25 / 04 / 2024

Onduline Avrasya Pazarlama

Onduline Avrasya Pazarlama

Uzmanlar, baharla birlikte kış aylarında yıpranan çatılardaki sorunları ortadan kaldırmak ve izolasyon için en önemli unsurun doğru detaylarda doğru malzeme kullanılması gerekliliğine işaret ediyorlar. ..

Doğru su yalıtımı depremde hayat kurtarıyor!

Onduline Avrasya’nın 1996'da piyasaya sürdüğü su yalıtım malzemesi Bituline, sahip olduğu özellikler sayesinde uygulandığı alanlarda yapı elemanlarını sudan koruyor ve güvenliğini de sağlıyor. Sistem, sağlam temelli binalar oluşturulmasına destek sağlıyor.

Onduline Avrasya, 21. bayi toplantısında yüzde 15 büyüme hedefi koydu!

Türkiye’nin lider çatı kaplama ve çatı yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya, 21. Bayi Toplantısını Meksika’nın Mexico City ve Cancun şehirlerinde gerçekleştirdi. Onduline Avrasya, 2015'te yüzde 15 büyüme hedefini bayileri ile paylaştı.

4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi 20-21 Nisan'da!

'Yeşil çatı' sistemini Türkiye'de uygulamaya başlayan Onduline Avrasya, bugüne kadar 500 bin metrekare çatıyı yeşillendirerek 200 bin ton karbon salınımını önledi. Şirket IGRA 4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi'nin de ana sponsorluğunu üstlendi..

Yeşil çatılar inşaat sektörünün yeni trendleri arasında!

Yeşil çatılar inşaat sektörünün yeni trendi oldu. Onduline Avrasya Sürdürülebilir Büyüme Koordinatörü Ayşe Miray Şen, Yeşil çatılara duyulan ilginin her geçen yıl arttığını dile getirdi..

Bahçe keyfi artık yeşil çatılarda yaşanıyor!

Beton yapıların içinde sıkışıp kalan şehir insanının havası yeşil çatılarla değişiyor. Türkiye'de Onduline Avrasya'nın öncülüğünde 2003 yılından bu yana uygulanan yeşil çatıların geçişi Babil'in Asma Bahçeleri'ne kadar dayanıyor.

Onduline Avrasya İstanbul'un çatılarını yeşillendiriyor!

Fransa merkezli hafif çatı kaplama ve kiremit altı levha üreticisi Onduline Avrasya, İstanbul'un çatılarını yeşillendiriyor. Yeşil çatı konsepti 2004 yılından bu yana her yıl katlanarak büyüyor...

Onduline Avrasya İstanbul'un çatılarını yeşillendiriyor!

2003 yılından bu yana yeşil çatı yaptıklarını söyleyen Onduline Avrasya AŞ Genel Müdür Yardımcısı Fulya Koçak, yeşil çatı konseptinin 2004 yılından bu yana her yıl katlanarak büyüdüğünü belirtti.

Fulya Koçak: Yeşil çatı konsepti katlanarak büyüyor!

2003 yılından bu yana yeşil çatı yaptıklarını söyleyen Onduline Avrasya AŞ Genel Müdür Yardımcısı Fulya Koçak, yeşil çatı konseptinin 2004 yılından bu yana her yıl katlanarak büyüdüğünü belirtti.

Fırat İçmeli Onduline Avrasya'da Pazarlama Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider çatı kaplama ve yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya’da Pazarlama Müdürlüğü görevine Fırat İçmeli getirildi. Onduline Avrasya Pazarlama Müdürlüğü görevine getirilen Fırat İçmeli, iyi derecede İngilizce ve İspanyolca biliyor.

Ayşe Miray Şen: Betonlaşan şehirler için çözüm çatıda!

Onduline Avrasya Sürdürülebilir Büyüme Koordinatörü Ayşe Miray Şen, aşırı betonlaşmanın şehirlerin eko dengesini bozduğunu belirterek çatı ağaçlandırma sistemlerinin önemine dikkat çekti nefes alamaz halen gelen şehirler için çözümü çatıya taşıdı.

Yeşil alanı azalıp betonlaşan şehirler için çözüm çatıda!

Yeşil alanı azalıp betonlaşan şehirler için çözüm çatıda. Onduline Avrasya, hızlı nüfus artışı ve yoğun yapılaşmanın sonucu nefes alamaz halen gelen şehirler için çözümü çatıya taşıdı.

Onduline Avrasya, 2013'ten beri 200 bin tonluk karbon salımını önledi!

Çatı sektöründe Çevresel Ürün Deklarasyonu (EPD) Belgesini almaya hak kazanan Onduline, bu belgeyle ürünlerinin tüm çevresel etkisini kullanıcılara şeffaf bir biçimde sunarak, inşaat sektörünün çevre konusunda bilinçlenmesini hedefliyor...

Fondaline yalıtım koruyucu membranların 3 metrelik eni bulunuyor!

Onduline Avrasya'nın inşaat sektörüne kazandırdığı ve şimdiye kadar 2 metre eninde olan Fondaline 400 yalıtım koruyucu membranı, 3 metre eninde de üretilerek kullanıcıların hizmetine sunuldu.

Onduline Avrasya Pazarlama Haberi

Onduline Avrasya Pazarlama

Uzmanlar, baharla birlikte kış aylarında yıpranan çatılardaki sorunları ortadan kaldırmak ve izolasyon için en önemli unsurun doğru detaylarda doğru malzeme kullanılması gerekliliğine işaret ediyorlar.  Bilindiği gibi kış mevsiminin ve bahar yağmurlarının geride kaldığı yaz döneminde çatılarda tadilat mevsimi yaşanıyor.


 Onduline Avrasya, çatıların uzun ömürlü olmasında kullanılan su yalıtım sistemlerinin önemine dikkat çekerek, Türkiye’nin hakim çatı kaplama malzemesi olan kiremitlerin altında uzun ömürlü ve uzun vadede %100 su geçirimsizliği sağlayacak çözümlere dikkati çekiyor…


Çatı ve cephe tadilatlarının yoğun bir şekilde sürdüğü şu günlerde kullanılacak malzemenin sağlamlık ve su yalıtımı açısından uzun vadede verimliliğinin en önemli unsur olduğuna işaret eden Onduline Avrasya Pazarlama Md. Yrd. Binnur Şimşek,   aktarılan kiremitli çatıların su yalıtımında bugüne kadar yüzbinlerce m2 kiremit altında kendini uzun yıllardır ispat...