25 / 04 / 2024

Ontan İnşaat'tan Manisa'ya 130 dairelik proje!

Ontan İnşaat'tan Manisa'ya 130 dairelik proje!

Ontan İnşaat, Ontan Manisa projesinin örnek dairesini Manisalılar ile buluşturdu. Mimari çizgisi ile fark yaratan proje, lüks ve konforu 1 +1 ve 2+1 'den oluşan 130 bağımsız bölümden oluşuyor.



Ontan İnşaat, yeni projesi Ontan Manisa'nın örnek dairesini Manisalılar ile buluşturdu. Modern yaşam tarzını yansıtan mimari çizgisi ile fark yaratan proje, lüks ve konforu 1 +1 ve 2+1 'den oluşan 130 bağımsız bölümden oluşuyor.


Önemli projeler hayata geçirdi 

2007'te İnş. Müh. Onur Öktem ve İnş. Müh. Taner Âkçınar tarafından kurulan, gayrimenkul geliştirme ve taahüt alanlarında faaliyet gösteren Ontan İnşaat, turizm ve enerji kollarını da bünyesine katacak. Ontan, İzmir'de Myvia ve Modda projelerini hayata geçirdi. 


Benzersiz konut anlayışı ile tasarlanan Ontan Manisa Projesi'nin örnek dairesi, yoğun ilgi gören organizasyon ile tanıtıldı. Modern yaşam tarzını yansıtan mimari çizgisi ile fark yaratan Ontan Manisa, lüks ve konforlu 1 +1 ve 2+l'den oluşan 130 bağımsız bölümden oluşacak. 5 bin metrekare arsa üzerine konumlandırılacak ve 10 bin metrekare inşaat alanına sahip toplamda 130 adet bağımsız bölümden oluşan Ontan Manisa açık kapalı yüzme havuzu, fıtness, spa, hamam, sauna, oyun ve yeşil alanları kapsayan geniş sosWJŞ M Sait Tiğjn Özmeydan yal olanakları ile farklı bir hayat yaratacak. 


Üçüncü projeyi hayata geçirmekten mutluluk duyduklarını belirten Ontan Yönetim Kurulu Üyesi Sait Tiğin Özmeydan "Bu yatırımı planlarken Manisa'nın gelişim hızını, ihtiyaçlarını ve beklentilerini değerlendirdik. Ortaya Örnek daire çıkan sonuçta Manisa; sanayisiyle, dinamik genç nüfus yapısıyla ve gelişim hızıyla Türkiye'ye ortalamasının üzerinde bir çizgide yer alıyor. Teşvik bölgesi olmasından dolayı yoğun bir sanayi yatırımı var. 


Ortaya çıkan sonuçta Manisa; sanayisiyle, dinamik genç nüfus yapısıyla ve gelişim hızıyla Türkiye'ye ortalamasının üzerinde bir çizgide yer alıyor. Teşvik bölgesi olmasından dolayı yoğun bir sanayi yatırımı var. Ulusal ve uluslararası şirketlerin yatırımları için çekim noktalarından. Yakın bir zamanda Çandarlı limanının bitmesiyle de lojistik olarak daha da öne çıkacak. Projemizin site yönetimini profesyonel bir şirketin gerçekleştirmesini planlıyoruz. Rezidans hizmetleri eksiksiz sağlanacak. 


Ontan Manisa'yı her türlü hizmeti alabileceğini 5 yıldızlı bir otel gibi düşünebilirsiniz. Projeyi 18 ayda bitirmeyi planlıyoruz. Manisa Güzelyurt bölgesi, sanayi bölgesine ve üniversiteye olan yakın konumu nedeni ve planlı gelişimi sayesinde kentin en hızlı yükselen bölgesi. Bu bölgeye ek değer sağlamak istiyoruz" dedi. 


Habertürk Egeli


Geri Dön