29 / 03 / 2024

ömer üründül Mitsubishi Heavy Industries ortaklığı

ömer üründül Mitsubishi Heavy Industries ortaklığı

Mitsubishi Heavy Industries Ltd ve Üründül Grubu şirketlerinden Ata Kombine Çevrim Santrali Elektrik Üretim A.Ş., Türkiye’ de elektrik üretimi işi için ortaklık anlaşması imzaladı...

Alman Emlak Federasyonu: Konut krizi göründüğünden daha derin!

Alman Emlak Federasyonu (ZIA) yayımladığı raporda ülkede yaşanan konut krizinin göründüğünden daha derin olduğunu belirterek, 2027 yılında 830 bin konut açığının olabileceğini kaydetti.

Konut ilanlarında yeni dönem sektörü nasıl etkileyecek? Ev alacaklar dikkat! Ev fiyatları düşer mi, yükselir mi?

Ticaret Bakanlığı’nın ilan siteleri ile ilgili düzenlemesi bugün yürürlüğe alındı. Peki bu düzenleme sektörü nasıl etkiler? Ev fiyatları düşer mi, yükselir mi?

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? Herkes en çok bunu merak ediyordu! Pusuya yatan rakam göründü! 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması ile piyasalarda agresif hareketlilikler görülüyor. Dolar kuru inişli çıkışlı seyir izlerken yatırımcılar dolarlarımızı bozalım mı, bekletelim mi? sorusunu araştırıyor. İşte herkes en çok bunu merak ediyordu! Pusuya yatan rakam göründü! 

Dolarda rekor seviye göründü! Bu rakamı görenlerin dizinin bağı çözülecek! Dolar tam bu kadar olacak

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar ''dolar ne olur?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Dolarda rekor seviye göründü! Bu rakamı görenlerin dizinin bağı çözülecek! Dolar tam bu kadar olacak...

Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023...

Altın fiyatları yeni yılın ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023 altın fiyatları...

Altın fiyatları resmen fırladı! Tüm zamanların en yüksek rakamı şimdi göründü! Acil bakın! 3 Aralık 2022 altın fiyatları

Son dakika altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Doların değer kaybetmesi ile yükselen altın fiyatları resmen fırladı. Gram altında tüm zamanların en yüksek rakamı şimdi göründü. Altın yatırımcıları acil bakın! İşte 3 Aralık 2022 canlı altın fiyatları.

Gümüş fiyatları tekrar atağa geçti! Gümüş yatırımcıları hazır olun! Asıl rekor rakam göründü

Son günlerde değer kaybeden gümüş fiyatları bugün tekrar atağa geçti. 13 TL seviyesinin altına gerileyen gümnüş fiyatları yükseliyor. Gümüş yatıırmcıları hazır olun! Asıl rekor rakam göründü...

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Üründülcü tarafından kuruldu.

İstanbul merkezli dolandırıcılık operasyonunda 36 gözaltı!

İstanbul merkezli 8 şehirde kendini hakim, savcı ve başkomiser şeklinde tanıtıp dolandırıcılık yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 36 şüpheli gözaltına alındı.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde ışık göründü!

Kadıköy Fikirtepe'de 14 senedir süren kentsel dönüşümde 61 proje adasında ışık göründü. Bölgede bir an önce inşaatlara başlanması planlanırken, Ocak'ta bölgenin şantiye alanına dönmesi öngörülüyor.

İstanbul merkezli 2 şehirde gayrimenkul dolandırıcılığı operasyonu!

İstanbul merkezli 2 şehirde gerçekleştirilen eş zamanlı gayrimenkul dolandırıcılığı operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.

Sancaktepe'de tapu dolandırıcılığı operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı!

Sancaktepe'de gayrimenkul işlemlerinde  "nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik" yaptıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

ömer üründül Mitsubishi Heavy Industries ortaklığı Haberi

ömer üründül Mitsubishi Heavy Industries ortaklığı


Mitsubishi Heavy Industries Ltd ve Üründül Grubu şirketlerinden Ata Kombine Çevrim Santrali Elektrik Üretim A.Ş., Türkiye’de elektrik üretimi işinde ortaklık anlaşması imzaladı. Anlaşmayla Kırklareligaz Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin yüzde 50.1 hissesini Mitsubishi Heavy Industries aldı.


İmzalanan anlaşmanın ardından düzenlenen toplantıda, bu ortaklıkla birlikte Kırklareligaz Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Kırklareli ilinde 520 MW kurulu güce sahip Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali inşa edeceği açıklandı. Santralin inşaatı, yüklenici Mitsubishi Hitachi Power Systems Ltd ve Mitsubishi Hitachi Power Systems Europe Ltd konsorsiyumu tarafından gerçekleştirilecek. İnşaatın yaklaşık 30 ay sürmesi ve santralin 2016 yılında üretime geçmesi öngörülüyor.


Üründül Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Üründül, Mitsubishi Heavy Industries Ltd şirketi ile enerji alanında kurdukları ortaklıktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti. Üründül, “Türkiye ekonomisinin...