18 / 04 / 2024

One Tower sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor!

One Tower sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor!

Başkent Ankara'da yaşam merkezine dönüşen konutlar keyifli oturum imkanı sunarken, sosyal donatı alanlarında metrekarelerin ve kullanılan malzemelerin yüksek maliyeti ise konut fiyatlarının artmasına neden oluyor.




 Başkent'te marka projelerin sayısı günden güne artarken, yeni konutlarda sosyal alanlara daha fazla yer verilmesi maliyetleri artırıyor. "Yaşam merkezine dönüşen konutlar keyifli oturum imkanı sunarken, sosyal donatı alanlarında metrekarelerin ve kullanılan malzemelerin yüksek maliyeti ise konut fiyatlarının artmasına neden oluyor. 

Konut anlayışının değiştiği Ankara'da artık evler kaliteli ve keyifli zaman geçirmek isteyenlerin ihtiyaçlarına da cevap verebilecek özelliklerde inşa ediliyor. Özellikle yeni inşa edilen konut projeleri sunduğu farklı hizmetler ve bünyesindeki geniş sosyal alanlarla konutun yanı sıra keyifli yaşam sürmek isteyenlerin tercihi oluyor. 

Ankara'nın en prestijli bölgelerinden Oran'da inşa edilen One Tower Kule Konut projesi de "yaşam merkezi" arayanların ilk tercihlerinin başında geliyor. 


185 metre yüksekliğiyle tamamlandığında Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak 48 katlı One Tower, şehir merkezine yakın konumunun yanında sunduğu hizmetlerle de dikkati çekiyor. 


Projeyi hayata geçiren İTO Yatırım' ın ortaklarından Özkan Özçelik, projede yer alan sosyal tesiste birbirinden farklı hizmetler sunulacağını ifade etti. Özçelik, kapalı yüzme havuzunun da bulunacağı sosyal tesiste buhar odasından, sauna ve masaj odalarına kadar çeşitli hizmetlerin verileceğini kaydetti. 



Anayurt


Geri Dön