26 / 04 / 2024

One Tower fiyat

One Tower fiyat

One Tower Ankara iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon penthouse konut tipleri bulunuyor.

One Tower'da minimum fiyat 602 bin TL!

Modern ehirleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower, yılların eskitemeyeceği modern mimarisi, ayrıcalıklı donatılarıyla sadece Oran'ın değil Ankara'nın sembol projesi olmaya aday.

Ankara One Tower ulaşım!

Ankara One Tower ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Tek bloktan meydana gelen Ankara One Tower'da konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salondan oluşuyor.

One Tower, konut alıcılarına sıfır risk avantajı sunuyor!

Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek kule konut ve AVM projesi olacak One Tower, lokasyondan, mimari yapı; yeşil bina sertifikasından, güven, fiyat, kullanılan ürün kalitesine kadar konut alıcılarına "sıfır risk" avantajı sunuyor.

One Tower Ankara iletişim!

Özçelik - İmaj ve de Tan Ortaklığı ile Başkent Ankara'da konumlandırılan One Tower Ankara iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. 48 katlı tek bloktan oluşan projenin detayları....

One Tower'da 23 Nisan kutlandı!

Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek kulesi konut kulesi olacak 185 metrelik One Tower'da 23 Nisan kutlandı. Mamak'ta hayal ettikleri oyuncakları çizmeleri istenen anasınıfı öğrencileri, özel olarak üretilen oyuncaklarını görünce şaşkına döndü.

One Tower projesi 23 Nisan kapsamında çocuklara özel etkinlik düzenledi!

Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower Kule Konut ve AVM projesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında küçükleri sevindiren bir etkinliğe imza attı.

One Tower sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor!

Başkent Ankara'da yaşam merkezine dönüşen konutlar keyifli oturum imkanı sunarken, sosyal donatı alanlarında metrekarelerin ve kullanılan malzemelerin yüksek maliyeti ise konut fiyatlarının artmasına neden oluyor.

One Tower Ankara nerede?

One Tower Ankara nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. One Tower projesinde yüzde 25 peşinatla kalan tutar 24 ay vade farksız taksitlendirme imkanı bulunuyor

One Tower'da 24 ay sıfır faiz!

48 katlı One Tower Kule Konut projesi, özel bir kampanya başlattı. Mart ayının sonuna kadar devam edecek kampanyaya göre One Tower'da ev sahibi olmak isteyenler, yüzde 25 peşin, 24 ay 0 faizli kredi olanağından yararlanabilecek.

Özkan Özçelik: One Tower’ın sağlamlığı temelinde gizli!

Türkiye’ de yüksek ölçekli depremler sonrası yaşanan acılar inşaat sektörünü çok değiştirdi. Artık inşaatçılar, projeye olduğu kadar temele de özel önem gösteriyor. Özkan Özçelik 'One Tower’ın sağlamlığı temelinde gizli' dedi...

One Tower'da 573 bin liraya! 0,67 faiz oranı ile!

Albaraka Türk, Ankara’da “başkentin zirvesi” olarak adlandırılan One Tower Karma Projesi’nde faiz oranını değiştirmeyerek, 0,67’de tuttu. One Tower'da yer alan konutların fiyatları 573 bin liradan başlıyor...

One Tower fiyat!

One Tower fiyat bilgisi kapsamında dairelerin fiyatları 573 bin TL'den başlangıç gösteriyor. One Tower Rezidans projesinde konutların teslim tarihi olarak ise Mayıs 2015 tarihi belirlendi.

One Tower fiyat!

Ankara'nın Oran bölgesinde konumlandırılan One Tower fiyat bilgisine haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz...

Özkan Özçelik: One Tower'da bir yatırımcı 17 daire satın aldı!

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik Ankara'da inşa edilen One Tower'da bir yatırımcının 17 daire birden aldığını söyledi...

Ankara Doğan Tower fiyat listesi!

Ankara Doğan Tower fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Ankara Doğan Tower fiyat listesi ve proje detayları...

Doğan Tower fiyat!

Doğan Tower fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Doğan Tower fiyat bilgisi ve proje detayları...

Adozer Tower fiyat!

Adozer Tower projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Adozer Tower projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Crystal Tower fiyat!

Crystal Tower fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 311 konut bulunuyor...

Decathlon Ankara One Tower AVM’de mağaza açtı!

Decathlon, 5 farklı spor alanı ve özel ürün test alanlarıyla 5 bin 892 metrekare alanda sporseverlere yepyeni bir deneyim sunan ilk konsept spor deneyim mağazasını One Tower AVM’de hizmete açtı.

One Tower Ankara fiyatları 1 milyon 193 bin TL’den başlıyor!

Ankara Oran'da hayata geçirilen One Tower projesinde satışlar devam ediyor. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükte 306 adet konut bulunuyor.

İzmir Biva Tower fiyat!

İzmir Biva Tower fiyat listesi haberimizde yer alıyor.  İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen proje 96 daire 8 ticari üniteden oluşuyor. 

Kartal Çukurova Tower fiyat 2018!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Tower'da hemen teslim daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor..

Ater Tower fiyat!

Toplam 130 adet bağımsız bölümden oluşan Ater Tower, Atergrup imzayla inşa ediliyor. Proje İzmir Bayraklı'da hayata geçiriliyor. İşte Ater Tower fiyat...

Beylikdüzü Aris Grand Tower fiyat listesi!

Beylikdüzü Aris Grand Tower fiyat listesi 310 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde uygulanan yüzde 10 indirimle bu fiyat 279 bin TL'ye iniyor...

One Tower Diplomatique projesinin lansmanına ünlü akını!

Ankara'da hayata geçirilen One Tower Diplomatique 02 Aralık 2017 tarihinde 35.katta düzenlediği özel bir davetle ışıklarını yaktı.

Selin Tower fiyat listesi!

Toplam 60 adet daireden meydana gelen Selin Tower projesi 2018 yılı Aralık ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Selin Tower fiyat listesi 500 bin TL'den başlıyor.

Ümraniye Aze Tower fiyat!

Toplam 75 konuttan meydana gelen Ümraniye Aze Tower fiyat listesi 300 bin TL'den başlıyor. Proje Aze Grup imzasıyla hayata geçiriliyor.

One Tower fiyat Haberi

One Tower fiyat


One Tower projesi, Özçelik-Tan Ortaklığı tarafından yaşama geçiriliyor.  Proje başkent Ankara'da yer alıyor. 


One Tower Ankara iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. One Tower Ankara iletişim bilgileri hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Konut alanlarının 112,2 metrekareden başlangıç gösterdiği One Tower kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon penthouse konut tipleri yer alıyor.


306 adet dairenin yer aldığı One Tower Residence Ankara'da daireler 2015 yılının Mayıs ayı içerisinde teslim edilecek. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


 Oran One Tower'ın sosyal imkanları arasında; spor alanları, masaj odaları, kapalı otopark, buhar banyosu, fitness center ve çocuk oyun alanları sunuluyor. 


One Tower iletişim

Tel: (0312) 483 03 03 

Web: