25 / 04 / 2024

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Oktay Taşçı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu.

İska Güçlendirme Taahhüt Proje Endüstri Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İska Güçlendirme Taahhüt Proje Endüstri Ve Yapı Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Utku Terzi tarafından kuruldu.

Güntaş Teknolojik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güntaş Teknolojik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Hilmi Soygün, Hasan Soygün ve Orhan Soygün ortaklığında kuruldu.

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi açıldı!

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi Ataşehir’de 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kurumsak ve  Günalp Sağlam tarafından açıldı.

Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulması mecliste!

Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulması ve organize sanayi bölgelerinde yönetim kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Özel Endüstri Bölgesi ilan edildi!

Kocaeli Gölcük'teki bir alan Kocaeli Özel Endüstri Bölgesi ilan edildi. Karar bugünkü 31499 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

Emg Endüstri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Emg Endüstri İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güneş tarafından kuruldu.

Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

Zerkon İnşaat Yapı Endüstri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zerkon İnşaat Yapı Endüstri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Gürkan tarafından kuruldu.

Aliağa'daki endüstri bölgesi projesi mecliste!

İzmir Aliağa'da bulunan endüstri bölgesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

Acıbadem Mimarlık Yapı Endüstri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acıbadem Mimarlık Yapı Endüstri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Nazım Güneş tarafından kuruldu.

İÇDAŞ'ın fabrika alanı Çanakkale Özel Endüstri Bölgesi oldu!

Çanakkale İli, Biga İlçesinde bulunan ve ekli haritada sınırları gösterilen İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Çanakkale Özel Endüstri Bölgesi olarak ilan edildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dew Polyester Endüstri Kimya İnşaat ve Boya Limited Şirketi kuruldu!

Dew Polyester Endüstri Kimya İnşaat ve Boya Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Güngör tarafından kuruldu.

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Haberi

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Oktay Taşçı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu. 


Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; 1-      Şubenin işletme  konusu Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaatın elektrik tesisatını yapmak, yaptırmak, taahhütlere girmek, bu işler için gerekli organizasyonları kurmak işleridir.


Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Kağıthane, Gürsel Mahallesi,...