26 / 04 / 2024

Onur Ağaoğlu kimdir

Onur Ağaoğlu kimdir

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağaoğlu ve Ayla Ağaoğlu’nun oğlu Onur Ağaoğlu, Burçin Ergöz’le evlendi. Nikâh töreninde damadın şahitliğini amcaları Ali Ağaoğlu ve Hakkı Ağaoğlu yaptı.

Sertac Fuad Karaağaoğlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Genel Müdürü Sertac Fuad Karaağaoğlu kimdir? Sertac Fuad Karaağaoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Sertac Fuad Karaağaoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?   İşte Sertac Fuad Karaağaoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Ağaoğlu'nun oğlu Onur Ağaoğlu evlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağaoğlu ve Ayla Ağaoğlu’nun oğlu Onur Ağaoğlu, Burçin Ergöz’le evlendi. Nikâh töreninde damadın şahitliğini amcaları Ali Ağaoğlu ve Hakkı Ağaoğlu yaptı.

Ali Ağaoğlu, Hayatına Sahip Çık partisine katıldı!

Duygu Su Gülpınar’ın ev sahipliğini üstlendiği ‘Hayatına Sahip Çık’ sivil toplum hareketine destek olmak amacıyla, bir parti düzenlendi. Gecenin onur konuğu, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’ydu.

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena, Koray Kırcal'la evlendi. Sena - Koray Kırcal çiftinin çok konuşulan düğününe ilişkin ilginç detaylar da ortaya çıkıyor.

Ağaoğlu Junior Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Junior Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Hakkı İbrahimoğlu, Onur İbrahimoğlu ve Hüseyin Avni İbrahimoğlu tarafından 2 milyon TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Miktat Ağaoğlu kimdir?

Ünlü müteahhit Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun babası Miktat Ağaoğlu vefat etti. O döneminin tanınmış müteahhitleri arasında yer alan Miktat Ağaoğlu kimdir?

Ali Ağaoğlu ve Kadir Topbaş MIPIM'de Nurol GYO standını gezdi!

Türkiye’nin bu yıl ‘Onur Ülke’ olarak yer aldığı gayrimenkul fuarı MIPIM’e Nurol Tower projesi ile katılan Nurol GYO standını İBB Başkanı Kadir Topbaş ve Ali Ağaoğlu ziyaret etti...

Ali Ağaoğlu Yenilikçi Markalar Zirvesi'nden onur ödülü alacak!

Eduplus tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Yenilikçi Markalar Zirvesi 5 Nisan 2012 tarihinde İstanbul Maslak Sheraton Hotel'de gerçekleştirilecek. Zirvede, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'na onur ödülü verilecek

Ali Ağaoğlu kimdir

şžu sıralar Ayazma'daki yeni projesi My World Europe'un reklamlarında oynayarak gündeme gelen ünlü işadamı Ali Ağaoğlu kimdir İşte başarılı iş adamının hayatı ve bugüne kadar yaptıkları...

Ağaoğlu My Office'te 457 bin TL'ye!

Ağaoğlu tarafından tasarlanan ve yapılan "My Office" Emlak Konut tarafından ihale usulüyle satılacak

Ali Ağaoğlu, Uludağ'da kaza geçirdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Uludağ'da kaza geçirdi

Ağaoğlu My Towerland'in ikinci etabı satışa çıkıyor

Ağaoğlu Şirketler Grubu Towerland projesinde 54 katlı yüksek bloktan oluşan ikinci etabı bu ay içinde satışa sunacak

Ali Ağaoğlu: İliklerime kadar sigortalıyım!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Her şeyim sigortalı, özellikle sağlık sigortalarını çok önemsiyorum. Sigorta zengin işi değil, gerçekte olası zararlarını karşılayamayacakların  sigo

Onur Ağaoğlu kimdir Haberi

Onur Ağaoğlu kimdir

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağaoğlu ve Ayla Ağaoğlu’nun oğlu Onur Ağaoğlu, doktor Muzaffer Ergöz ve Gülser Ergöz’ün kızları Burçin Ergöz’le evlendi.

Nikâh töreninde damadın şahitliğini amcaları Ali Ağaoğlu ve Hakkı Ağaoğlu yaparken, gelinin şahitliğini Gülçin Ergöz ve Ece Ergöz üstlendi. 250 kişinin katıldığı düğün Four Seasons The Bosphorus Hotel’de düzenlendi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre yeğeninin düğünde horon oynayan Ali Ağaoğlu çifti tebrik ederken “Yuvayı dişi kuş yapar” diyerek evlilik cüzdanını gelin Burçin Ergöz’e verdi.