25 / 04 / 2024

Oran Konutlarında satışlar tamamlandı

Oran Konutlarında satışlar tamamlandı

Oran Konutları projesi kapsamında yer alan konutların satışları tamamlandı. Projede toplam 44 konut yer alıyor...

Peugeot açıkladı! Peugeot satışlarında Türkiye ilk 10'a girdi!

Peugeot 2023'te dünya çapında satışlarını 1.1 milyona çıkardığını duyurdu. Yapılan açıklamada Türkiye, satılan araç sayısı bakımından ilk 10'da yer aldığı kaydedildi. 

Dünyaca ünlü analistler açıkladı: Konut satışları yaz aylarında tavan yapıyor!

Evercore ISI analistleri, konut inşaat şirketleri için hazırladığı ankette sektörün yaz aylarının sonlarında ve sonbahar mevsiminde bir düşüş yaşandığını açıklayarak yaz aylarında satışların rekor kırdığını belirtti.

Amerika'da ikinci el konut satışlarında düşüş yaşanıyor...

National Association of Realtors'a (NAR) göre ikinci el konut satışları Ekim ayında gerilediği kaydedildi. Buna göre; ABD'nin dört büyük bölgesi arasında satışlar Kuzeydoğu, Güney ve Batı'da azalırken, Ortabatı'da ise değişiklik göstermedi. İşte haberin detayları...

Gardenya Konutları satışta! Yeni proje

Han Yapı tarafından inşa edilen Gardenya Konutları'nda satışlar devam ediyor. Peki, Gardenya Konutları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

2. el online oto pazarında Nisan ayında satışlar yüzde 10 azaldı!

Indicata'nın ikinci el online pazar raporundan derlenen bilgilere göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Nisan ayında geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 10 azaldı ve 172 bin 450 adet şeklinde oldu.

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

Kripto para borsasında satışlar hızlandı!

Lider kripto para birimi Bitcoin'in hızlı düşüş yaşaması diğer kripto paraları da olumsuz etkiledi.  Kripto para piyasalarında sert satışlar yaşanmaya başladı.

2. el online otomobil pazarında satışlar ve fiyatlar arttı!

2. el online oto pazarında satışlar da fiyatlar da arttı. Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 11 yükselirken, araç fiyatları yaklaşık yüzde 35 arttı.

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de inşa edilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor...

Konut satışlarında rekor sinyali!

Koronavirüs salgını döneminde konut satışlarında düşük faiz kampanyası pandeminin yarattığı olumsuz tabloyu ortadan kaldırdı. Yılın ilk 10 ayında satışların yüzde 27 artması konut satışlarında rekor ihtimalini güçlendirdi.

Emlak Katılım’dan 0,76 oran ile lojman satışlarına finansman desteği!

Emlak Katılım, kamu lojman satışlarına özel finansman desteğine kaldığı yerden sürüyor. 120 ay vadeye kadar tüm vadelerde yüzde 0,76 oran ile konut finansmanı sağlayan Emlak Katılım, kamu lojmanı almak isteyenleri şubelerine katılabiliyor.

Markalı konut satışlarının yüzde 11’i yabancıya yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Şubat 2020 sonuçları açıklandı. Endekse göre, Şubat ayında fiyatlar bir önceki aya göre %0.94, geçen yılın aynı dönemine göre ise %4.62 oranında arttı. Markalı konut projeleri kapsamında satışların %11.21’i yabancılara yapıldığı Şubat ayında stok erime hızı i

Markalı konut projelerinde satışların yüzde 8’i yabancılara yapıldı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'ne göre, markalı konut projeleri kapsamında satışların yüzde 8’inin yabancılara yapıldığı Kasım ayında stok erime hızı yüze 3.76 oranında gerçekleşti...

Oran Konutlarında satışlar tamamlandı Haberi

Oran Konutlarında satışlar tamamlandı

Oran İnşaat'ın hayata geçirdiği Oran Konutları projesinde satışlar tamamlandı. Kozyatağı'ndaki projede toplam 44 konut yer alıyordu. Projede 2 blok bulunuyor. Bloklardan biri toplam 4.269 metrekarelik ve diğeri ise 4.335 metrekarelik alan üzerinde kuruldu. 


İnşaat alanı 10.157 metrekare olan projede 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyordu. 2008'de temeli atılan projede teslimler 2010'dan beri yapılıyor. 


İletişim: 0216 410 63 35