25 / 04 / 2024

Ordu Çambaşı Yaylasındaki yapılar

Ordu Çambaşı Yaylasındaki yapılar

Ordu'nun "misafir odası" olarak tanımlanan önemli turistik alanlarından Çambaşı Yaylası'ndaki yapılar iyileştiriliyor.

Ayder Yaylası'ndaki statü değişikliğine mahkemeden dur kararı! 

Ayder Yaylası’nın düşürülen koruma statüsüne yapılan itiraz kapsamında yürütmeyi durdurma kararı alındı ve  değişikliğin geri dönülmez sonuçlara neden olacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Ordu Çambaşı Yaylası'na imar müjdesi!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya yaptığı açıklamada uzun bir süreden sonra Turnalık İmar Planı ve Çambaşı Revizyon İmar Planı'nın Turizm Bakanlığı tarafından onaylandığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası'ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'deki Ayder Yaylası'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti.

Altın toz duman oldu! Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi! Acil bakın! 13 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Altın fiyatları adeta toz duman oldu. Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi. Altın yatırımcıları acil bakın. 13 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL? Şehir şehir belli oldu!

Fındık fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Peki fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte 26 Haziran 2023 fiyat listesi...

Fındık fiyatları rekora koşuyor! Trabzon, ordu Giresun fındık fiyatları ne kadar oldu? İl il fındık fiyatları

Fındık fiyatlarındaki artış devam ediyor. Fındık fiyatları resmen rekora koşarken vatandaşlar  Trabzon, Ordu ve Giresun fındık fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki güncek fındık fiyatları ne kadar? İşte İl il fındık fiyatları...

Araç sahipleri aman dikkat! Motorine zam mı geldi? İşte 22 Mart Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarındaki son durum ne? Motorine zam mı geldi? İşte 22 Mart Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 8 Şubat Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki son hareketlenmeler araç sahipleri tarafından araştırılıyor. İşte 8 Şubat Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon...

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? İşte 12 Ocak 2023 Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon, Çarşamba fındık fiyat listesi...

Benzin ve motorin fiyatlarındaki son durum! İşte 19 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi? Benzine indirim gelecek mi? soruları yanıtlarını arıyor. İşte 19 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatlarında sürpriz gelişme! İşte 12 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarındaki hareketlilik ve uluslararası piyasalardaki petrol fiyatları araç sahipleri tarafından takip ediliyor. İşte 12 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorinde son durum! İşte 28 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son hareketlilik araç sahipleri tarafından merakla araştırılmaktadır. İşte 28 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorinde son durum! İşte 21 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki değişimler araç sahiplerinin gündemini oluşturuyor. İşte 21 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Ordu Çambaşı Yaylasındaki yapılar Haberi

Ordu Çambaşı Yaylasındaki yapılar

Ordu'nun "misafir odası" olarak bilinen önemli turistik alanlarından Çambaşı Yaylasında, Dış Cephe İyileştirme Projesi kapsamında özel çalışma gerçekleştiriliyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, yazılı açıklamasında, Kabadüz ilçesi sınırları içerisindeki Çambaşı Yaylası merkezinde uygulanacak proje kapsamında 62 binanın cephesinde iyileştirme yapılacağını bildirdi.

Çambaşı Yaylası'nın, Ordu'nun misafir odalarından biri olduğunu belirten Güler, şöyle konuştu:

"Misafir odası evin en özen gösterilen alanlarından birisidir. Bu nedenle doğal, tarihi ve kültürel kimliği ile dikkat çeken Çambaşı Yaylamız da özel bir ilgiyi hak ediyor. Yayla merkezinde 62 binada cephe iyileştirme projesi kapsamında, yaylanın yöresel kimliğine uygun olarak binaların cephesinde ahşap giydirme ve mantolama çalışması yapacağız."

Başkan Güler, Büyükşehir Belediyesi ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı işbirliğiyle hayat bulacak proje kapsamında güzel ve özel...