29 / 03 / 2024

Ordu-Giresun havaalanı açılış

Ordu-Giresun havaalanı açılış

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu Türkiye'de deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan, yılda 3 milyon yolcuya hizmet verecek kapasiteye sahip Ordu -Giresun Havalimanı'nın Mayıs ayında hizmete gireceğini söyledi..

Ordu-Giresun Havaalanı 4 ay sonra kapılarını açıyor!

Yapımına 2011 yılında başlanan Ordu-Giresun Havalimanı inşaatını 15 Mart 2015'e yetiştirmek için yaklaşık 250 işçi çalışıyor. Havaalanı, Deniz üzerine inşa edilen Avrupa'nın ve Türkiye'nin ilk havalimanı olacak...

Ordu-Giresun havaalanı Aralık ayında hizmete açılıyor!

Japonya modelli Ordu-Giresun Havalimanı'nda pist çalışmaları başladı. Havaalanı, pistin, deniz dolgusuna inşa edilmesi özelliğiyle Avrupa'da bir ilk olacak. Ordu-Giresun Havalimanı'nın Aralık ayında hizmete açılması planlanıyor...

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Gülben Ergen, Ordu’da anaokulu açtı!

Ordu'da anaokulu açılışı gerçekleştirilen sanatçı Gülben Ergen, hedeflerinin 81 ilde 81 anaokulu yapmak olduğunu açıkladı.

Ordu-Giresun Havaalanı'nda dolgu çalışması başladı!

Denize dolgu yöntemiyle yapılan Avrupa’da tek, dünyada üçüncü olma özelliğine sahip Ordu-Giresun Havalimanının doğu kısmının deniz ve kara arasındaki boşluğun doldurulma çalışmalarına başlandı.

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi yarın açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'nin yarın yapılacak açılışla birlikte hizmete gireceğini söyledi.

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi bu kış açılıyor!

Denizde havalimanına en yakın kayak merkezi "Ordu Çambaşı Kayak Merkezi" bu kış mevsiminde açılıyor..

Ordu-Giresun Havalimanının prestiji artıyor!

Türkiye’nin prestij projelerinden biri olan ve denize dolgu yöntemiyle inşa edilerek Avrupa’da 1. dünyada 3. olan Ordu-Giresun Havalimanı ise açıldığı tarihten bu yana 1.5 yıl içerisinde 1 milyon yolcuyu aştı.

Ordu Eczacı İlhan Hazinedar Ortaokulu Salı günü açılıyor!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın annesi merhume Eczacı İlhan Hazinedar adına Ordu’nun Fatsa ilçesinde eğitime kazandırdığı ortaokul Salı günü açılıyor.

Ordu-Giresun Havalimanı, Gülyalı'da arsa fiyatlarını artırdı!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın bulunduğu Gülyalı ilçesinde arsa fiyatları adeta patladı.

Ordu-Giresun Havalimanı'nın taş ocağına çöp tesisi kurulacak!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine kurulan ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın dolgusu için taş çıkarılan ocağa çöp tesisi kurulacağı bildirildi

Ordu-Giresun Havalimanı tahmin edileni geride bıraktı!

Birinci yılını deviren Ordu-Giresun Havalimanı, iç ve dış hatlarda birçok yolcuya hizmet vererek tahmin edileni geride bıraktı...

Ordu-Giresun Havalimanı yurtdışı seferlere hazırlanıyor!

Ordu-Giresun Havalimanı birinci yıldönümünde yurtdışı seferlere hazırlanıyor. Başkan Yılmaz: 22’nci gümrük noktası burası olacak. Ordu-Giresun Havalimanı henüz birinci yılını doldurmadan beklenenin üzerinde ilgi gördü.

Giresun'da toplu açılış ve temel atma programları düzenlendi!

Toplu açılış ve temel atma programları için Giresun'a gelen Bakan Eroğlu, Giresun Valiliği ziyareti sonrası Valilik toplantı salonunda düzenlendiği basın toplantısında, Giresun'a yapılan ve yapılacak yatırımları değerlendirdi.

Ordu-Giresun Havalimanı 55 havalimanı arasında ilk 26’ya girdi!

Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılışından bu yana henüz birinci yılını doldurmadan Türkiye’nin toplam 55 havalimanı arasında ilk 26’ya girdiği bildirildi. Doluluk oranı açısından 55 havalimanı içerisinde 26. sırada yer alıyor.

Ordu-Giresun havaalanı açılış Haberi

Ordu-Giresun havaalanı açılış

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu Türkiye'de deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan, yılda 3 milyon yolcuya hizmet verecek kapasiteye sahip Ordu -Giresun Havalimanı'nın Mayıs ayında hizmete gireceğini, bununla birlikte kentte turizm patlaması yaşanacağını söyledi. 


Gülyalı İlçesi'nde Ordu ve Giresun illerinin ortak kullanımı için temeli 3.5 yıl önce atılan, Türkiye'de deniz üzerine inşa edilen ilk, dünyada ise üçüncü havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı'nda üst yapı çalışmaları aralıksız sürüyor. Günde 2 bin kamyonla yaklaşık 35 milyon ton taşın döküldüğü, 3 kilometrelik pistin yapıldığı havalimanı inşaatı 350 milyon TL'ye mal olacak. Vali Balkanlıoğlu Ordu'nun bu anlamda şanslı bir kent olduğunu...