25 / 04 / 2024

optimum plus nerede

optimum plus nerede

Optimum Plus Kurtköy projesi 18 adet daireden oluşuyor. Optimum Plus Evleri Kurtköy'de yüzde 50 peşinat ödemesinden sonra 24 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor...

Kurtköy Optimum Plus ulaşım!

Optimum Yatırım projesi olarak yükselen Kurtköy Optimum Plus ulaşım krokisini haberimizin içerisinde inceleyebilirsiniz...

Optimum Plus nerede?

Optimum Yatırım Geliştirme imzası ile yükselen Optimum Plus nerede? sorusu ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Tefal FV5770 Easygliss Plus Ütü kaç TL, en uygun nerede? 27 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Durilium Airglide teknolojisine sahip Tefal FV5770 Easygliss Plus, olağanüstü kaygan tabanıyla ütülemeyi hızlı ve kolay hale getirir. Peki, Tefal FV5770 Easygliss Plus Ütü ne kadar? İşte detaylar...

Schafer Robusta Plus Filtre Kahve Makinesi en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer Robusta Filtre Kahve Makinesi 800 Watt değerindeki ısıtma gücü sayesinde 12 fincanlık kahve pişiriyor. Emniyet sistemleri ile güvenli kullanım sağlanıyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuza nerede satılıyor, ne kadara satılıyor? Karaca 8 Mart 2023 fiyat listesi

Kahve makinesi arayışı içinde olanlar dikkat! Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesini sizin için araştırdık.  Peki Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuz fiyata nereden alınır? 

Baymak Elegant Klima  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

 Artık her mevsim ihtiyacımız olan klimalar için fiyat araştırması yapanlar, bu haber sizin için,  Baymak marka klima fiyatlarını öğrenmek  için haberimize bakın  Peki Baymak Elegant Plus 9000 BTU Inverter Split Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Baymak Elegant Plus en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Baymak Elegant Plus ister kış ister yaz mevsimi olsun her eve lazım denilecek bir alet. Peki Baymak Elegant Plus ne kadar? Nerede kaç paraya satılıyor  sizin için araştırdık. İşte detaylar...

Optimum Yenişehir nerede?

Optimum Yenişehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Optimum Yenişehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Genyap Oxygen Plus nerede?

Genyap Oxygen Plus nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların satışlarının Nisan ayı içerisinde başlaması planlanıyor.

Meva Şehir nerede?

Etimesgut'da 107 dönüm alanı üzerinde inşa edilen Meva Şehir Optimum AVM'nin yanında yer alıyor. Peki Meva Şehir nerede yer alıyor?

216 Koru Plus nerede?  İşte lokasyon!

216 Yapı tarafından hayata geçirilen 216 Koru Plus Çekmeköy projesi 13’er katlı 3 bloktan meydana geliyor.  Peki 216 Koru Plus nerede?  İşte lokasyon!

Strada Plus Evleri nerede?

Strada Plus projesi Akzirve Gayrimenkul tarafından 239 bin L'den başlayan avantajlı fiyatlarla satışa çıktı. Strada Plus Evleri nerede?

Optimum Kartal IQ Evleri nerede?

Optimum Yatırım imzası taşıyan Kartal IQ Evleri projesi 3 dönüm arsa üzerinde konumlandırılıyor ve 110 adet daire ile ticari ünitelerden meydana geliyor. Peki, Optimum Kartal IQ Evleri nerede?

Halkalı Serenity Plus nerede?

Serenity Plus Residence'de 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Projenin Şubat ayı sonunda satışa sunulması planlanıyor. Peki Halkalı Serenity Plus nerede?

Basın Ekspres Serenity Plus nerede?

Serenity Plus Residence'de daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Projede satışların Şubat ayı sonunda başlaması planlanıyor. Peki Basın Ekspres Serenity Plus nerede?

optimum plus nerede Haberi

optimum plus nerede


Optimum Yatırım imzasını taşıyan Optimum Plus Evleri projesi İstanbul Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy bölgesinde inşe ediliyor. Optimum Plus Kurtköy projesi 6 katlı tek blok olarak hayata geçiriliyor.


Optimum Plus Kurtköy projesi 18 adet daireden meydana geliyor. Optimum Plus Kurtköy projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Optimum Plus Kurtköy satış ofisi ile 0216 684 00 80 telefon numarasından irtibata geçiliyor.


Optimum Plus Kurtköy projesi ödemeleri yüzde 50 peşinattan sonra 24 ay vade farksız olarak yapılıyor. Optimum Plus Kurtköy projesinde 2+1 dairelerin alanları 89 metrekare, 3+1 dairelerin alanları 152 metrekare olarak belirlendi. Optimum Plus Kurtköy projesi 2014 yılının Mart ayında teslim ediliyor. 


Optimum Plus Kurtköy nerede?

Optimum Plus Kurtköy adres : Kurtköy Mah., Bakü Cad., Koru Sk....