20 / 04 / 2024

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Ordu Boztepe'de dönüşüm tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

Ordu'daki Ters Ev'e yoğun ilgi!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin özgün projeleri arasında yer alan Ters Ev Ordu'nun cazibe merkezlerinden biri olacak.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nde inşaat yükseliyor!

Ordu’yu geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatını tamamlıyor.

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

Ordu Gölköy'e yeni yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Gölköy'deki yatırımların planlandığı gibi ilerlediğini ve 2017 yılında yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Ordu projeleri insansız hava araçlarıyla takip ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, büyük ölçekli projelerindeki ilerlemeleri insansız hava araçlarıyla (İHA) takip ediyor.

Ordu'ya iki yeni gölet inşa edilecek!

Ordu’da su depolama kapasitesinin arttırılması, büyük sulama projeleri dışında kalan kırsal kesimlerde kısa sürede sulu tarıma geçilmesi ve yöreye içme suyu sağlanması amacıyla planlama ve projeleri bitirilip ihale aşamasına getirilen 5 göletin yanı sıra 2 adet yeni göletin planlamasına başlandı.

Ordu'daki cephe iyileştirme çalışmaları yıl sonunda tamamlanacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan Ordu’nun köklü sorunlarına kalıcı çözümler üretirken diğer taraftan da kenti güzelleştiren projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Ordu'ya yeni rekreasyon alanı geliyor!

Ordu’nun değişimi ve dönüşümüne yönelik yatırımlarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi sahil bandı için hazırlattığı projeleri tek tek hayata geçiriyor.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Ordu'daki cephe iyileştirme projeleri görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı olağan toplantısını yaptı. Toplantıdan sonra Ordu'da yapılacak olan cephe iyileştirme projesinin görselleri meclise sunuldu.

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı Haberi

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 15-18 Kasım tarihleri arasında kültür mirasını koruma ve restorasyon çalışmaları kapsamında Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı.


 
FUARA 45 BELEDİYE VE 100’ÜN ÜZERİNDE FİRMA KATILDI

 

 
4 gün boyunca devam eden fuarda, kültür mirasını oluşturan eski ve yakın dönem mimari eserlerin restore edilerek korunması, işlevlendirilmesi ve geleceğe aktarılmasına yönelik proje, yatırım ve üretim yapan 45 belediye ve 100’ün üzerinde yapı restorasyon firması yerini aldı.


 
PROJELER YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

 

Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na ilk kez katılan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yenileme ve restorasyon alanında kent genelinde tamamlanan ve planlanan projelerini sergiledi. Başta Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe Yenileme Projesi olmak üzere, Ordu’nun kültürel miraslarını restore ederek geleceğe taşıyan ve şehir estetiğine önemli katkılar sunan projeler...