26 / 04 / 2024

Orhan Bıçakçıoğlu

Orhan Bıçakçıoğlu

Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, bölgenin 100 yıllık su ihtiyacını karşılayacağı açıklanan Büyük Liman İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin geçtiğimiz günlerde iflas ettiğini iddia etti.

Trabzon Beşikdüzü'ne 50 milyon TL kamu yatırımı yapılacak!

Belediye Başkanı Orharı Bıçakçıoğlu, Beşikdüzü'ne bu yıl 50 milyon TL'lik kamu yatırımı geleceğini müjdeledi. Bıçakçıoğlu, "Beşikdüzü'nün cazibe merkezi olması için Beşikdağı Teleferik Projesi'ni yapacağız." dedi.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin satış geliri deprem bölgesi için ayrılacak!

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesindeki konutların satışı için e-ihale süreci 1 Eylül günü sona eriyor. Satışlardan elde edilecek gelirler, deprem bölgesindeki inşa ve ihya çalışmaları için kullanılacak.

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hacıfazlıoğlu tarafından kuruldu.

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in CEO’su oldu! 

2021 yılının ilk çeyreğinde Inhouse Global’in bünyesine geçen Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su oldu. 

Canan Kaftancıoğlu'na kaçak tadilat suçlaması!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun İstanbul İl Başkanlığı’nın satın aldığı yeni binasında imar yönetmeliğine aykırı bir şekilde kaçak tadilat yaptığı iddia edildi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Hasan Bacıoğlu'ndan İBB'ye deprem toplanma alanı eleştirisi! 

AK Parti Meclis üyesi Hasan Bacıoğlu, İBB'nin Büyükçekmece'de bulunan deprem toplanma alanlarını imara açması hakkında eleştiride bulundu. 

Orhan Bıçakçıoğlu Haberi

Orhan Bıçakçıoğlu




Trabzon'da Ağustos ayının kurak geçmesi, kentte su sorunu ortaya çıkardı. TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, korkutan rakamları açıkladı. Kuraklık nedeniyle TİSKİ'nin içme suyu temin ettiği bazı havzalarda su debisinin sıfıra kadar düştüğü kaydedildi. 


Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantıları dün devam etti. Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı'nın başkanlık ettiği toplantıda TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, meclis üyelerinin ve ilçe belediye başkanlarının şehrin su sorunu ile ilgili sorularına yanıt verdi. 


100 YILLIK İHTİYACI KARŞILAYACAK DENİLMİŞTİ



Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu'nun bölgenin 100 yıllık su ihtiyacını karşılayacağı açıklanan Büyük Liman İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin geçtiğimiz günlerde iflas ettiğini ileri sürerek bölgenin 1 hafta susuz kaldığını kaydetti. Bıçakçıoğlu, tesisle ilgili TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal'a, "Beşikdüzü, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Eynesil'i kapsayan Büyükliman İçme ve Kullanma...