29 / 03 / 2024

onur öngün 2015 seçim değerlendirmesi

onur öngün 2015 seçim değerlendirmesi

Haziran’da gerçekleşen seçimlerin ardından durgun bir geçiş dönemi yaşayan gayrimenkul sektörü, sandıktan yeniden ‘tek başına iktidar’ çıkmasıyla beklentilerini artırdı.

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Üstüngün tarafından kuruldu.

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And The Traınıng İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And The Traınıng İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oqab H F M Almutairi tarafından kuruldu.

Başarılı belediye gayrimenkullerin değerini artırıyor!

Yurt genelinde gayrimenkul yatırımları yapan Onursal Gayrimenkul AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, gayrimenkul değer artışında belediyenin etkisi olduğunu açıkladı.

Gayrimenkulde en hızlı büyüme Başkent'te olacak!

Başkent Ankara, son 10 yılda gayrimenkul sektöründe önemli atılımlarda bulundu. Onursal Gayrimenkul AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, Ankara’daki gayrimenkul gelişimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ankara Çukurambar'da iş merkezleri arrtı!

Ankara’da yeni merkez Çukurambar olarak görülüyor. Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, bölgede arazilerin yanı sıra iş merkezlerinin bölgede yoğunluğunu artırdığını belirtti.

Gayrimenkul sektöründe milat yaşanacak!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, referandum sonrası görüşlerini paylaştı. Öngün, ''Referandum sürecinden kazançlı çıkabilirsiniz'' dedi.

Yabancıya gayrimenkul ihraç ofisleri kurulması güveni artırır!

Yabancıya “gayrimenkul ihraç ofisleri” aracılığıyla komşu ülke vatandaşlarının güvenli liman olarak gördükleri Türkiye’ye ilgileri daha da artabilecek. Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, "Hemen yanı başımızda olanlarla ekonomik ilişkilerin gelişmesi geleceğe yatırım

Ekonominin can simidi gayrimenkul sektörü!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, Türkiye’deki ekonomik sıkıntıların çözülmesi için ‘can simidinin’ gayrimenkul sektörü olacağı belirtti.

Onur Öngün: Dövizini boz, gayrimenkule yatır!

Türkiye ekonomisinin kritik süreçten geçtiği bugünlerde döviz kurundaki artışı frenlemek için bir öneri de gayrimenkul uzmanlarından geldi.

Onur Öngün: Arapların altını Türkiye!

Yurt genelinde son dönemde Arap yatırımcıların gayrimenkul alımlarına yön veren Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, “Emtiada altın nasıl güvenli liman olarak görülüyorsa, Araplar da Türkiye’yi güvenli liman olarak görüyor” dedi.

Onur Öngün: Ucuz konutun formülü askeri araziler!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, "Askeri araziler tamamen rant olarak görülmemeli. Altın değerindeki askeri alanlar modern şehirciliğin tüm kuralları ile kentlere nefis peyzaj ve yeni nesil yapılar olarak kazandırılmalı." dedi

17 Ağustos depremi inşaat sektörünün miladı oldu!

BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, ONURSAL Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, UZALTAŞ AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala ve İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, 17 Ağustos depremi sonrası Türk inşaat sektörünü değerlendirdi.

Rusya, Türk müteahhitlerin 2023 hedefine katkı sağlayacak!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün Rusya krizinin aşılmasının iki ülkeye de ciddi getirileri olduğunun altını çizdi.

onur öngün 2015 seçim değerlendirmesi Haberi

onur öngün 2015 seçim değerlendirmesi

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün’e göre seçimde alınan sonuçlar gayrimenkul değerlerini yüzde 30-40 aralığında artırabilir. Özellikle iki seçim arasında piyasaların oldukça sıkıntılı olduğu bir dönemde yatırım yapanlara dikkati çeken Öngün, “Bu geçiş döneminde risk alarak yatırım yapanlara adeta ‘büyük ikramiye’ vurdu. Herkesin bekleme pozisyonuna geçtiği bir dönemde alım yapanlar şimdi o dönemde attıkları doğru adımın tadını çıkarabilir” dedi.

“Yabancı yatırımcı yeniden Türkiye’ye yönelecek” 

Önümüzdeki günlerde piyasaların hızlı bir canlanma süreci yaşamasını beklediklerini dile getiren Öngün, şöyle devam etti:

“Haziran’daki sonuçların ardından herkes parasını bir süreliğine yastık altına çekmişti. Bugünden sonra çarkların yeniden döneceği, güven endeksinin artacağı, dövizdeki dalgalanmaların durulacağı bir dönem bekliyoruz. Türkiye’deki seçim atmosferinden sadece yerli yatırımcıların değil, yabancıların da gözü korkmuştu. Yabancı sermaye, belirsizlik gördüğü bir piyasaya girmez....