29 / 03 / 2024

orhangazi samanlı tüneli

orhangazi samanlı tüneli

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve Körfez Geçiş Köprüsü projesi dahilinde yapımına geçen yıl başlanan Samanlı Tüneli tamamlandı.

Orhangazi Samanlı Tüneli ışık görme töreni gerçekleşti!

Bülent Arınç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapılan Orhangazi Samanlı Tünelinin ışık görme törenine katıldı...

Orhangazi Samanlı Tüneli bugün açılıyor!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımıyla, Orhangazi Samanlı Tüneli, 11.20'de resmi tören düzenlenecek. Törende vurulacak son darbeyle tünel gün ışığıyla buluşacak

Orhangazi Samanlı Tüneli yarın açılıyor!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamındaki Orhangazi Samanlı Tüneli 'ndeki çalışmalarda sona gelindi. Tünel Başbakan Yardımcısı Arınç ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan'ın katılımıyla yarın açılıyor.

Orhangazi Samanlı Tüneli'ndeki çalışmalarda sona gelindi!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapılan ve ''Türkiye'nin en uzun tüneli'' unvanına sahip olacak Orhangazi Samanlı Tüneli'ndeki çalışmalarda sona gelindi. Tünel pazartesi günü vurulacak son darbeyle gün ışığıyla buluşacak.

Bülent Arınç: Herkes arı gibi çalışıyor yatan kimse yok!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyol Projesi' nin Orhangazi-Samanlı tüneli inşaatını gezdi. Arınç, helikopterle incelediği proje için "Havadan baktım, herkes arı gibi çalışıyor, oturan duran bir kişi bile yok."

3 katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi en kısa sürede yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Osmangazi Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bunun en önemli örnekleri olduğunu belirterek, "3 katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin de ihalesine en kısa sürede çıkacağız." dedi.

Orhangazi Tüneli, 118 milyon dolara mal oldu!

Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyolu Projesi kapsamında Samanlı Dağı delinerek, 3 şeritli 2 tüp olarak yapılan Orhangazi Tüneli, 3 bin 590 metreyle Türkiye'nin en uzun otoyol tüneli unvanını taşıyor. Orhangazi Tüneli, yaklaşık 118 milyon dolara mal oldu.

Yalova ile Orhangazi arasına yapılan tünelin adı Orhangazi Tüneli oldu!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi kapsamında yapılan ve Türkiye'nin 3 şeritli en uzun tüneli olma özelliğini taşıyan Samanlı Tüneli'ne, " Orhangazi " adı verildi.

Samanlı Tüneli’ne ’Orhangazi Tüneli’ adı verilsin!

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'ndaki Türkiye’nin en büyük tüneli olan Samanlı Tüneli’ne “Orhangazi Tüneli” adının verilmesi gerektiğini söyledi.

Samanlı Tüneli tamamlandı!

Türkiye'nin en uzun otoyol tüneli projesi olan Samanlı Tüneli tamamlandı. Tünel, Mart 2016'da hizmete açılacak.Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve Körfez Geçiş Köprüsü projesi dahilinde yapımına geçen yıl başlanan Samanlı Tüneli tamamlandı.

Samanlı Tüneli'nin inşaatı tamamlandı!

Türkiye'nin en uzun otoyol tüneli projesi olan Samanlı Tüneli tamamlandı. Tünel, Mart 2016'da hizmete açılacak

Samanlı Tüneli Mart 2016'da hizmete giriyor!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve Körfez Geçiş Köprüsü projesi dahilinde yapımına geçen yıl başlanan Samanlı Tüneli tamamlandı. Türkiye’nin en uzun otoyol tüneli Samanlı'nın önümüzdeki yılın mart ayında hizmete girmesi planlanıyor.

Orhangazi Samanlı Tüneli Mart 2016'da açılacak!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve Körfez Geçiş Köprüsü projesi dahilinde yapımına geçen yıl başlanan Samanlı Tüneli tamamlandı.

Limak‘ın tüneli 2015‘te Irak ticaretini uçuracak!

Limak‘ın tüneli 2015‘te Irak ticaretini uçuracak. Türkiye-Irak arasındaki geçişi kolaylaştıracak tünel tamamlanıyor. 3,6 km'lik tünelle Irak-Türkiye ticareti 2015’te çok daha güvenli ve hızlı hale gelecek.

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı!

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat'ın, tasarım ve yapım işini 158 milyar Irak dinarı teklifle kazandığı Gali-Zaho Tüneli’nin iki tarafının birleştirilmesi için tören yapıldı.

Avrasya Tüneli 2016 sonuna yetişecek!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, Ağustos 2017 ’de bitmesi planlanan ‘Avrasya Tüneli’nin 2016 sonuna yetişeceği müjdesini verdi. Tünelden geçiş ücreti 4 dolar + KDV olarak belirlendi.

Ovit Tüneli'nde 12 bin 100 metre aşıldı!

Rize-Erzurum karayolu güzergahındaki Ovit Dağı' nda yapımı süren Ovit Tüneli' nin 12 bin 100 metrelik bölümü tamamlandı. İnşaatına 2012'de başlanan Ovit Tüneli' nin 2015 sonunda bitirilmesi hedefleniyor...

Avrasya Tüneli geçiş ücreti: 4 Dolar+ KDV!

Kazlıçeşme ile Göztepe arasını 15 dakikaya indirmesi öngörülen Avrasya Tüneli Projesi'nin üçte biri tamamlandı.Lütfi Elvan, geçiş ücretinin 4 dolar artı KDV olacağını söyledi. Söz konusu tutar şimdiki kurlarla 10.5 liraya denk geliyor.

orhangazi samanlı tüneli Haberi

orhangazi samanlı tüneli

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve Körfez Geçiş Köprüsü projesi dahilinde yapımına geçen yıl başlanan Samanlı Tüneli tamamlandı.  Türkiye’nin en uzun otoyol tüneli Samanlı'nın önümüzdeki yılın mart ayında hizmete girmesi planlanıyor. Altınova'dan girişi, Orhangazi’ye bağlı Ortaköy'den ise çıkışı olacak Samanlı Tüneli’nde inşaat çalışmaları tamamlandı. 3 bin 591 metre uzunluğundaki tünelde çalışmalar hem Altınova tarafından hem de Orhangazi tarafından çift yönlü yürütüldü. Önümüzdeki aylarda açılışının yapılacağı tünelin, 2016 yılının Mart ayında hizmete girmesi öngörülüyor. Tünelin Avrupa standartları ve ölçülerinde yapıldığını belirten yetkililer, “Proje kapsamında tünele döşenen son teknoloji sayesinde oluşabilecek her türlü olumsuzluğa karşı önlemler alındı. Biz bunu ‘akıllı tünel’ olarak tarif edebiliriz” diye konuştu. Yetkililer, tünelin tamamlanmasıyla Bursa ile İstanbul’un birleşeceğini, İstanbul-Bursa arasının 1 saate, Bursa-İzmir arasının ise 2 saate ineceğini kaydetti.


Otoyol...