29 / 03 / 2024

online mobilya mağazası

online mobilya mağazası

Türkiye’nin online mobilya mağazası Vivense.com, müşterilerine özel sunduğu kişiye özel danışmanlık hizmetiyle sizi hayalinizdeki eve ulaştırıyor. Odanızın ölçülerine göre size en uygun dekorasyonu öneren ve sorularınızı cevaplayan iç mimarlar...

Vivense Türkiye’nin online mobilya mağazası olma yolunda hızla ilerliyor!

Yatırımcıları arasında Hasan Aslanoba, Evren Üçok, Cem Sertoğlu ve Fabrice Grinda’nın bulunduğu Türkiye’nin online mobilya sitesi Vivense.com, Türkiye’nin online mobilya mağazası olma yolunda hızla ilerliyor...

Converse bugün Türkiye’deki ilk fiziki mağazasını İzmir’de kampanyayla açıyor! İşte 22 Eylül 2022 Converse fiyat listesi

İlk mağazasını bugün İzmir’de açacak olan Converse online mağazada şok kampanya! İşte 22 Eylül 2022 Converse fiyat listesi

Bakmadan mobilya alışverişine çıkmayın! Bellona'da indirim rüzgarı başladı. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat listesi

Bellona online satış mağazasında birçok ürünü kullanıcılarına indirimli fiyatlarla sunuyor.  Bellona, her ihtiyaca, bütçeye ve iç mekân tasarımına uygun mobilya ve aksesuar modellerinin yer aldığı koleksiyonunun bir çok parçasını indirim kampanyasına dahil etti. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat list

İstikbal, Azerbaycan'da 8'nci mağazasını açtı!

Yurtdışı yatırımlarına aralıksız devam eden Türk mobilya sektörünün lider markalarından İstikbal Azerbaycan'da sekizinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi. 

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

Art Design Mobilya ilk yurt dışı mağazasını Hollanda'da açıyor!

Kişiye özel mobilya tasarımları yapan Art Design Mobilya ilk yurtdışı mağazasını da bu nedenle Hollanda'da açıyor.

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Tepe Home Arnavutluk’ta ilk mağazasını açtı!

Tasarımlarıyla fark yaratan Tepe Home, Balkan Ülkesi Arnavutluk’ta mobilya sektörüne yeni bir anlayış getiriyor. Firma, Arnavutluk’ta ilk mağazasının açılışını yaptı.

Çetmen Mobilya 50. mağazasını Sincan'da açtı!

Türkiye'nin mobilya üretici Çetmen yeni mağazasını Ankada'da açtı. 50 mağaza sayısına ulaşan Çetmen, Sincan'da müşterilerini bekliyor. 

TMSF Toksözler'in 3 adet alışveriş mağazasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Toksözler Market Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Pazarlama Ticaret Ltd. Şti’ye ait 3 adet alışveriş mağazasını satışa çıkardı.

Natuzzi yeni mağazasını İzmir’de açtı!

Türkiye’de mobilya sektörünün en köklü firmalarından İtalyan mobilya markası Natuzzi yeni mağazasını İzmir’de açtı. 

Loda Mobilya'nın Belarus mağazası açılıyor!

Mobilya sektöründe, tasarım anlayışına kattığı yeniliklerle, çizgi üstü konseptler sunmaya devam eden Loda Mobilya, mağazalaşma sürecini hız kesmeden sürdürüyor.

Nanan'ın online mağazası açıldı!

İlkiz İş Geliştirme ve Yatırım şirketi tarafından Türkiye’ye getirilen 0-6 yaş bebek ve çocuk tekstil ve mobilya markası Nanan’ın online mağazası açıldı.

Altıncı Cadde yeni mağazasını Nişantaşı'nda açtı!

Dekorasyon tutkularını mobilya ve aksesuarla buluşturan Altıncı Cadde 1000 metrekarelik yeni mağazasını Nişantaşı’nda açtı.

online mobilya mağazası Haberi

online mobilya mağazası

Türkiye’nin online mobilya mağazası Vivense.com, müşterilerine özel sunduğu kişiye özel danışmanlık hizmetiyle sizi hayalinizdeki eve ulaştırıyor. Odanızın ölçülerine göre size en uygun dekorasyonu öneren ve sorularınızı cevaplayan iç mimarlarla evinize bahar geliyor!


Oturma gruplarından aydınlatmaya, mutfak setlerinden balkon takımlarına kadar evinizin tüm ihtiyaçlarını aynı adreste karşılayan Türkiye’nin online mobilya mağazası Vivense.com, kişiye özel danışmanlık hizmetiyle evinize yepyeni bir hava katıyor.


İster kullanmadığınız küçük odanız için şık ve fonksiyonel çözümler arayın, ister tüm evinizi yeniden dekore etmek isteyin, Vivense.com’un uzman iç mimarları sizin için farklı tarzlarda mobilya ve dekorasyon ürünlerini seçip bir araya getiriyor.


Vivense.com’un müşterilerine özel sunduğu kişiye özel danışmanlık hizmetinden faydalanmak için tek yapmanız gereken; Vivense.com adresindeki formu doldurmak.


Siz de hayallerinizdeki evde yaşamak istiyorsanız hemen başvuru formunu doldurun; evinize yepyeni bir...