26 / 04 / 2024

Ontan Bayraklının ne kadarı satıldı

Ontan Bayraklının ne kadarı satıldı

Ontan İnşaat'ın İzmir Bayraklı'da hayata geçirdiği Ontan Bayraklı projesinde son 6 konut kaldı. 329 adet bağımsız bölümün yer aldığı projede fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor.

Abdi İbrahim, Esenyurt’taki 2 tesis yatırımını öne çekti!

İlaç şirketi Abdi İbrahim, Esenyurt’taki üretim kompleksinde 2017 yılı içinde temelini atacağı iki yeni tesis yatırımını öne çekme kararı aldı.

İzmir Bayraklı'nın 2 mahallesine yeni imar planı!

İzmir Bayraklı'nın Tepekule ve Çay mahalleleri için hazırlanan yeni imar planları Büyükşehir'den onay bekliyor. İmar planları bitişik nizamda 3 ve 4 kat olan yapılaşma hakkını, parsellerin birleştirilmesi şartıyla 7-10 kata çıkarıyor.

Demir Romance'ta Babalar Günü'ne özel indirim fırsatı!

Demir Romance Evleri Demir İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'nde yükseliyor. Demir Romance projesinde Babalar Günü'ne özel, Temmuz'a kadar sürecek yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim uygulanıyor.

2016 emlak vergisi için son gün ne zaman?

Mart ayı itibariyle başlayan emlak vergisi dönemi devam ediyor. Hala ödeme yapmamış mükelleflerin son günü kaçırmamaları gerekiyor. Peki, 2016 emlak vergisi için son gün ne zaman?

ONS İncek’ten Anneler Günü'ne özel 10 bin TL hediye çeki!

25. yılını, ev sahiplerine özel sürpriz hediyelerle kutlamaya devam eden ONS İnşaat, Anneler Günü’ne özel ONS İncek Residence’dan daire alanlara 10 bin liralık hediye çeki veriyor.

Dreamlife Konutları’nda Anneler Günü'ne özel indirim fırsatı!

Dreamlife Konutları’nda Anneler Günü'ne özel indirim kampanyası başlıyor. Kampanya 8-15 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak ve sınırlı sayıda daireyi kapsayacak.

Kayseri Kocasinan'da gecekondulaşmanın önüne geçiliyor!

Hayata geçirildikten sonra konut bölgeleriyle şehre değer katacak olan kentsel dönüşüm projeleri, Kocasinan Belediyesi'ni "Yeni Kayseri"nin önemli merkezlerinden biri haline getirecek. Proje Kocasinan'ı gecekondulaşmanın önüne geçirek.

İnşaatlarda işçi ölümlerinin önüne geçiliyor!

İnşaatlarda işçi ölümlerinin önüne geçmek için Çalışma Bakanlığı, TSE ile yeni bir güvenlik projesi başlattı. Merdiven ve asansör boşluklarının kapatılması için yeni standartlar belirlenecek. Kenar korkulukları da iyileştirilecek

Mihrimah Sultan Külliyesi'nin önüne prefabrik yapı mı inşa edildi?

Kanuni Sultan Süleyman’ın, kızı için, Mimar Sinan’a Üsküdar’da yaptırdığı Mihrimah Sultan Külliyesi’nin önüne yaklaşık 4 metre yüksekliğinde prefabrik bir yapı inşa edilmeye başladığı öne sürüldü.

Ontan Bayraklı'da son 5 konut!

Ontan İnşaat'ın İzmir Bayraklı'da hayata geçirdiği Ontan Bayraklı projesinde son 6 konut kaldı. 329 adet bağımsız bölümün yer aldığı projede fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor.

Yakup Gülcan: Bayraklı'nın kent meydanına ihtiyacı var!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Avukat Yakup Gülcan, “Öncelikle ihtiyacımız olan Smyrna'nın ruhuna uygun bir kent meydanıdır. Bayraklı'nın bir kent meydanı yok." dedi.

Kuzu Grup'tan Dünya Kadınlar Günü'ne özel davet!

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Kuzu Grup, Oran'da inşaatına devam edilen Kuzu Effect projesi kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir davet düzenledi.

Sinpaş Liva’da Kadınlar Günü’ne özel 50 bin TL’ye varan indirim!

Yaşamın başladığı Sinpaş Liva’da kalan son daireler için kaçırılmayacak Dünya Kadınlar Günü fırsatı. Sinpaş, stoklarda kalan 2+1 ve 3+1 daireler için, 5-13 Mart tarihleri arasında Dünya Kadınlar Günü’ne özel 50 bin TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor.

Ontan Bayraklının ne kadarı satıldı Haberi

Ontan Bayraklının ne kadarı satıldı


Ontan İnşaat'ın İzmir Bayraklı'da hayata geçirdiği Ontan Bayraklı projesinde son 6 konut kaldı. 


Aldığı en iyi residence ödülü ile dikkat çeken Ontan Bayraklı'da 329 adet bağımsız bölüm yer alıyor. Projede fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor.


21 katlı tek blok halinde yükselen Ontan Bayraklı'da 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


261 daire, 51 ofis ve 17 ticari ünitenin yer aldığı Ontan Bayraklı projesinden Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. Ontan Bayraklı'nın teslimlerinin Ekim ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.


Ontan Bayraklı projesinin 10. katında fitness, 15. katında yüzme havuzu, 18. katında çocuk oyun alanı yer alıyor. 


Tel: 444 67 31

Web: http://ontan.com.tr/

Ceren...