26 / 04 / 2024

ordu mavi bayrak projesi

ordu mavi bayrak projesi

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, 52 projeyi kamuoyuna tanıttı. Yılmaz, konuşmasında, AK Parti hükümetinin Ordu’ya yaptığı en büyük yatırımın Ordu’nun büyükşehir yapılması olduğunu ifade etti...

Türkiye'de 551 plaj, 23 marina ve 14 turizm teknesinde mavi bayrak dalgalanacak!

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi, bu yılın Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye'deki 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ile 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

Mavi Detay Tasarım Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Detay Tasarım Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Bayrak ve Ensar İlhan ortaklığında kuruldu.

Antalya Konyaaltı Sahili’nde yıkım gerginliği!

Antalya Konyaaltı Sahili'nde, mavi bayrak kriterlerine aykırı yerleştirildiği öne sürülen locaların yıkımı, belediye ve işletmeciler arasında anlaşmazlık yarattı. 

Mavi Konak Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Konak Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Bayrak ve Fatih Selim Kangel ortaklığında kuruldu.

İSKİD binalarda mavi bayrak uygulamasını başlatacak!

Nefes alan binaların önemine dikkat çeken İSKİD, binalara da tıpkı plajlarda olduğu gibi ‘mavi bayrak’ uygulamasını öneriyor. İSKİD, hava kalitesi iyi olan binalarda bu uygulamayı başlatmayı hedefliyor.

Çanakkale Barış Plajı'na mavi bayrak!

Türkiye Çevre ve Eğitim Vakfı (TÜRÇEV), Çanakkale Belediyesi Barış Kordonu'nda yer alan Barış Plajı'nın işletmeciliğini "mavi bayrak"la ödüllendirdi.

Van Gölü sahilleri mavi bayrak alacak!

Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Gölü sahillerinin "mavi bayrak" alması için Türkiye Çevre Eğitim Vakfına (TÜRÇEV) müracaat etti.

Mavi bayraklı plaj sayısı 10 yılda 436'ya ulaştı!

Türkiye'de, suyunun temizliği ve çevre yönetimi açısından nitelikli plajlara verilen "mavi bayrak"a sahip plaj sayısı, son 10 yılda 2,5 kat artarak 436'ya ulaştı.

Zonguldak Belediye plajı 436 mavi bayrakla dünya 2'ncisi!

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Barış Mater, "Bu yıl 436 mavi bayrak alarak dünya ikincisi olduk. Bu bizim için büyük bir onur" dedi.

Kuşadası Belediyesi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülünü Aldı!

Kuşadası Belediyesi'ne "En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü" Adana Yumurtalık Ayas Plajı'nda düzenlenen 2015 Yılı Mavi Bayrak Ödül Töreni ile verildi.

2001 yılında Haliç, 'mavi bayrak' alma statüsü kazanmış!

Dalan'ın belediye başkanlığı döneminde başlatılan Haliç'i temizleme çabaları 2001 yılında sonuç vermeye başlamış. Üç belediye başkanı eskiten Haliç, 500 milyon dolar harcamayla 'mavi bayrak' alma statüsü kazanmış.

Hırvatistan D-Marin Mandalina ilk Mavi bayrağını aldı!

Doğuş Grubu'na bağlı olarak Türkiye ve Yunanistan'ın yanı sıra Hırvatistan'da faaliyet gösteren D-Marin Marinalar Grubu'nun, Hırvatistan'ın Sibenik kentinde yer alan D-Marin Mandalina ilk "Mavi Bayrak"ını aldı.

Didim'e 11 Mavi Bayrak!

TURÇEV Kuzey Ege İlleri Koordinatörü Karataş: "Türkiye'nin 'Mavi Bayrak' sayısı 436'ya ulaştı. 'Mavi Bayrak' sayısında dünyada ikinci sıraya yerleştik. Şu anda dünyadaki tek rakibimiz İspanya"

ordu mavi bayrak projesi Haberi

ordu mavi bayrak projesi


AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, 52 projeyi kamuoyuna tanıttı.


Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde geçekleştirilen Proje Tanıtım Toplantısına Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, İlçe başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Belediye Başkan Adayları ve çok sayıda partili katıldı.


Proje tanıtım toplantısında konuşan Enver Yılmaz, konuşmasına AK Parti hükümetinin Ordu’ya yaptığı yatırımları anlatarak başladı.


“AK PARTİ ‘ŞU HİZMETİ GETİRMEDİ’ DİYECEĞİMİZ BİR TANE PROJE YOK”


Yılmaz, konuşmasında, AK Parti hükümetinin Ordu’ya yaptığı en büyük yatırımın Ordu’nun büyükşehir yapılması olduğunu ifade etti.


Yılmaz, “Ünye çevre yolu 400 Milyon TL, Ordu Çevre Yolu 600 Milyon TL, Ordu Giresun havalimanımız, denizi 18 metre doldurduk 4 bin 650 metre uzunluğunda pist yaptık. Deniz seviyesinin...