19 / 04 / 2024

OneTower Kule Konut fiyatları

OneTower Kule Konut fiyatları

İTO Yatırım'ın ortaklarından Özkan Özçelik, konut inşa etmenin ötesinde "yaşam merkezi" oluşturmak için projeyi geliştirdiklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Ankara konut projesi cenneti olmaya başladı" diyebiliriz.

Arzu Alkız: Konut üretmek, satmaktan daha zor!

Emlakkulisi.com sektör buluşması Anthill B Kule Kat 54'te gerçekleşti. Sektör sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Gelecek Yapı YKB Arzu Alkız, konut üretmenin satmaktan daha zor olduğunu söyledi.

Foça'daki kule evleri yeniden tasarlandı!

İzmir'in Foça ilçesinin yüzyıllardır süregelen konut geleneğini oluşturan ve birçoğu kaderine terkedilmiş halde bulunan tarihi kule evlerini YÜ Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü yüksek lisans öğrencileri yeniden tasarladı.

Maltepe Adam Kule 2017 kampanyalı ödeme planı!

Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına destek veren Adam Kule Maltepe projesinde daireler adalar ve deniz manzarasına hakim. İşte Maltepe Adam Kule 2017 kampanyalı ödeme planı...

Maltepe Adam Kule teslimat!

Adam Kule Dap Yapı projesi 3 bin metrekare alanda yükseliyor. Projede 10 bin TL peşinat ödemesi sonrasında, kalan konut bedeli 88 ay vadeli olarak ödeniyor.

Marmara Kule Business ödeme!

Marmara Kule Business Projesi, Gizer Işık İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje bünyesinde 195 adet 1+1 ve 51 adet 2+1 konut, ofis ve ticari alanlar yer alıyor..

Dap Teras Kule'de fiyatlar!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Dap Teras Kule projesinde avantajlı ödeme seçenekleriyle daire satışları devam ediyor. İşte, Dap Teras Kule'de fiyatlar...

Teras Kule Kartal fiyatları 2016!

30 katlı iki kule halinde yükselen Teras Kule projesi 360 konut ve ticari birimlerden meydana geliyor. İşte Teras Kule Kartal fiyatları 2016...

Central Balat projesine ne olacak?

Nilüferde, Çevre Otoyolu'nun Mudanya Karayoluyla birleştiği kavşakta'Central Balat'adıyla yapılmak istenen kule konut projesi, en yüksek yapı unvanı alacak.

Megapol Çarşı Kule Halkapınar fiyat!

Megapol Çarşı Kule Halkapınar fiyat listesi 257 bin 80 dolardan başlıyor. Megapol Çarşı Kule projesinde konut, ofis ve dükkanlar yer alıyor...

Teras Kule Kartal fiyatları!

Teras Kule Kartal fiyatları 219 bin liradan başlayarak değişiyor. DAP Yapı'nın yeni projesi Teras Kule Kartal'da konut, ofis ve ticaret alanları yer alıyor...

Dap Yapı Teras Kule daire fiyatları!

Dap Yapı imzasını taşıyan Teras Kule projesinde konut, dükkan ve ofisler yer alıyor. İstanbul Kartal'da yükselen Teras Kule projesinde fiyatlar 323 bin TL'den başlıyor...

Teras Kule Kartal satılık!

Teras Kule Kartal satılık konut tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. 2 blok halinde inşa edilecek proje E-5 otoyolu üzerinde hayata geçirilecek.

Teras Kule Kartal satış ofisi!

Teras Kule Kartal satış ofisi irtibat telefonu 0216 399 80 80 olarak belirlendi. Filtaş Yapı Market arsası üzerinde inşa edilecek projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

OneTower Kule Konut fiyatları Haberi

OneTower Kule Konut fiyatları


Başkent'te marka projelerin sayısı günden güne artarken, yeni konutlarda sosyal alanlara daha fazla yer verilmesi maliyetleri artırıyor. "Yaşam merkezi"ne dönüşen konutlar keyifli oturum imkanı sunarken, sosyal donatı alanlarında metrekarelerin ve kullanılan malzemelerin yüksek maliyeti ise konut fiyatlarının artmasına neden oluyor.  Konut anlayışının değiştiği Ankara'da artık evler kaliteli ve keyifli zaman geçirmek isteyenlerin ihtiyaçlarına da cevap verebilecek özelliklerde inşa ediliyor. 


Özellikle yeni inşa edilen konut projeleri sunduğu farklı hizmetler ve bünyesindeki geniş sosyal alanlarla konutun yanı sıra keyifli yaşam sürmek isteyenlerin tercihi oluyor. 


Oran'da inşa edilen OneTower Kule Konut projesi de "yaşam merkezi" arayanların ilk tercihlerinin başında geliyor. 

185 metre yüksekliğiyle tamamlandığında Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak 48 katlı OneTower, şehir merkezine yakın konumunun yanında sunduğu hizmetlerle de dikkati çekiyor. 


Projeyi hayata geçiren...