26 / 04 / 2024

İstanbul merkezli dolandırıcılık operasyonunda 36 gözaltı!

İstanbul merkezli dolandırıcılık operasyonunda 36 gözaltı!

İstanbul merkezli 8 şehirde kendini hakim, savcı ve başkomiser şeklinde tanıtıp dolandırıcılık yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 36 şüpheli gözaltına alındı.



İstanbul merkezli 8 şehirde kendilerini hakim, savcı ve başkomiser şeklinde tanıtıp dolandırıcılık yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 36 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Sahtecilik ve Dolandırıcılık Suçları Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, örgütlü şekilde kendini hakim, savcı, başkomiser şeklinde tanıtıp "nitelikli dolandırıcılık" suçunu işlediği iddia edilen şüphelilerin yakalanması için çalışmalar başlattı.

İstanbul merkezli dolandırıcılık operasyonunda 36 gözaltı!

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, şüphelilerin, N.K. (52) isimli kişiyi 6 ay boyunca 50 milyon TL, C.A'yı (40) ise bir ay boyunca 1 milyon dolar tutarında, "Kimlik bilgileriniz terör örgütünün eline geçti, mal varlıklarınıza el koyacaklar, bu şahıslara operasyon yapacağız." gibi söylemlerle dolandırdığını belirleyen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, teknik ve fiziki takip başlattı.


Geri Dön