29 / 03 / 2024

onur öngüm kim

onur öngüm kim

G20 zirvesi dünya liderlerini Türkiye’de bir araya getirmekle kalmadı küresel yatırımcıların ilgisini de Antalya’ya çekti. Gayrimenkul uzmanları, özellikle Çinli yatırımcılarla gerçekleştirilebilecek işbirlikleriyle yapılabileceği görüşünde.

ING müşterileri bu habere çok sevinecek! İlk ve son kez verilecek!

ING, temmuz ayına özel yeni bir kampanya düzenlediğini açıkladı. Vatandaşların uygun fiyatlı gıda alışverişi yapması için düzenlenen kampanya kapsamında 240 TL hediye edileceği duyuruldu.

Concept Engıneerıng Mühendislik Yazılım Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Concept Engıneerıng Mühendislik Yazılım Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kalkan tarafından kuruldu.

Altınok Consultıng Engıneerıng Müşavirlik Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Altınok Consultıng Engıneerıng Müşavirlik Mühendislik Anonim Şirketi Kağıthane'de Eyüp Arda Altınok tarafından kuruldu.

Altınok Consultıng Engıneerıng Müşavirlik Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Altınok Consultıng Engıneerıng Müşavirlik Mühendislik Anonim Şirketi Kağıthane'de Eyüp Arda Altınok tarafından kuruldu.

Maf Engıneerıng Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Engıneerıng Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Mohamed Alı Fadhlaouı tarafından kuruldu.

Acron Engıneerıng Mühendislik Ve Geliştirme Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Acron Engıneerıng Mühendislik Ve Geliştirme Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de A.Abdelazız A.E. tarafından kuruldu.

Vodafone çekilişle iPhone 13 veriyor! Son 2 gün! İşte iPhone 13 4 Nisan 2022 listesi...

Vodafone' un mobil uygulaması Vodafone Yanımda, çekilişle iPhone 13 veriyor. Peki, Vodafone Yanımda iPhone 13 çekilişinin sonuçları açıklandı mı? Kim kazandı? iPhone 13 fiyatları ne kadar? İşte tüm sorularınızın cevabı...

Kentsel dönüşüm kira yardımı ev sahibi alabilir mi? Ev kiradaysa yardımı kim alır?

Kentsel dönüşümde riskli yapıda ikamet eden kimseler kira yardımı alabiliyor. Peki, kiradaki ev için kentsel dönüşüm kira yardımı ev sahibi alabilir mi?

Mercury Engıneerıng Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Mercury Engıneerıng Mühendislik Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Patrıck Hıckey-Dwyer, Eoın Paul Vaughan ve Ronan Mıchael Lynch ortaklığında kuruldu.

Onur İncehasan, Vakıf GYO Genel Müdürü oldu!

Onur İncehasan, Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü oldu. Şirket bu gelişmeyi KAP'ta açıkladı...

Yıldırım Güngör: Kerpiç evler mutlaka boşaltılmalı!

İran'da meydana gelen depremin Van'da hissedilmesi ve Gelenler köyünde 40 evin yıkılması sonrası uzmanlardan uyarılar gelmeye başladı. Afet uzmanı Doç. Dr. Yıldırım Güngör depreme dair yaptığı açıklamada, "Kerpiç evler mutlaka boşaltılmalı, artçılarda yıkılabilir." dedi...

Güngören'e Millet Bahçesi müjdesi!

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın en büyüğü Atatürk Havalimanı arazisinde inşa edileceğini açıkladığı millet bahçelerinden biri de Güngören'de yapılacak.

Kuvvetli Mühendislik Ormancılık Peyzaj Çevre Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Kuvvetli Mühendislik Ormancılık Peyzaj Çevre Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Kuvvetli tarafından açıldı. 

onur öngüm kim Haberi

onur öngüm kim

Arap coğrafyasındaki yüksek hacimli yatırım harcamaları, Ortadoğu’daki karışıklıktan kaçanların güvenli liman olarak Türkiye’yi görmeleri ülkemizin son yıllarda yabancı yatırımcıların uğrak durağı olmasını da beraberinde getirdi. Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün’e göre ise yeni döneme Çinli milyarderler damga vuracak.


Türkiye’nin G20 Zirvesi’nde muhteşem bir ev sahipliğine imza attığını belirten Öngün, “Böylesine zorlu bir organizasyonu bu denli profesyonelce düzenlemek gerçekten çok büyük bir başarı. Zirve sayesinde Türkiye, yazılı, görsel ve sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.  Uluslararası alanda Antalya’nın tanıtımı milyar dolarlarla ifade edilen bir reklam kazandı. Şimdiye kadar ABD, Kanada gibi büyük ülkeleri yatırım için tercih eden Çinli milyarderlerin gözü yeni yatırımları için Antalya’da cazip fırsatları kolluyor” dedi.


Antalya’nın marka değeri artıyor

Çin’in 596 milyarder ile milyarder sayısı 537...