28 / 03 / 2024

Ordu'da Kıyı Kanunu'na aykırı binalar yıkıldı!

Ordu'da Kıyı Kanunu'na aykırı binalar yıkıldı!

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu sebebiyle Ordu İdare Mahkemesi'nin verdiği yıkım kararı üzerine 3, 10 ve 12'nci katları tamamlanan binaların yıkımı gerçekleştirildi...



Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan, deniz kenarında Kıyı Kanunu'na aykırıinşa edilmiş çok katlı yüksek binalar yıkıldı.

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde, Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından, 17'şer kat ve 3 blok olarak planlanan inşaat halindeki binaların yıkımı için başlatılan çalışmalar tamamlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; iş makineleriyle 3,5 ay süren çalışmalardan sonra binaların tamamının yıkımı gerçekleştirildi.  

Ordu da Kıyı Kanunu na aykırı binalar yıkıldı!

Binalardan geriye kalan moloz yığınlarının kaldırılması çalışmalarının ise bir süre sonra başlayacağı belirtildi. Diğer yandan, bölgede zabıta ve polis ekipleri nöbete devam ediyor.

Ordu da Kıyı Kanunu na aykırı binalar yıkıldı!

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu sebebiyle Ordu İdare Mahkemesi'nin verdiği yıkım kararı üzerine 3, 10 ve 12'nci katları tamamlanan binaların yıkımı için 11 Şubat'ta çalışmalara başlamıştı.

Yılmaz Özdil'in kaçak eklentili villasının 25 metrekaresi yıkıldı!

Kanal İstanbul’da ihale hazırlığı!


Geri Dön