24 / 04 / 2024

Ordu Stadı ne zaman tamamlanacak

Ordu Stadı ne zaman tamamlanacak

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, inşaatı devam eden yeni stadı hızlı şekilde hayata geçirmeyi ve sporseverlerin hizmetine sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Ordu Stadı tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada "Yaklaşık 280 işçinin çalıştığı bu stadı en kısa sürede sporsevenlerin hizmetine sunmaya gayret edeceğiz." dedi. 

Fındık fiyatları düştü mü, bugün ne kadar? 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

Fındık üreticileri ve tüketiciler güncel fındık fiyatlarını merak ediyor. Vatandaşlar, "Fındık fiyatı bugün ne kadar?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

TMO fındık fiyatları belli oldu! Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları ne kadar? 10 Ekim 2023 fındık fiyatları

Fındık fiyatları merak ediliyor. 10 Ekim itibarıyla fındık fiyatları belli oldu. Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları ne kadar oldu? 10 Ekim 2023 güncel fındık fiyatları.

28 Eylül 2023 fındık fiyatları: Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Zonguldak fındık fiyatları ne kadar?

Fındık hasadının gelmesi ile birlikte üreticiler fındık fiyatını ne olacağını merak etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen sene 54 lira olarak açıklanan fındıkta bu sene TMO'nun illere göre fındık fiyatları araştırılıyor. Peki  Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Dü

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

TMO güncel fındık fiyatları ne kadar? Trabzon, Ordu, Zonguldak fındık fiyatları açıklandı! İl İl fındık fiyatları 

TMO güncel fındık fiyatları açıklandı. İl il açıklanan fındık fiyatları merak ediliyor. Peki Trabzon, Ordu, Zonguldak, Samsun fındık fiyatları ne kadar oldu? İşte il il güncel fındık fiyat listesi...

Fındık fiyatları rekora koşuyor! Trabzon, ordu Giresun fındık fiyatları ne kadar oldu? İl il fındık fiyatları

Fındık fiyatlarındaki artış devam ediyor. Fındık fiyatları resmen rekora koşarken vatandaşlar  Trabzon, Ordu ve Giresun fındık fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki güncek fındık fiyatları ne kadar? İşte İl il fındık fiyatları...

Güncel fındık fiyatları ne kadar? Trabzon, Ordu, Giresun fındık fiyatları belli oldu! 16 Mart 2023 fındık fiyat listesi

Güncel fındık fiyatları çiftçiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki güncel fındık fiyatları ne kadar? 2023 fındık fiyatları kaç lira? Trabzon, Ordu, Giresun fındık fiyatları belli oldu! 16 Mart 2023 fındık fiyat listesi.

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon...

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? İşte 12 Ocak 2023 Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon, Çarşamba fındık fiyat listesi...

Fındık fiyatı ne kadar? Serbest piyasada fındık fiyatları kaç TL? Ordu, Samsun, Sakarya 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Fındık üreticileri ve alıcıları fındık fiyatlarına zam gelip gelmeyeceğini yakından takip ediyor. Peki, Fındık fiyatı ne kadar? 2022 Ordu, Samsun, Giresun, Sakarya da fındık kaç TL?

Yeni Ordu Stadı'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu'da 2017 yılında yapımına başlanılan 20 bin seyirci kapasiteli yeni stat çalışmaları tamamlandı.

Ordu'da 15 milyon TL'ye yapılan botanik bahçesi ne oldu?

Ordu’da belediyenin milyonlarca TL maliyetle inşa ettirdiği Botanik Bahçesi “Hastane yapılacak” diye söküldü.Fakat  şimdi ortada ne botanik bahçesi var ne de hastane.

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında son durum ne?

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 2017'de temeli atılan Ordu Stadı'nda koltukların takılmaya başladığını belirtti.

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Ordu Stadı ne zaman tamamlanacak Haberi

Ordu Stadı ne zaman tamamlanacak

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, inşaatı devam eden yeni stadyumu hayata geçirmeyi ve sporseverlerin hizmetine sunmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Başkan Tekintaş, makamında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Altınordu ilçesi Durugöl Mahallesi'ne yapılan yeni stadın ana gövdesinin tamamlandığını, çimlerinin serildiğini söyledi.

Stadın iç kısmında koltuk, VIP düzeni ve localar gibi belli alanlarda çalışmaların sürdürülmesi gerektiğini dile getiren Tekintaş, "Buna çevre düzeni de dahil olmak üzere ikinci bir ihaleye ihtiyaç var. Bunların tamamı ikinci bir ihale ile yapılıp ek bütçeyle tamamlanması gereken işler." dedi.

Tekintaş, bununla ilgili taleplerin iletildiğini dile getirerek, "Bizim hızlı bir şekilde kaynak teminini 2019 için gerçekleştirmemiz ve hızla da bu ihaleyi yapmamız gerekiyor. Buna da tamamlama ihalesi diyoruz. Tamamlama...