28 / 03 / 2024

Onag yapı projeleri

Onag yapı projeleri

ONAG Yapı devam eden Nilüfer Ataşehir, Gültekin Pera ve Sasalı Villaları projelerini tamamlayarak yıl sonuna kadar yaşamı başlatmayı planlıyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Onag Narlıdere konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı!

ONAG Yapı Mimarlık Mühendislik şirketi tarafından inşa edilen Narlıdere'de satışlar devam ediyor. Projenin 2023 Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor. 

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

TOKİ 150 bin konut başvurusu nasıl yapılır? İşte TOKİ sosyal konut 2022 talep-başvuru ekranı ve il il TOKİ projeleri!

Dar gelirli aileler Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen 150 bin konut projesi ile ilgili son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ 150 bin konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte TOKİ sosyal konut 2022 başvuru ekranı ve il il TOKİ projeleri...

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nin 72 milyar yuanlık alt yapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Çin’in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde 72 milyar 27 milyon RMB tutarında yatırım projeleri için düğmeye basıldı...

Yap işlet devret projeleri meclis gündeminde!

2010-2021 yılları arasındaki yap işlet devret projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Halk Yapı, Dilovası Sanayi Merkezi Projesi için sözleşme imzaladı!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için yüzde 50 - yüzde 50  gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalandı.

Halk GYO'nun Nişantaşı binası 14.7 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Nişantaşı binası, şirketin bağlı ortaklığı Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş.'ne KDV dahil 14 milyon 750 bin TL bedelle satıldı.

Halk GYO'nun yeni şirketi tescil edildi!

Halk GYO, 15 milyon TL sermayeli bir anonim şirket kurulmasına karar verdi. Söz konusu şirket, ‘'Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi'' unvanı ile kuruldu ve tescil edildi. 

Halk GYO yeni şirket kurdu! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni şirket kurdu. Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de kuruldu.

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler ve projeleri mecliste!

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmelere ve uygulama projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Onag yapı projeleri Haberi

Onag yapı projeleri

İnşaat sektöründe yaşanan krize rağmen inşaat faaliyetlerine ara vermeyen ONAG Yapı 3 projesini de taahhüt ettiği tarihte teslim edecek. İzmir’in çeşitli yerlerinde yüzlerce markalı konut üreten ONAG Yapı devam eden 3 projesini bu yıl içerisinde tamamlayacak. Nilüfer Ataşehir, Gültekin Pera ve Sasalı Villaları projelerinde yılsonuna kadar yaşam başlayacak.

Çiğli Ataşehir’de hayata geçirilen Nilüfer Ataşehir projesinin teslimleri eylülde başlıyor. Gültekin Pera ve Sasalı Vilları ise yılsonuna kadar tamamlanmış olacak.

Kriz ortamında inşaatını zamanında teslim eden ender firmalardan biri olduklarını belirten ONAG Yapı yönetim kurulu başkanı Niyazi Gültekin, “İnşaat maliyetlerindeki artış ve konut satışlarındaki düşüşe rağmen inşaat çalışmalarımızı yavaşlatmadık. 3 projemizi de taahhüt ettiğimiz tarihte bitiriyoruz. 28 yıllık müteahhitlik geçmişimizde hiçbir projemizi aksatmadık. Geçmişte de birçok kriz ile karşılaştık ancak tüm projelerimizi zamanında...