26 / 04 / 2024

Ordu Durugöl Stadyumuna izin verildi mi

Ordu Durugöl Stadyumuna izin verildi mi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın şehirlerde yaptığı Uefa kriterlerine uyan stadyumlar projesinde Ordu Durugöl Spor Tesisleri’ne yapılması planlanan stadyum için izin çıkmadı.

28 Eylül 2023 fındık fiyatları: Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Zonguldak fındık fiyatları ne kadar?

Fındık hasadının gelmesi ile birlikte üreticiler fındık fiyatını ne olacağını merak etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen sene 54 lira olarak açıklanan fındıkta bu sene TMO'nun illere göre fındık fiyatları araştırılıyor. Peki  Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Dü

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatı iki yıl içerisinde bitecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Ordu'ya kazandırılan 900 yatak kapasiteli hastanenin inşaatı devam ediyor. Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Ordu’nun 1/5000 ölçekli yeni imar planı iptal edildi!

Ordu'da mahkeme kararıyla şehirde yüksek katlı binaların önünü açan 2016 yılında hazırlanan 1/5000 ölçekli 'Nazım İmar Planı'nı iptal etti. Karar ile şehirde yüksek katlı binalara izin verilmeyecek.

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Ordu Büyükşehir'den satılık 21 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu İlçesi Bucak Mahallesi 297 ada 73 ve 74 nolu parsellerde bulunan bağımsız bölüm numarası verilen konutları satışa çıkardı. İhale 2 Aralık 2020 günü saat 14:00'da düzenlenecek. 

Ordu'da kıyılarda imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hukuksuz, imara aykırı yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. Altınordu, Ünye, Fatsa ile Gülyalı ilçelerinde görüntü ve imar kirliliği oluşturan yapılar yıkılıyor.

Ordu'daki üst ölçekli yapılar yıkılıyor!

Ordu Altınordu'da, deniz kenarında yer alan üst ölçekli yapıların yıkımı sürüyor.

Ata GYO Ordu, Lüleburgaz ve Giresun'daki gayrimenkullerin değerlemesini yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ordu, Kırklareli/Lüleburgaz ve Giresun ilindeki gayrimenkullere ilişkin değerleme raporlarını yayınladı...

Ordu ilçelerinin 2020 yılı mali bütçesi belli oldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan başkanlığında yapılan toplantıda 2020 mali yılı bütçesi konuşularak karara bağlandı.

TOKİ Ordu Merkez 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Merkez projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Ordu'da arazi anlaşmazlığı kavgası: 2 ölü!

Ordu Akkuş'ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada 2 kişi hayatını kaybetti. Ölen kişilerin aileleri arasında da 17 yıl önce yaşanan bir cinayet nedeniyle husumet olduğu öğrenildi...

Ordu 19 Eylül Stadı Millet Bahçesi oluyor!

Ordu'da 1967'de inşa edilen 19 Eylül Stadı, yeni stadının bitirilmesinin ardından Millet Bahçesi olacak. 

Ordu Durugöl Stadyumuna izin verildi mi Haberi

Ordu Durugöl Stadyumuna izin verildi mi


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın 30 Mayıs 2015 tarihinde söylediği yeni stad projesi için Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’te 6 Kasım 2015’te Durugöl’de Stadyum için incelemeler başlatmıştı. 2025 yılına kadar Orduspor Tesisleri ve önündeki idman sahasının kullanım hakkının Orduspor’a ait olması defalarca konuşulurken, hem Büyükşehir Belediye Başkanı hem de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Stadyumun Durugöl’e yapılacağını defalarca dile getirmişti.

Özellikle amatör takımlar için çok iyi bir tesis olan Durugöl’e stad yapılma konusunda, amatör takımlarda büyük tepki gösterirken bütün tepkilere rağmen incelemeler yapılmıştı. Ancak zemin etüdü bakanlığınca raporlardan olumsuz rapor geldi. Bakanlık Genel Müdürlüğü, zeminin kumlu olması nedeniyle ağırlık tonajını düşünerek izin vermedi.


Ordusor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk son yapılan kongrede de konuya değinmiş ve...