26 / 04 / 2024

Or-Gi Havalimanı gülyalı arsa fiyatları

Or-Gi Havalimanı gülyalı arsa fiyatları

Ordu'nun Gülyalı ilçesinde daha önce metrekaresi 100 liradan alıcı bulan arsalar, Ordu-Giresun Havalimanı'nın hizmete açılmasının ardından metrekaresi 250-750 liradan satışa sunulmaya başlandı.

O AVM'deki 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de!

Ordu Altınordu'da yer alan Gülyalı Marino Port AVM'deki 9 adet iş yeri kiraya veriliyor. Peli Gülyalı Marino Port AVM'deki iş yerlerinin aylık kira bedelleri ne kadar? İşte detaylar...

İstanbul Havalimanı günlük 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri oldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'nın, 21-27 Ağustos haftasında, günlük ortalama 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri olduğunu açıkladı.

İstanbul Havalimanı günlük 1419 uçuşla Avrupa'nın zirvesinde!

İstanbul Havalimanı, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği günlük ortalama 1419 uçuşla Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.

Kimse bunu beklemiyordu! Bir kez daha Avrupa birincisi oldu!

Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı EUROCONTROL'e göre, İstanbul Havalimanı, günlük ortalama bin 220 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanı olarak ön plana çıktı.

Hepsini geride bıraktı! İşte İstanbul’un yeni rekoru!

İstanbul Havalimanı büyük bir başarıya daha imza attı. EUROCONTROL'ün kapsamlı değerlendirme raporuna göre 3 Kasım 2022 ile 9 Kasım 2022 tarihleri arasında İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 232 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanı olarak kayıtlara geçti.

Ordu'da Büyükkaya tepesindeki otel inşaatına çevrecilerden tepki!

Ordu'nun Gülyalı Kestane köyünde eski Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile eski Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen tarafından verilen izinle köydeki Büyükkaya tepesinde yapılan otelin inşaatı devam ediyor...

Ordu'da kıyılarda imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hukuksuz, imara aykırı yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. Altınordu, Ünye, Fatsa ile Gülyalı ilçelerinde görüntü ve imar kirliliği oluşturan yapılar yıkılıyor.

TAV Havalimanları'nın Kazakistan Almatı Havalimanı görüşmeleri devam ediyor! 

TAV Havalimanları Holding, TAV'ın ve VPE Capital'in oluşturduğu konsorsiyumun, Kazakistan Almatı Uluslararası Havalimanı'nın sahibi ile potansiyel satın alma görüşmelerine devam edildiğini açıkladı...

TAV'ın Almatı Havalimanı görüşmeleri devam ediyor!

​​​​​​​TAV Havalimanları Holdin ve VPE Capital'in oluşturduğu konsorsiyum, Kazakistan Almatı Uluslararası Havalimanı'nın sahibi ile potansiyel satın alma görüşmeleri devam ediyor...

Gülyalı’nın imar sorununa neşter vurulacak!

Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gülyalı’nın imar sorununa neşter vurulacağını söyleyerek, ''İmarsız arsaya kim ne yapabilir? Yatırımcının önündeki engelleri kaldırmamız gerekiyor” açıklamasında bulundu.

Ordu Gülyalı Merkez Cami açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu gerçekleştirilen Ordu Gülyalı Merkez Cami hizmete açıldı

Ordu'da tarihi cami restore ediliyor!

Ordu Gülyalı ilçesindeki kesme taştan yapılan tarihi caminin restorasyon çalışmaları başladı.

İstanbul Havalimanı Türkiye'yi uçuracak!

İstanbul Havalimanı, görkemli bir törenle açıldı. İstanbul Havalimanı'nın açılışına 6 bini aşkın davetli katıldı. İstanbul Havalimanı'nda ilk uçuş ise bugün gerçekleştirilecek. 

Or-Gi Havalimanı gülyalı arsa fiyatları Haberi

Or-Gi Havalimanı gülyalı arsa fiyatları

Ordu'nun Gülyalı ilçesinde daha önce metrekaresi 100 liradan alıcı bulan arsalar, Ordu-Giresun Havalimanı'nın hizmete açılmasının ardından metrekaresi 250-750 liradan satışa sunulmaya başlandı.


Ordu-Giresun Havalimanı'nın hizmete açılmasının ardından Ordu'nun Gülyalı ilçesinde daha önce metrekaresi 100 liradan alıcı bulan arsaların metrekaresi, 250-750 liradan satışa sunulmaya başlandı.

Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, ilçelerine yatırım yapmak isteyen iş adamlarının arsa satın almakta zorluklarla karşılaştıklarını söyledi.


Bazı vatandaşların arsalarını hiç satmak istemediklerini, bazılarının ise yüksek fiyatla satma beklentisi içerisinde bulunduklarını anlatan Şen, belediye olarak söz konusu sıkıntıların çözümü noktasında ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını dile getirdi.


İlk aşamada ellerinden gelenin sadece yatırımcı ile arazi sahiplerini buluşturmak olduğuna işaret eden Şen, "Çünkü fazla işin içine girdiğimiz zaman insanlar farklı algılıyor. Onun için biz bu aşamada sadece yatırımcı ile arazi sahiplerini...