25 / 04 / 2024

ontan inşaat manisa

ontan inşaat manisa

Ontan İnşaat, Ontan Manisa projesinin örnek dairesini Manisalılar ile buluşturdu. Mimari çizgisi ile fark yaratan proje, lüks ve konforu 1 +1 ve 2+1 'den oluşan 130 bağımsız bölümden oluşuyor.

Ontan Manisa'da 5 yıldızlı rezidans hizmeti verilecek!

Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sait Özmeydan, projeyi planlamadan önce, kentin ihtiyaçlarını değerlendirdiklerini söyledi. 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verecek olan Manisa Ontan projesinde daireler 18 ay sonra teslim edilecek.

TOKİ Manisa Şehzadeler'de 400 konutun inşaatına başladı!

TOKİ Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıbozköy Mahallesi’nde hayata geçirilecek 400 sosyal konutun inşaatına başladı.

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

Manisa Kuzuköy Barajı inşaatında sona gelindi!

Manisa'nın Demirci ilçesinde yapımına başlanan Kuzuköy Barajı'nın inşaatında sona gelindi. Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Manisa Kula Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Yaklaşık 1 yıl önce müteahhitten kaynaklı sebeplerden dolayı inşaat çalışmalarına ara verilen Kula Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binasının yapımına yeniden başlandı.

TOKİ, Manisa Kula'da 304 konutun inşaatına başladı!

TOKİ tarafından Manisa'ın Kula ilçesinde inşa edilmesi planlanan 304 konutun inşaatına yeniden başlandı. Depreme karşı dayanıklı olacak şekilde inşa edilecek konutların 400 günde tamamlanması planlanıyor.

Manisa'da inşaat işçisiydi! Hibe desteğiyle patron oldu

Manisa'da inşaat işçisi olarak çalışan Abdullah Ecevet, "Besi Sığırcılığı Projesi" kapsamında devletten hibe desteği alarak, kendi işinin patronu oldu.

Manisa’daki inşaatın temel kazısında 5 katlı apartman hasar gördü!

Manisa Yunusemre’de , bir inşaatın temel kazısında bitişikteki apartman hasar gördü. Apartman sakinleri tahliye edildi.

Manisa Kemaliye Göleti'nin ikmal inşaatı mecliste!

Manisa ili Alaşehir ilçesinde bulunan Kemaliye Göleti'nin ikmal inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa Prime projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanan Manisa Prime projesinde kaba inşaat tamamlandı. 

Ontan İnşaat'ın İzmir'deki 5 projesi!

İzmir olmak üzere insan odaklı gerçekleştirdiği projeleriyle sektörde takip edilen Ontan İnşaat'ın İzmir'deki 5 önemli projesi...

Manisa Karayağcı Barajı'nın inşaatı hızlandı!

Manisa'nın Gördes ilçesinde 2 bin dekar araziyi modern sulamayla tanıştıracak Karayağcı Barajı’nın inşaatı hızla devam ediyor. Projede gövde dolgusunun yüzde 80’lik kısmı tamamlandı.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin bulunduğu alanda başladığı inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

ontan inşaat manisa Haberi

ontan inşaat manisa

Ontan İnşaat, yeni projesi Ontan Manisa'nın örnek dairesini Manisalılar ile buluşturdu. Modern yaşam tarzını yansıtan mimari çizgisi ile fark yaratan proje, lüks ve konforu 1 +1 ve 2+1 'den oluşan 130 bağımsız bölümden oluşuyor.


Önemli projeler hayata geçirdi 

2007'te İnş. Müh. Onur Öktem ve İnş. Müh. Taner Âkçınar tarafından kurulan, gayrimenkul geliştirme ve taahüt alanlarında faaliyet gösteren Ontan İnşaat, turizm ve enerji kollarını da bünyesine katacak. Ontan, İzmir'de Myvia ve Modda projelerini hayata geçirdi. 


Benzersiz konut anlayışı ile tasarlanan Ontan Manisa Projesi'nin örnek dairesi, yoğun ilgi gören organizasyon ile tanıtıldı. Modern yaşam tarzını yansıtan mimari çizgisi ile fark yaratan Ontan Manisa, lüks ve konforlu 1 +1 ve 2+l'den oluşan 130 bağımsız bölümden oluşacak. 5 bin metrekare arsa üzerine konumlandırılacak ve 10 bin...