26 / 04 / 2024

ordu altınordu yeni imar alanları

ordu altınordu yeni imar alanları

Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, Altınordu ilçesine yeni imar alanları açılması gerektiğini belirterek, “Altınordu artık eski imar düzenini kaldıramıyor. Acilen yeni imar alanları açılmalıdır” dedi...

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

O AVM'deki 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de!

Ordu Altınordu'da yer alan Gülyalı Marino Port AVM'deki 9 adet iş yeri kiraya veriliyor. Peli Gülyalı Marino Port AVM'deki iş yerlerinin aylık kira bedelleri ne kadar? İşte detaylar...

Altında yeni operasyon çekilecek! 1 gram bile altını olanlar acil! İslam Memiş ''sakın tuzağa düşmeyin'' diyerek uyardı!

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altında yeni operasyonun çekileceğini açıklayarak yatırımcıları uyardı.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Altında yeni döneme girilecek diyen Hatice Kolçak altının geleceği seviyeyi açıkladı!

Altın, dolar ve kripto para piyasası ile ilgili yaptığı yorumlarla bilinen ünlü ekonomist Hatice Kolçak ''altında yeni döneme girilecek'' diyerek altının geleceği seviyeyi açıkladı.

Gram altında yeni rekor geliyor: Uzman isimler 1.900 TL için tarihi verdi! Altını olan herkes hemen baksın! 

Altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği sık sık merak ediliyor. Gram altında yeni rekor geliyor: Uzman isimler 1.900 TL için tarihi verdi! Altını olan herkes hemen baksın! 

Gram altında yeni rekor! Roket gibi fırladı! Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

Altın fiyatları bir ayın en iyi haftasını kapatmaya hazırlanıyor. Haftanın son gününde gram altında yeni rekor göründü. Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

Altın tozu dumana kattı! Gram altın rekor kırdı! İşte gram altında yeni rekor seviye!

Haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatları yükselişe geçerek gram altın rekor kırdı. Altın fiyatları tozu dumana kattı. İşte gram altında yeni rekor seviye...

Gram altın yeni rekorlara koşuyor!

Gram altın ABD'de borç tavanı tasarısının Kongre'den geçtikten sonra tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın yeni rekorlara koşuyor...

Altında yeni dönem başlıyor! Altın alıp satmak isteyenler kırmızı kodla uyarıldı! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Altın yatırımcıları seçimin ikinci tura kalması ile daha temkinli davranırken altın alıp satmak isteyenler için uyarı geldi. Altında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Altın düşse de yükselse de bunu yapan kazanacak! Altında yeni yöntem! Altın yatırımcıları acilen bakın!

Altın fiyatlarında çok kısa bir süre içinde geri çekilmeler ve dengelenmelerin olabileceğini söyleyen Ekonomist Prof. Dr. Oral Erdoğan altındaki düşüşler ve yükselişlere karşılık nasıl kazançlı çıkacağını açıkladı. Altın düşse de yükselse de bunu yapan her türlü kazanacak! Altında yeni yöntem!

Gram altında yeni rekor! ABD enflasyon rakamları sonrası altın fiyatları atağa geçti!

Son dakika altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Bugün merakla beklenen ABD enflasyon rakamları açıklandıktan sonra altın fiyatları atağa geçti ve gram altında yeni rekor göründü.

Belediye konut imarlı arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihalesi 18 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

ordu altınordu yeni imar alanları Haberi

ordu altınordu yeni imar alanları


Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, Altınordu ilçesine yeni imar alanları açılması gerektiğini belirterek, “Altınordu artık eski imar düzenini kaldıramıyor. Acilen yeni imar alanları açılmalıdır” dedi.


Altınordu ilçesinde son yıllarda havaalanı, üniversite ve çevre yolu gibi yatırımlar yapıldığını, aynı zamanda Ordu’nun Büyükşehir statüsüne kavuştuğunu kaydeden Yüce, şehir merkezinin artık modern bir yüze kavuşması gerektiğini kaydetti. Yüce, “Altınordu ilçesi yıllardır modern çağdaş bir yapıya kavuşamadı. Bazı cadde ve sokaklarımız halen bir köy-kasaba görüntüsü veriyor. İlimizi yönetenler acil eylem planı hazırlayarak Altınordu’yu çağımıza yakışır, modern bir yapıya kavuşturmalıdır” diye konuştu.


Altınordu ilçesinin adeta bir bölgeye hapsedildiğini vurgulayan Yüce, “Yeni imar alanları, yerleşim alanları, yeni cadde ve bulvarlara ihtiyacımız var. 1995 yılından bu yana imara açılan yeni bir alan yok. Acilen Altınordu’ya yeni...