin CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı..

Yozgat Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi gün sayıyor!

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesine yapılan Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi’nin açılışı için gün sayılıyor. Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel binanın 2 hafta içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Niğde'nin kültür ve turizm yatırımları TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin kültür ve turizmine katkı amacıyla yapılan projelere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir için kültür merkezi yapılsın!

Darbe girişimi sırasında öldürülen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in abisi Doğan Halisdemir ''Kardeşim Ömer'in de okuduğu Fatih İlkokulu yenilensin ve yanında öğrenciler için bir kültür merkezi yapılsın istiyoruz. O eğitim kurumunun etrafında spor alanları ve kütüphane olsun.''dedi.

Nevşehir Kültür Park yeniden düzenleniyor!

Sümer Mahallesi’ndeki Kültür Park’ta, Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yenileme çalışmaları devam ediyor.

Düzce Kültür Merkezi 40 gün sonra hizmete açılacak!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, inşaatı devam eden Kültür Merkezinin 40 gün içinde tamamlanacağı açıklamasının ardından, Faruk Özlü’nün de açıklamaları doğrultusunda konuyu görüşmek üzere Ankara’ya gitti.

Adıyaman Sultangazi'de kültür merkezi inşa edilecek!

ADIFED’nun Mart ayı Yönetim Kurulu toplantısına konuşmacı olarak katılan Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Ömer Özkartal, Adıyaman Dernekler Federasyonu’nun öncelikli hedefinin Sultangazi ilçesinde bir kültür merkezini inşa etmek olduğunu söyledi.

Ömer Faruk Kültür Haberi

Ömer Faruk Kültür

Önceki seçimlere katılımın çok düşük olduğuna dikkat çeken Yeni İMO Seçim Platformu başkan adayı Dr. Ömer Faruk Kültür, "Yaklaşık 18 bin kayıtlı üyesi bulunan İMO'nun geçen dönem seçilen başkanı üyelerin %10 oyunu aldı. 1400 gibi bir rakamla seçilen başkan, 18 bin üyeli bir odayı temsil edemez. Bu demokrasinin çoğulculuk ve sivil katılımı artırmaya yönelik hizmet veren bir Sivil Toplum Kuruluşu'na (STK) yakışmıyor" dedi. Adayı olduğu Yeni İMO Platformunun geniş tabanlı bir katılımla oluşturulduğuna dikkat çeken Kültür, yönetimine talip oldukları İMO'ya bütün meslektaşlarını kucaklayacak bir yapı kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. STK'ların önemini belirten Dr. Ömer Faruk Kültür, "İnşaat Mühendisleri Odası gerek hitap ettiği geniş meslektaş kitlesi, gerekse etkilediği sektörler açısından STK'lar içerisinde çok önemli bir yer teşkil etmektedir"...