19 / 04 / 2024

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın açılışı sonrasında konutta talebin arttığını kaydetti.



İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, mega kentİstanbul’un en çok değerlenen bölgeleri arasında yer alan Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesinin hemen yanı başında yer alan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Hattı’nın, yolcu taşımaya başladığı 2,5 aylık sürede konut satış ve kiralamalarında yüzde 20’lik bir artış gözlemlediklerini dile getirdi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, resmi açılışı 2 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hattının Ondörtüç Pendik’e birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer aldığını dile getiren İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık metronun açılmasını bölge halkı dört gözle beklediğini kaydetti.

Açıklamasında söz konusu metronun işlemeye başlamasının üzerinden yaklaşık 2,5 ay geçtiğini dile getiren İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, şimdiden bölgeye ilginin arttığını dile getirdi. Açıklamasında insan sirkülasyonunun arttığına değinen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, caddelerin de hareketlendiğini kaydetti. Açıklamasında  bekleyen yatırımların gelmeye başladığını gördüklerini dile getiren İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, bölgenin yakın dönemde daha da hareketleneceğini tahmin ettiklerini kaydetti.


Geri Dön