24 / 04 / 2024

optimum avm Brooks Brothers

optimum avm Brooks Brothers

Brooks Brothers İstanbul'daki dördüncü mağazasını geçen hafta burada açmış. Yani ünlü markanın outlet mağazası da açılmış oldu...

3 dev mağaza zinciri Optimum AVM'de şube açtı!

Brooks Brothers, Beşiktaş Store ve Flo, İstanbul Kozyatağı'nda bulunan Optimum Outlet Alışveriş Merkezi'nde şube açtı.

Brooks Brothers İstanbul'daki dördüncü mağazasını Optimum AVM'de açtı!

Brooks Brothers İstanbul'daki dördüncü mağazasını geçen hafta burada açmış. Yani ünlü markanın outlet mağazası da açılmış oldu...

Meva Şehir nerede?

Etimesgut'da 107 dönüm alanı üzerinde inşa edilen Meva Şehir Optimum AVM'nin yanında yer alıyor. Peki Meva Şehir nerede yer alıyor?

Mevaşehir Ankara'da ön talep toplanıyor! 250 bin TL'ye!

Ünsal Park Yapı Endüstrisi tarafından hayata geçirilen Meva Şehir Ankara'da ön talep toplanıyor. 4 yıl sonra teslim edilecek olan proje Optimum AVM'nin arka kısmında yer alıyor.

Saray Muhallebicisi, Optimum AVM'de mağaza açtı!

80 yıldır menüsünde sunduğu doğal ve fark yaratan lezzetler ile bir İstanbul markası olan Saray Muhallebicisi, 21. şubesini İstanbul Optimum Avm’de açtı.

H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını açtı!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını Optimum AVM'de açtı. Marka açılışını özel bir alışveriş partisiyle kutladı.

H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor. Mağaza, Optimum AVM’de 2 bin 700 metrekare alanda yer alıyor ve iki kattan oluşuyor.

Intersport 23. mağazası Adana'da açtı!

Dünyanın önde gelen spor markalarını bir araya getiren Intersport, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Intersport, Türkiye'deki 23. mağazasını Adana Optimum AVM'de açtı.

H&M, Adana Optimum AVM''de açılacak!

Dünyaca ünlü ve birçok ülkede mağazası olan H&M Adana'daki Optimum AVM'de mağaza açmaya hazırlanıyor. H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, Adana'da mağaza açacakları için çok memnun olduğunu belirtti.

AVVA, İstanbul Optimum Outlet AVM’de mağaza açtı!

Erkek giyimin trend belirleyen markası AVVA, İstanbul Optimum Outlet AVM’de açtığı yeni mağazası ile zincirine bir halka daha ekledi. Türkiye’deki mağaza sayısını yükseltmeye devam eden marka, 2016 yılında 14 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

İnci Deri İzmir'deki 5. mağazasını Mavibahçe AVM'de açtı!

Türkiye'deki mağaza sayısını 100'e ulaştıran İnci Deri; Agora, Alsancak, Forum Bornova. İzmir Optimum'dan sonra Mavibahçe AVM'de açtığı yeni mağazasıyla ise İzmir'deki mağaza sayısını 5'e çıkarmış oldu.

İzmir Optimum AVM 2. etap ne zaman tamamlanacak?

2016 yılı içerisinde tamamlanacak olan Gaziemir Optimum ikinci etap projesinde 55 adet dükkan yer alacak. 135 bin 284 metrekare inşaat alanına sahip olan İzmir Optimum AVM'nin inşaat alanı 2. etapla birlikte 27 bin 500 metrekare artacak...

İstanbul Optimum Outlet Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Optimum Outlet hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İstanbul Optimum Outlet Kurban Bayramı 2015'te açık mı?İstanbul Optimum Outlet bayramda kaça kadar açık? İstanbul Optimum Outlet AVM bayramda kaçta açılıyor?

optimum avm Brooks Brothers Haberi

optimum avm Brooks Brothers

Koç Holding şeref Başkanı Rahmi Koç, şık giyinmeyi bilen ve seven biridir. Edwards markasını Türkiye'ye getiren Rahmi Koç, 2013'te ise başkanların markası olarak bilinen Amerikan Brooks Brothers'ı getirdi.

Bugün Edwards ve Brooks Brothers, Rahmi Koç'a ait RMK Classic Giyim tarafından yönetiliyor. Toplam mağaza sayısı yedi. Mağazalardan dördü Edwards, üçü Brooks Brothers olarak faaliyet gösteriyor. İstanbul'da Zorlu Center, Akasya AVM ve İstinyepark'ta mağazaları bulunan Brooks Brothers, geçtiğimiz aylarda Capitol AVM'deki mağazasını kapattı. Para dergisi, yeni şubeyi nereye açacak, büyüme hedeflerinde nereler var takip ediyor. Geçtiğimiz günlerde Para editörlerinin yolu markaların ağırlıklı outlet mağazalarının bulunduğu İstanbul Optimum AVM'ye düştü. Brooks Brothers İstanbul'daki dördüncü mağazasını geçen hafta burada açmış. Yani ünlü markanın outlet mağazası da açılmış oldu. Daha uygun fiyata Brooks Brothers alma...