28 / 03 / 2024

Oppo cep telefon fiyatları ne kadar oldu

Oppo cep telefon fiyatları ne kadar oldu

CarrefourSA OPPO cep telefonlarına indirim yaptı. Peki, CarrefourSA'da OPPO cep telefonu fiyatları ne kadar oldu? İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Öğrencilere vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak?

Yükseköğretimde eğitim gören tüm öğrencilere bir sefere mahsus olmak üzere vergisiz ve KDV’siz cep telefonu ve bilgisayar satın alma hakkı tanıyacak düzenleme bir süredir gündemdeydi. Peki, vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak?

PTT, ÖTV'siz mobil telefon seçenekleriyle öğrencilere müjde verdi! İşte o modeller!

Kabine toplantısının sonucunda açıklanan vergisiz cep telefonu satışına ilişkin detaylar paylaşılmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğrencilere yönelik vergisiz telefon satışında hangi sınırlamaların olduğunu belirtti. PTT tarafından konuya ilişkin duyuru yapıldı. 

Öğrencilere vergisiz telefonda tarih belli oldu mu? ? 2023 vergisiz telefon satışında son dakika gelişmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Eylül'deki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası  vergisiz cep telefonu satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman verilecek? 2023 vergisiz telefon satışında son dakika gelişmesi!

Realme C25-Y Cep Telefonu BİM'de indirimde! Bu fiyata sakın kaçırmayın! İşte Realme C25-Y Cep Telefonu fiyatı

BİM'den telefon almak isteyenlere güzel haber geldi! BİM, Realme C25-Y Cep Telefonu'nu uygun fiyatlı piyasa fiyatı ile satışa çıkardı. Peki, BİMde Realme C25-Y Cep Telefonu ne kadar? Realme C25-Y Cep Telefonu kaç TL? İşte 8 Eylül 2023 Realme C25-Y Cep Telefonu fiyat listesi ve özellikleri...

Cep telefonlarında yeni dönem: Yenilenmiş telefon veya kiralık sıfır telefon kullan!

MediaMarkt, yenilenmiş telefon ve akıllı telefon kiralama hizmetiyle, kullanıcıların ihtiyaç duyduğu akıllı telefonları kiralamalarını veya sahip olmalarını sağladığını ifade etti.

Sıfır telefon fiyatları yükselince ikinci ele olan eğilim iki kat arttı!

Tüketicilerin cep telefonu alma tercihlerini belirleyen araştırma sonuçlarına göre bu yıl yenilenmiş telefon alma eğiliminde geçen seneye göre iki kata yakın artış oldu. Türkiye’yi yenilenmiş telefonla tanıştıran EasyCep, peşin fiyatına 12 ay taksit ve 12 ay garantiyle satış yapıyor.

A101'den son dakika müjdesi! Uygun fiyatlı Oppo A16 geldi!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından A101, Oppo'nun popüler akıllı cep telefonu Oppo A16'yı müşterileriyle buluşturuyor.

Milyonlarca gence vergisiz telefon fırsatı! Öğrencilere ÖTV'siz, KDV'siz telefon ne zaman satılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlere bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar satım alırken vergi muafiyeti sağlayacağını duyurdu. Peki, vergisiz telefon başvuruları başladı mı? İşte detaylar...

Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar indirimi ne zaman başlıyor? Tarih belli oldu mu? Son dakika gelişmesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim öncesinde üniversite öğrencileri için tek seferliğe mahsus vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alabileceğini duyurmuştu. Peki Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar indirimi ne zaman başlıyor? 

Üstün kamera sistemi ile Oppo A98 piyasaya çıktı! 

Oppo, yeni A serisi akıllı telefonunu tanıttı. Oppo A98 5G olarak adlandırılan telefon, şu anda BAE'de satışa sunuldu. İşin güzel yanı, Oppo'nun akıllı telefonu kabaca 300 $ civarında olan 1.099 Dhs karşılığında piyasaya sürdü.

Oppo A96 indirimli fiyatı ile Carrefoursa'da! İnanılmaz indirim görenleri şok etti!

Carrefoursa, Oppo A96 modeli için marketlerinde bir indirim kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında, Oppo A96 akıllı telefon modeli, Carrefoursa mağazalarında uygun fiyatlarla satın alınabilecek. 

Bütçe dostu Oppo A16 Carrefour'da çok ucuza! 15 Nisan 2023 fiyat listesi

Carrefour'un fiyat performans telefon indirimleri Nisan ayında da devam ediyor. Carrefoursa Kart'a Özel  yüzde 20 İndirim hakkı sunuyor. Oppo A16  telefonun ne kadar olduğunu öğrenmek için haberimize bakabilirsiniz.

Cep telefonu fiyatları artınca telefon kiralamada talep patlaması oldu!

Yüksek enflasyon, kur ve vergiler nedeniyle sıfır cep telefonu fiyatlarında artışlar yaşanmaya başlayınca kiralamada talep patladı. Kiralabunu Kurucu Ortağı Sinan Ventura, “Tüketiciler artık paralarını telefona yatırmayı tercih etmiyor” dedi.

Oppo cep telefon fiyatları ne kadar oldu Haberi

Oppo cep telefon fiyatları ne kadar oldu

Akıllı telefonunu değiştirmek isteyenler ve yeni telefon alacaklar için CarrefourSA dev bir kampanya başlattı ve OPPO cep telefonlarına indirim. Oppo cep telefonları, delikli ekranıyla daha zarif ve daha sürükleyici bir deneyim sağlıyor. Gelişmiş ekran içi parmak izi kilidi açma özelliği, tek bir parmak dokunuşu ile anında kilidi açmak için parmağınızı hızlı ve doğru bir şekilde tarıyor. OPPO cep telefonlarının bakması kadar tutması da güzel olan ince 3D kavisli gövdesiyle hafif görünümünün ve hissinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Oppo ile güzelliği küçük ayrıntılarla ortaya çıkarabilir ve kendinizi farklı şekillerde ifade edebileceğiniz kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz. Oppo, yapay zeka güzelleştirme selfie kamerası gerçek güzelliğinizi ortaya çıkarıyor.


Peki, Oppo cep telefon fiyatları ne kadar oldu? İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...  

Oppo cep telefon...