29 / 03 / 2024

Ordu Subaşı kentsel dönüşüm son durum

Ordu Subaşı kentsel dönüşüm son durum

Subaşı Mahallesi Muhtarı Merve Karakaya, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz, mahallemiz için kentsel dönüşümü gündemine almıştır. Subaşı’nın buna kesinlikle ihtiyacı vardır.” dedi.

30 Ayda tamamlanması gereken kentsel dönüşüm projesi 7 yılda tamamlanmadı!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, 30 ayda tamamlanması gereken, aradan 7 sene geçmesine rağmen bitmeyen Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm projesindeki gecikmeyi TBMM'ye taşıdı.

Ordu'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kaçak yapıların yıkımı hızla devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, kentsel dönüşüm çalışmaları için açıklamalarda bulundu.

Ordu Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin mimarisi, dokusu ve görsel estetiğinin sistematik bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatıyor.  

Ordu'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Sağlıksız kent dokularının iyileştirilmesinde ve kentsel sorunların çözümünde ekonomik, mekânsal, toplumsal koşulları dikkate alarak projelendirilen kentsel dönüşümün Ordu’da da başlatılması için düğmeye basıldı.

Ordu'daki cephe iyileştirme çalışmaları tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin “En Güzel Kentsel Dönüşüm ve Estetik” ödülüne layık görülen dış cephe iyileştirme projesinde sona gelindi.

Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Altınordu ilçesinde çalışmaları tamamlanan ’Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi’, bugün hizmete açılıyor.

Ordu'da Kentsel Tasarım Rehberi Çalıştayı yapıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi “Kentsel Tasarım Rehberi Çalıştayı” düzenledi.

Ordu TOKİ Konutları'nın başvuru takvimi Mart'ta belli oluyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilen 311 Konutluk Toplu Konut Projesi için başvuru takviminin Mart ayında belli olacağını söyledi.

Ordu TOKİ Konutları Şubat 2018'de tamam!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında TOKİ’yle birlikte başlattığı 311 Konutluk Toplu Konut Projesi’nde fore kazık işlemleri tamamlanmak üzere. Hızla ilerleyen inşaatın 2018’in Şubat ayında bitirilmesi planlanıyor.

Altınordu'nun kentsel dönüşüm strateji belgesi hazır!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde yapılacak bütün kentsel dönüşüm çalışmalarına yön verecek master plan niteliğindeki “Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi”ni hazırladı.

Sadi Subaşı: İnşaat sektörüne yapılan yatırımlar tartışılmalı!

Hedef Halk gazetesi yazarı Sadi Subaşı bugünkü yazısında kentsel dönüşümü ve inşaat sektörünü kaleme aldı. İşte Sadi Şubaşı'nın o yazısı...

Ordu TOKİ Konutları için ilk kazma vuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında TOKİ’yle birlikte yapacağı 311 konutluk toplu konut projesinde ilk kazma vuruldu.

Ordu Subaşı kentsel dönüşümle yenilenecek!

Subaşı Mahallesi Muhtarı Merve Karakaya, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz, mahallemiz için kentsel dönüşümü gündemine almıştır. Subaşı’nın buna kesinlikle ihtiyacı vardır.” dedi.

Ordu Subaşı kentsel dönüşüm son durum Haberi

Ordu Subaşı kentsel dönüşüm son durum

Subaşı Mahallesi Muhtarı Merve Karakaya, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz, mahallemiz için kentsel dönüşümü gündemine almıştır. Subaşı’nın buna (kentsel dönüşüme) kesinlikle ihtiyacı vardır.” dedi.


Subaşı Mahallesi Muhtarı Merve Karakaya, 8 bin 500’ün üzerinde nüfusu olan mahallesinin en önemli sorununun altyapı yetersizliği olduğunu söyledi. Çok eski bir mahalle olan Subaşı’nın, alt bölümlerinin biraz daha düzenli ama üst kısımlarının çok eksiği bulunduğuna dikkati çekti.


“MALESEF ASANSÖRLÜ TEK BİR EVİMİZ YOK”

Merve Hanım mahallenin yol, altyapı ve park yeri gibi sorunlarına dikkati çekerek şöyle devam etti: “Mahallemiz çok kalabalık. Buna rağmen tek bir çocuk bahçesi bulunmaktadır. İkincisi için çalışmalar yapıldığı biliyoruz. Yine mahallemizin kaldırımlarının olmadığını söyleyebilirim. Mahallemiz çok eski bir yerleşim yeridir. Fazla da bir gelişme gösterememektedir. Düşünebiliyor musunuz, mahallemizde asansörlü tek bir...