23 / 04 / 2024

ons fiyatı

ons fiyatı

Altın geçtiğimiz hafta test ettiği 1.614 dolar/ons seviyesinden hızlı bir toparlanma yaşayarak bu hafta 1.720- 1.730 dolar bölgesine yerleşti. Altında ralli bekleyen de var hızlı bir geri dönüş bekleyen de. İşte haberin detayları...

Gram altın yatırımcıları bu haberi okumadan altınınızı bozdurmayın

Altın fiyatları bu hafta yükseldi. Peki bu hareketlilik serecek mi? Ons altında fiyat ne olacak. Gram altında neler oluyor? Kapalıçarşı ve bankalar arası piyasada altın fiyatları nasıl bir çizgide seyrediyor. İşte detaylar...

Dolar karşısında ne Euro, ne Sterlin, ne Yen, ne Altın tutunabiliyor. İşte nedeni!

Euro, Sterlin ve Yen hatta altın da dolar karşısında önemli ölçüde değer kaybetti. Yüksek getiri peşindeki küresel sermaye Amerika'ya yöneldi. Avrupa'nın, İngiltere'nin ve Japonya'nın durumu pek de iç açıcı değil.

Piyasalar bunu bekliyordu, altın düşüşe geçti, uzmanlar ne diyor?

Altın fiyatları piyasaların beklediği sempozyumda Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasının ardından düşüşe geçti. Analistler altın fiyatlarıyla ilgili beklentinin piyasaların düşük enflasyon hedefine inanıp inanmayacağına bağlı olduğunu söylüyor.

Altının ons fiyatı yeni tarihi zirvesini yakaladı! Altın ABD verisiyle rekor kırdı...

Altının ons rakamı, Amerika tarım dışı istihdam verisinin beklentilerin altında gelmesi ile yeniden 2000 doların üzerini görürken; gram altının fiyatı da, ons altındaki değer kazancının etkisi ile 1830 Türk Lirası'na çıktı ve böylece tarihi zirvesini yakaladı. İşte haberin detayları...

Ons altın 2.000 doları geçti! Altın fiyatları uçmadı resmen füze gibi fırladı! 28 Ekim 2023 canlı altın fiyatları

28 Ekim Cumartesi günü altının ons fiyatı 2000 doları geçti. Sabah saatlerinde ons altın 2006 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın, yarım ve tam altın bugün ne kadar oldu? 28 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Altında yükseliş hızla devam ediyor! Altının ons fiyatı tüm zamanların rekor seviyesinde

Altın fiyatlarında artış devam ederken, haftanın son işlem gününde de yeni altın zirve seviyelere geldi. Buna göre altının ons fiyatı üç ayın, gram altın ise tüm zamanların en yüksek seviyesini yakladı. İşte ayrıntılar...

23 Ekim Pazartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek ve yarım altın kaç TL? Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı bugün 1975 dolar olurken gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 23 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Altında fren patladı! Gram altın rekora gidiyor! Yatırımcılar hemen bakın! 22 Ekim Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun  ikinci gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1981 dolara yükseldi. Altında adeta fren patladı, gram altın rekora gidiyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 22 Ekim 2023 Pazar altın fiyatları.

Gazze’ye olası kara saldırısı haberi altın, gümüş ve petrolü resmen uçurdu! Fiyatlar tavan yaptı!

Gazze’ye kara saldırısına yönelik tedirginlikler, emtia piyasalarında yeni endişe yarattı: Altının ons fiyatı, İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yüzde 5.47 artarak, 7 ayın en yüksek haftalık kazancına ulaştı. Gümüş yüzde 5.2 yükseldi. Petrol fiyatı ise varil başına 90 doların üstünü gördü.

Altın mart ayından bu yana en yüksek haftalık kazancına ulaştı

Altının ons fiyatı, İsrail-Filistin çatışmasının sebebi ile bu hafta yüzde 5,47 artarak yedi ayın en yüksek haftalık kazancına yaklaştı. İşte detaylar...

Altın bilezik fiyatlarında son durum: 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 9 Ekim 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte güne yükselişle başladı. Altının ons fiyatı 1848 dolara yükselirken gram altın 1727 liraya yükseldi. Peki Altın bilezik fiyatlarında son durum ne? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 9 Ekim 2023 altın bilez

22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları dibe vurdu! 6 Ekim Cuma altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altının ons fiyatı 1824 dolara kadar geriledi. Altındaki düşüş devam ederken gram altın 1700 lira oldu. Altın bilezik fiyatları ise dibe vurdu. Peki altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 6 Ekim 2023 altın bilezik fiyatları.

Altın fiyatları resmen çakıldı! 6 ayın ardından bir ilk! 4 Ekim Çarşamba canlı altın fiyatları

Altının ons fiyatı haftanın üçüncü işlem gününde 1821 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları 6 ayın ardından ilk kez bu seviyenin altına gerilerken, gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? sorusu merak ediliyor.

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram ve çeyrek altın kaç TL? 28 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde altının ons fiyatı 1876 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları tepektaklak oldu. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 28 Eylül 2023 altın fiyatları.

Gram altında düşüş: Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası hangi açıklamalarda bulundu?

Dolar kurundaki artışa rağmen altının ons fiyatındaki gelişmeye paralel olarak, altının gram fiyatı yeni güne hafif bir düşüşle başladı. ABD Merkez Bankası faiz politikasını değiştirmeyerek altın piyasasını da etkileyen bir karar aldı. İşte FED kararındaki gram altın fiyatlarındaki son durum…

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

ons fiyatı Haberi

ons fiyatı

Dünya Gazetesi'nden Evrim Küçük'ün haberine göre yurt dışı piyasalarda İngiltere’nin vergi indirim paketini ertelemesiyle başlayan iyimser hava, sterlindeki değer kazanımının ivme kaybıyla zayıfladı. Fed'in faiz tutumunu yumuşatacağı beklentisi piyasalara hakim olmuştu ancak bu hafta ABD özel sektör istihdamının beklentilerin üzerinde gelmesi bu algıyı zayıflattı.

RJO Vadeli İşlemleri kıdemli piyasa stratejisti Bob Haberkorn, istihdam verilerinin Fed'in sıkılaştırma politikasına daha fazla açıklık getireceğini belirterek istihdam verilerinin beklenenden daha zayıf çıkması halinde, altının ralli yapacağını söyledi. Haberkorn istihdam verilerinin güçlü çıkması halinde Fed’in şahin politikasının devamına işaret edip altını düşüreceğini belirtti.

Altının kritik bir direnç noktası olan 1.670 doları aşmasının ardından diğer ara direnç noktalarını hızlı bir şekilde kırarak 1.725 dolar bandına gelmesinin önemli olduğu vurgulanıyor. Bu seviyenin üzerinde kapanışlar yapılmasıyla 1.738 ve 1.754 dirençlerini...