28 / 03 / 2024

Ondörtüç Pendik kampanya

Ondörtüç Pendik kampanya

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesiyle konutta 'Şehrin ortasında müstakil yaşam' akımı başlattı.

Ondörtüç Pendik projesinde yüzde 30 indirim fırsatı!

Konsept projeleriyle sektörün yenilikçi markaları arasında yer alan İnsay Yapı, yılı çok avantajlı bir Kış Kampanyası ile kapatıyor. Peşin ödemede yüzde 30’a varan indirimin sağlandığı kampanya dâhilinde, yatırımcılara cazip ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Ondörtüç Pendik'te peşin ödemede yüzde 30'a varan indirim!

İnsay Yapı, Pendik'te inşa ettiği 252 konut ve 15 ticari birimden oluşan Ondörtüç Pendik'te peşin ödemede yüzde 30'a varan indirim sağlıyor.

Ondörtüç Pendik'te faizler 0,64'e çekildi!

Sektörün yenilikçi markaları arasında yer alan İnsay Yapı, kentin içinde müstakil yaşam sunduğu ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde, “Şimdi değilse ne zaman?” diyerek yatırımcılara yüzde 0.64 faiz oranıyla, 12 ay ödemesiz 180 ay vadeli ödeme fırsatı sunduğu yeni bir kampanya başlattı.

Ondörtüç Pendik, 0.99 faiz oranı ve 180 ay vade ile yatırımcı taleplerini artırdı!

Kamu bankalarının faiz oranlarını yüzde 0.99’a düşürmesiyle başlayan hareketlilik 'Ondörtüç Pendik' projesinin satışlarında da hissedildi.

Ondörtüç Pendik'te hayat başlıyor!

242 konut ve 12 ticari birimden meydana gelen Ondörtüç Pendik'te hayat bu ay sonunda başlıyor. Projede 10 yıl kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor..

Ondörtüç Pendik'te kampanyalı fiyatlar 260 bin TL'den başlıyor!

242 konut ve 21 ticari birimden meydana gelen Ondörtüç Pendik'te kampanyalı fiyatlar 260 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler başlıyor..

İnsay Yapı'dan 'Yeni Evinize Davetlisiniz' kampanyası! 

İnsay Yapı,'Yeni Evinize Davetlisiniz' kampanyası ile Ondörtüç Pendik'te 251 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi yapıyor..

Ondörtüç Pendik'te vade 240 aya çıktı!

İnsay Yapı, Pendik'te inşa ettiği Ondörtüç Pendik'te tüm konutlarını 240 ay vadeyle satışa sunuyor. Öz sermayesi ve güvenilirliğiyle bilinen İnsay Yapı, Ondörtüç Pendik’te İş Bankası ve Garanti Bankası ile çalışıyor.

Ondörtüç Pendik'te taksitler 240 aya kadar uzadı!

Cazip fiyat avantajlarıyla yatırımcısının karşısına çıkan Ondörtüç Pendik'ten ev almak isteyenler, artık 20 yıl vadeyle ev sahibi olabilecek İnsay Yapı, Ondörtüç Pendik projesiyle orta gelirli vatandaşların işini kolaylaştırmayı hedefliyor.

Ondörtüç Pendik'te yılın ilk kampanyası başladı!

Cazip fiyat avantajlarıyla yatırımcısının karşısına çıkan Ondörtüç Pendik'ten ev almak isteyenler, yeni kampanya avantajlarıyla karşılaşıyor. İnsay Yapı, Ondörtüç Pendik'ten ev almak isteyen herkesi, yeni yıla özel peşinat ödemeden ev sahibi yapıyor.

Ondörtüç Pendik’ten yıl sonuna özel cazip fırsatlar!

İnsay Yapı tarafından inşa edilen Ondörtüç Pendik, yıl sonuna özel yep yeni bir kampanya başlatıyor. Ondörtüç Pendik, peşin satışlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 5 + yüzde 10 indirim uyguluyor..

Ondörtüç Pendik’te yıl sonuna özel kampanya dönemi başlıyor!

İstanbul’un hızla gelişen ve her geçen gün değer kazanan bölgesi Pendik’te yeni bir yaşam alanı yükseliyor. İnsay Yapı tarafından inşa edilen Ondörtüç Pendik, 16 Kasım itibarıyla yıl sonuna özel yeni bir kampanya başlatıyor.

Siltaş Yapı dört projesinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattı!

Siltaş Yapı İstanbul’un yükselen bölgeleri Pendik ve Sancaktepe’de hayata geçirdiği dört projesinde hem ev sahibi olmak isteyenler hem de yatırımcılar için yeni bir kampanya başlattı. 

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’de yeni kampanya başladı! Yüzde 20 peşinatla konut fırsatı! 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni satış kampanyası başladı. Teslimlerin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirileceği KİPTAŞ Arkatlı Evler'den yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

MediaMarkt müjde: Apple Watch'lar peşin fiyatına dört taksitle!

MediaMarkt, şimdi Apple Watch'ları kredi kartına peşin fiyatına dört taksitle satın alabileceğiniz bir kampanya sunuyor. Bu fırsat, teknoloji tutkunları için oldukça heyecan verici. İşte daha fazla ayrıntı...

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın açılışı sonrasında konutta talebin arttığını kaydetti.

Vestel’den ‘Dört Dörtlük Fırsat’ kampanyası: net 2 bin TL indirim!

Beyaz eşya markası Vestel ‘Dört Dörtlük Fırsat’ kampanyası kapsamında seçili buzdolabı alımında net 2 bin TL indirim fırsatı sunuyor. İşte kampanya detayı..

Ondörtüç Pendik’ten satışlar tam gaz! Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatı! İşte Ondörtüç Pendik konut fiyat listesi

İnsay Yapı imzalı Ondörtüç Pendik’te Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatıyla konut sahibi olabilirsiniz. Ondörtüç Pendik'te 252 konut ve 15 ticari birim yer alıyor.

Pendik-Tavşantepe Metro Hattı Ondörtüç Pendik’e ulaşımı rahatlatacak!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik-Tavşantepe Metrosu’nun açılışına sayılı günler kaldı. 

Ondörtüç Pendik'te 520 bin TL'ye hemen teslim daireler!

Bugün al, yarın taşın’ sloganıyla yatırımcılarını bekleyen Ondörtüç Pendik projesinde konut fiyatları 520 bin TL'den başlıyor.

Ondört Yapı Mekanik Elektrik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ondört Yapı Mekanik Elektrik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Kaya tarafından kuruldu.

Ondörtüç Pendik projesi merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Aydos Ormanı’na komşu, izole bir hayat sunan sektörün yenilikçi markası İnsay Yapı’nın, Pendik’te hayata geçirdiği projesi Ondörtüç Pendik projesi doğayla iç içe güvenli bir hayat isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Ondörtüç Pendik'te 448 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasına sahip olan ve İnsay Yapı tarafından hayata geçirilen Ondörtüç Pendik projesinde 1+1'ler 448 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Ondörtüç Pendik projesinden yüzde 30 indirimli bahar kampanyası!

Sektörün en yenilikçi markaları arasında yer alan İnsay Yapı, ‘Ondörtüç Pendik’te uyguladığı Bahar Kampanyası ile yatırımcılara, 419 bin TL’den başlayan fiyatlarla mega kent İstanbul’un merkezinde müstakil yaşam sunuyor.

Ondörtüç Pendik kampanya Haberi

Ondörtüç Pendik kampanya

İnsay Yapı, Pendik'te inşa ettiği Ondörtüç Pendik projesiyle konutta 'Şehrin ortasında müstakil yaşam' akımı başlattı.

Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre, 252 konut ve 15 ticari birimden oluşan projede daire fiyatları 388 bin TL'den başlıyor. İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, zengin yeşil alanları, her dairede yer alan geniş balkon ve depolama alanı seçenekleriyle izole yaşam kavraına farklı bir boyut kazandırıyor.

Ondörtüç Pendik projesi ulaştırma ve havalimanı projeleriyle talepleri yukarıya taşıdı!


Web: