29 / 03 / 2024

Ontan Manisa Projesi'nin örnek dairesi hazır!

Ontan Manisa Projesi'nin örnek dairesi hazır!

Ontan Manisa, ilk örnek dairesini Manisalılarla buluşturdu Ontan İnşaat, Ontan Manisa Projesi'nin yoğun ilgi gören lansman organizasyonu ile örnek dairesini Manisalılar ile buluşturdu.



Ontan Manisa, ilk örnek dairesini Manisalılarla buluşturdu Ontan İnşaat, Ontan Manisa Projesi'nin yoğun ilgi gören lansman organizasyonu ile örnek dairesini Manisalılar ile buluşturdu.  Ontan Manisa Projesi lüks ve konforu 1+1 ve 2+1'den oluşan 130 adet bağımsız bölümden oluşacak.  Ontan Yönetim Kurulu Üyesi Sait Tiğin Özmeydan, projenin ön talep aşamasında yoğun bir ilgi ile karşılaştıklarını söyledi. Özellikle İzmir'deki yatırımcüarın ciddi bir ön talep oluşturduğunu vurgulayan Özmeydan, yatırımın ön planda olduğu Manisa'da Güzelyurt bölgesinin, sanayi bölgesine ve üniversiteye olan yakın konumu nedeni ve planlı gelişimi sayesinde Manisa'nın değeri en hızlı yükselen bölgesi olduğunu dile getirdi. 

Özmeydan, Güzelyurt bölgesinde; dinamik, ihtiyaçlara cevap veren, yüksek standartlarda elit bir proje tasarladıklarını söyledi.  Kapalı bir site içerisinde, yaşayanların tüm ihtiyaçlarına cevap veren 1+1 ve 2+1'den oluşan 130 adet bağımsız bölümü bulunduğunu anlatan Özmeydan,"Projemizin site yönetimini profesyonel bir şirketin gerçekleştirmesini planlıyoruz. Residence hizmetleri profesyonel yapı içerisinde eksiksiz sağlanacak. Ontan Manisa, her türlü hizmetin alınabileceği 5 yüdızlı bir otel gibi. Bunu mantık çerçevesinde oluşturulacak uygun aidatlarla sağlayacağız.  Açık-kapalı yüzme havuzundan, spa center'a, fitness salonundan çatıda şöminenin başında oturup sohbet edebüeceğiniz sosyal alanlara kadar bir çok sosyal tesis projemizde yer alıyor, inşaatımızın ruhsatını aldık ve sahaya girdik. 18 ayda projemizi bitirmeyi planlıyoruz" diye konuştu. 


Dünya 


Geri Dön