29 / 03 / 2024

Aksay İnşaat'tan Kahramanmaraş'a 600 dairelik proje!

Aksay İnşaat'tan Kahramanmaraş'a 600 dairelik proje!

Aksay İnşaat, yurt genelinde 3 bin 600 dairenin teslimini yaptı. Firma şuan Kahramanmaraş'a 600 dairelik proje hazırlığında.



İnşaat alanında yap-sat projeler gerçekleştiren Aksay İnşaat, 2015-2016 yılları arasında yurt genelinde 3 bin 600 dairenin teslimini yaptı. Firma şuan Kahramanmaraş'a 600 dairelik proje hazırlığında. 


Aksay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ökkeş Say,Kamu ihaleleri ile belediye ve  TOKİ  ihalelerine, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı ihalelerine girdiklerini vurguladı. 


Say, önümüzdeki yıllarda inşaat sektöründen beklentilerinin yüksek olduğunu ve yatırımlarına devam edeceklerini dile getirdi. 


"Kente, tünel kalıp sistemini ilk kez biz getirdik" 


Aksay Inşaat'ın 1994 yılında şirketleştiğini belirten Ökkeş Say, "O yıldan bu yana kentin binalaşmasında önemli bir rol oynadık. Bu konuda kente hizmet eden öncü firmalardan birisi olduk. Kahramanmaraş'a tünel kalıp sistemini getiren ilk firmayız. Belediye öncülüğünde kurulan Doğukent ve Boğaziçi Kooperatifi ile birlikte tünel kalıp sistemini Kahramanmaraş'da ilk kez uyguladık" ifadelerini kullandı. Aksay Inşaat'ın yaptığı çalışma ve yatırımlara da değinen Ökkeş Say şöyle devam etti: "Kuruluş döneminden bu yana yap-satlarımız devam ediyor. Bununla birlikte uzun yıllar hazır beton işletmeciliği yaptık. Hazır beton işletmeciliğini sadece Kahramanmaraş'da değil. Karadeniz'in birkaç ilinde ve Tacikistan'da gerçekleştirdik."  diye açıklama yaptı.


Dünya Kahramanmaraş


Geri Dön