26 / 04 / 2024

ordu kozbükü hes

ordu kozbükü hes

“154 kV Darıca 1 HES-Darıca 2 HES-Kozbükü HES-Ordu HES-Ordu 380 Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında proje alanına belirlenen parsellerde acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Ata GYO'nun Ordu ve Kırklareli gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı!

Ata GYO'nun Ordu Altınordu ve Kırklareli Lüleburgaz'daki gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı.

Ata GYO'nun Ordu ve Kırklareli'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu!

Ata GYO'nun portföyünde yer alan Ordu ve Kırklareli/Lüleburgaz ilindeki gayrimenkullere ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Ordu'da Kıyı Kanunu'na aykırı binalar yıkıldı!

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu sebebiyle Ordu İdare Mahkemesi'nin verdiği yıkım kararı üzerine 3, 10 ve 12'nci katları tamamlanan binaların yıkımı gerçekleştirildi...

Ordu'da kıyılarda imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hukuksuz, imara aykırı yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. Altınordu, Ünye, Fatsa ile Gülyalı ilçelerinde görüntü ve imar kirliliği oluşturan yapılar yıkılıyor.

Ordu’da yıkılan binaların benzeri Samsun’da çıktı!

Ordu'da kıyı kenar çizgisi ihlal edilerek inşa edilen 12 katlı 3 bloktan oluşan binaların yıkılmasından sonra benzer bir haber de Samsun'dan geldi.

Fındığın Öyküsü Müzesi açılış için gün sayıyor!

Ordu'da, kısa bir zaman içerisinde açılması hedeflenen "Fındığın Öyküsü Müzesi" Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyor.

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'nde 62 iş yeri inşa edilecek!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 8 Ekim 2019 tarihinde yapılacak.

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 8 Ekim'de!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 17 milyon 700 bin lira olarak belirlendi. 

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'nde 62 iş yeri yapılacak!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından, Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 10 Eylül 2019 tarihinde gerçekleşecek...

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 10 Eylül'de!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 17 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. 

Ordu'ya Körfez yatırımcı ilgi gösteriyor!

Ordu’da Körfez ülkelerinden gelerek gayrimenkul sahibi olan Arap turist sayısı her gün daha da artıyor. 2015, 2016 ve 2017 yıllarında 79’u Suudi Arabistan uyruklu 98 kişinin gayrimenkul aldığı Ordu’da 2018 yılı Ocak-Eylül döneminde 19 Suudi Arabistanlı daha gayrimenkul satın aldı. 

Ordu Cevizdere Köprüsü'nde sona gelindi!

Ordu'da geçen Ağustos ayında meydana gelen selde yıkılan Cevizdere Köprüsü'nde yaklaşık üç ay devam eden çalışmalarda sona gelindi.

Ordu Hükümet Konağı ihalesi 27 Eylül'de!

Ordu İli Gürgentepe İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Eylül'de saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

ordu kozbükü hes Haberi

ordu kozbükü hes


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2015/7514

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait “154 kV Darıca 1 HES-Darıca 2 HES-Kozbükü HES-Ordu HES-Ordu 380 Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında ekli haritada gösterilen güzergâha isabet eden taşınmazlarda direk yerlerinin mülkiyet şeklinde, iletken salınım gabarisinin ise irtifak hakkı kurulmak suretiyle adı geçen Genel Müdürlük tarafından acele kamulaştırılması; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 12/3/2015 tarihli ve 372 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 30/3/2015 tarihinde kararlaştırılmıştır.



Harita için