26 / 04 / 2024

ontan manisa ne zaman teslim

ontan manisa ne zaman teslim

Ontan Manisa, ilk örnek dairesini Manisalılarla buluşturdu Ontan İnşaat, Ontan Manisa Projesi'nin yoğun ilgi gören lansman organizasyonu ile örnek dairesini Manisalılar ile buluşturdu.

Ontan Manisa'da 5 yıldızlı rezidans hizmeti verilecek!

Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sait Özmeydan, projeyi planlamadan önce, kentin ihtiyaçlarını değerlendirdiklerini söyledi. 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verecek olan Manisa Ontan projesinde daireler 18 ay sonra teslim edilecek.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

Manisa Prime projesi ne zaman tamamlanacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve tamamlandığında kentin yeni gözdesi olacak olan Manisa Prime projesinde çalışmalar devam ediyor.

Manisa Ulucami'de yıkım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ulucamii çevresinde kentin kültürel geçmişini gün yüzüne çıkarılması için kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.

TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

13 soruda TOKİ Manisa 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Manisa 50 bin konut kampanyasında kaç konut olacak? TOKİ Manisa 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Manisa 50 bin konut başvuruları nereye yapılacak? TOKİ Manisa 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte 13 soruda TOKİ Manisa 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

Eskişehir ve Manisa Şehir Hastaneleri hizmete açıldı!

Şehir hastaneleri projesinde iki hastanenin daha sonuna gelindi. Eskişehir ve Manisa Şehir Hastaneleri 30 Ekim tarihinde hasta kabulüne başladı. 

Manisa'da korsan emlakçılara göz açtırılmayacak!

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Manisa Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, Manisa’da 400-450 arasında emlakçı olduğunu belirterek, korsan emlakçılığın önüne geçmek için çalışmalara başlandığını söyledi. 

Manisa'da tapu müdürlüğüne rüşvet operasyonu!

Manisa Yunusemre İlçesi Tapu Müdürlüğü'ne rüşvet operasyonu düzenlendi. Kurum çalışanlarına yapılan operasyon sonucunda 5 kişi gözaltına alındı.

Manisa Yeni Han'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

İl Özel İdaresi’nden Manisa Büyükşehir Belediyesine geçen Yeni Han’da büro gibi kullanıldığı için açık olmayan ya da kullanılmayan dükkânların Manisa’nın tanıtımına ve kültürüne uygun şekilde kullanılması için Manisa Büyükşehir Belediyesi, boş ve pasif durumdaki dükkanları ihaleye açıyor.

Manisa Ulucami yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ulucami ve çevresinde yaklaşık 6 yıldır sürdürdüğü kentsel planlama çalışmasıyla, tarihi ibadethaneyi yeniden gün yüzüne çıkardı.

Modda Port ne zaman teslim?

Modda Port Ontan Gayrimenkul tarafından İzmir  Konak’ta hayata geçiriliyor. Peki Modda Port ne zaman teslim edilecek?

Manisa Yunusemre'de konut sorunu çözülüyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi bölgedeki konut sorununa neşter vuruyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Reklam değil; iş yapıyoruz” diyerek hedeflerinin modern bir kent yaratmak olduğunu söyledi.

ontan manisa ne zaman teslim Haberi

ontan manisa ne zaman teslim

Ontan Manisa, ilk örnek dairesini Manisalılarla buluşturdu Ontan İnşaat, Ontan Manisa Projesi'nin yoğun ilgi gören lansman organizasyonu ile örnek dairesini Manisalılar ile buluşturdu.  Ontan Manisa Projesi lüks ve konforu 1+1 ve 2+1'den oluşan 130 adet bağımsız bölümden oluşacak.  Ontan Yönetim Kurulu Üyesi Sait Tiğin Özmeydan, projenin ön talep aşamasında yoğun bir ilgi ile karşılaştıklarını söyledi. Özellikle İzmir'deki yatırımcüarın ciddi bir ön talep oluşturduğunu vurgulayan Özmeydan, yatırımın ön planda olduğu Manisa'da Güzelyurt bölgesinin, sanayi bölgesine ve üniversiteye olan yakın konumu nedeni ve planlı gelişimi sayesinde Manisa'nın değeri en hızlı yükselen bölgesi olduğunu dile getirdi. 

Özmeydan, Güzelyurt bölgesinde; dinamik, ihtiyaçlara cevap veren, yüksek standartlarda elit bir proje tasarladıklarını söyledi.  Kapalı bir site içerisinde, yaşayanların tüm ihtiyaçlarına cevap veren 1+1 ve 2+1'den oluşan...