26 / 04 / 2024

onur ülkesi mıpım 2014

onur ülkesi mıpım 2014

Türkiye, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen gayrimenkul fuarı MIPIM'de başarılı performansı sayesinde, gelecek yıl Rusya ve Brezilya ile beraber yeniden Onur ülkesi olacak...

P Group İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

P Group İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Bahtiyar Yıldırım Onur Polat, Sezai Polat tarafından kuruldu.

Türk müteahhitler uluslararası kuruluşlarda da söz sahibi!

TMB’nin de aralarında bulunduğu ve 15 Avrupa ülkesi müteahhitler birliğinin üyesi olduğu Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği (EIC) ile işbirliğiyle gerçekleştirilen foruma, 15 ülkeden 80’in üzerinde müteahhitlik firması temsilcisi katıldı...

P Paraf Yapı Mimarlık Mühendislik İnş.Gayrimenkul Yatırım Danışman. Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

P Paraf Yapı Mimarlık Mühendislik İnş.Gayrimenkul Yatırım Danışman. Ticaret Limited Şirketi, Onur Kuyuncu, Uğur Erdem ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Çatalca, Kaleiçi Mahallesi, Bahar Sokak'ta kuruldu.

STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Mazlum Savaş Onur Şube Müdürlüğü'nde 50 milyon TL sermaye ile 16 Eylül'de Pendik, İstanbul Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sanayi Mahallesi'nde açıldı.

Türk Akımı projesinde pürüz mü çıktı?

Türk Akımı Projesi görüşmelerinde, Rusya'nın Türkiye'yi geçiş ülkesi olarak görmesinin, doğalgazda indirim ve boru hattının Türkiye'deki sisteme dahil edilmesi konusunun en önemli pürüzler olduğunu belirtiyor.

Eyüp su kesintisi 24 Kasım 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Nişancı mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 24 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Atatürk Orman Çiftliği'nin 22 dönüm arazisi kayıp mı?

Diyarbakır, Yenişehir ilçesi AK Parti İlçe Kongresine katılan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Atatürk Orman Çiftliği'nde 22 dönüm arazinin kayıp olduğunu iddia etti...

Eyüp su kesintisi 24 Kasım 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Nişancı mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 24 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Eyüp su kesintisi süreleri 23 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Eyüp merkez mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 23 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Eyüp su kesintisi 23 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Karadolap mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 23 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

S&P Türkiye'nin kredi notu ve görünümünü korudu!

S&P Türkiye'nin kredi notu ve görünümünü korudu. Türkiye'nin ‘BB+’ olan kredi notunun korunduğu bildirilirken, bu kararın ülke ekonomisindeki büyümenin kademeli olarak tekrar yüzde 3'ün üzerine çıkacağına yönelik beklentileri yansıttığı kaydedildi.

Eyüp su kesintisi saatleri 21 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Rami mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 21 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın saat 16:00 civarı bitirilmesi öngörülüyor.

Eyüp su kesintisi 21 Kasım 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Çırçır mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 21 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın saat 15:00 civarı bitirilmesi öngörülüyor.

onur ülkesi mıpım 2014 Haberi

onur ülkesi mıpım 2014

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olan MIPIM, bu yıl 12-15 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlendi. Türkiye'den ve dünyadan bir çok inşaat firmasının yer aldığı fuarda bu yıl Türkiye onur ülkesi olmuştu. Fuardaki başarılı performansı sayesinde Türkiye, Rusya ve Brezilya ile birlikte MIPIM 2014'te yeniden onur ülkesi...