27 / 04 / 2024

Ontan Manisa'da 5 yıldızlı rezidans hizmeti verilecek!

Ontan Manisa'da 5 yıldızlı rezidans hizmeti verilecek!

Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sait Özmeydan, projeyi planlamadan önce, kentin ihtiyaçlarını değerlendirdiklerini söyledi. 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verecek olan Manisa Ontan projesinde daireler 18 ay sonra teslim edilecek.



Özmeydan, "Projeyi her ayrıntısını düşünerek hayata geçiriyoruz" dedi Ege Bölgesi'nde hayata geçirdiği başarılı projelerle adından söz ettiren Ontan Grup,Ontan Manisa'nın da startını verdi. Toplam 5 bin metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılan ve 130 adet bağımsız bölümden oluşan Ontan Manisa Projesi, bölgeye büyük bir canlılık getirecek. Kapalı yüzme havuzu, fltness ve spa, Türk hamamı, sauna gibi birçok özelliğin yer aldığı projede, özel bir yaşam sürmek isteyen vatandaşların, beklentilerine cevap verecek. 

1 +1 ve 2+1 dairelerden oluşan proje, 18 ay içinde tamamlanacak. 


AYRINTI DÜŞÜNÜLDÜ 


Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sait Özmeydan, bu yatırımı planlamadan önce, kentin ihtiyaçlarını ve beklentilerini değerlendirdiklerini söyledi. Özmeyda, "Manisa, sanayisiyle dinamik, genç bir nüfus yapısı ve gelişim hızıyla Türkiye ortalamasının üstündedir. Özellikle Manisa'nın teşvik bölgesi kapsamında olması ve yakında Çandarlı Limanı'nın da bitmesiyle birlikte, ulusal ve uluslararası şirketlerin yatırımlarını değerlendirmek istediği gerçeğini göz önünde bulundurarak, bu projeyi hayata geçirdik" dedi. 


Proje hakkında bilgiler veren Sait Özmeydan, "Projeyi her ayrıntısını düşünerek hayata geçiriyoruz. 

Kapalı bir site içerisinde, 1 + 1 ve 2+1 rezidans dairelerden oluşan 130 adet bağımsız bölüm tasarladık. Ontan Manisa projemizde site yönetimi, profesyonel bir şirket tarafından yönetilecek. 5 yıldızlı otel konforunda gerçek rezidans hizmeti verecektir. Açık-kapalı yüzme havuzu, güvenlik, spa center, fitnes salonu gibi zengin sosyal olanaklarının yanı sıra, çatıda şömine başında sohbet edeceğiniz sosyal alanlar da olacak. İçinde birçok tesis bulunduran projemiz, farklı ayrıcalıklarıyla Manisa'ya değer katacak" diye konuştu. 



TALEP ÇOK FAZLA PROJEDE NELER VAR 


Sait Özmeydan, "18 ay sonra teslim edeceğimiz Ontan Manisa projemizin ön talep aşamasında, yoğun bir taleple karşılaştık. Sanayi bölgesi ve üniversiteye yakınlığının yanında Manisa'nın hızlı gelişen yatırım değeri yükselen güzel yurt bölgesinde olması sonucu, İzmirli yatırımcıların ön talep aşamasındaki ilgileri ve tercihleri bizi gerçekten çok mutlu etti. Bu yıl yine İzmir'de yatırım değeri yüksek, konsepti ve tasarımı çok farklı olan iki yeni projenin de hazırlıklarına başladık" diye konuştu.


5 yıldızlı otel konforunda hizmet verecek olan Manisa Ontan projesinde, açık-kapalı yüzme havuzu, güvenlik, spa center, fitnes salonu gibi zengin sosyal olanaklarının yanı sıra, çatıda şömine başında sohbet edilecem sosyal alanlar da olacak. 


İçinde birçok tesis bulunduran Manisa Ontan'ın inşaatı 19 ayda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek. Site yönetimi profesyonel bir şirket tarafından yapılacak. 


Habertürk Egeli


Geri Dön