29 / 03 / 2024

Orka Holding karadeniz yatırımları

Orka Holding karadeniz yatırımları

Erkek hazır giyimin önemli markalarından Damat, Tween ve D'S Damat'ın sahibi Orka Holding, Giresun'daki ikinci fabrikasını kuruyor. Giresun OSB'de 10 milyon TL'ye mal olacak yatırımla 350 kişiye istihdam sağlanacak...

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Orka Holding'ten yurt dışında mağaza atağı!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, yurt dışındaki yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. Süleyman Orakçıoğlu, yeni açılacak mağazalara ilişkin bilgi verdi.

Perakendecilerden yüzde 50 kira indirimi ya da ciro bazlı kira talebi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, ürün kanallarındaki değişikliği vurgualayarak AVM'lerde ortak bir genel gider standardı olmadığını kaydetti.

Haziran'a kadar AVM ve cadde mağazalarında yüzde 50 kira indirimi yapılmalı!

Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM ve cadde mağazalarındaki kiralarla ilgili çözüm konusunda eksiklikler olsa bile, sorun bir şekilde çözüm noktasında bir yerlere gelebiliyor" dedi. 

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada "AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız" dedi.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM kiraları kapitülasyon haracı gibi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğl kiralarda indirim yapmayan AVM'leri itidale davet etti. Orakçıoğlu, bu AVM'lerin tavrını, kapitülasyonlar döneminde haraç alan yabancılara benzetti.

Süleyman Orakçıoğlu'ndan AVM'lere kira eleştirisi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, koronavirüs salgını sonrasında AVM2lere

Damat, yurt dışında her hafta bir mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, “2019’da 40 yeni mağaza açtık, yolumuza ışık hızıyla devam ettik. 750 milyon TL’lik ciroya ulaştık. Bu sene yüzde 25 büyümeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Orka Holding yıl sonuna kadar 420 mağazaya ulaşacak!

Erkek giyim markaları Damat, Tween ve D’S Damat ile yurt dışında atağa geçen Orka Holding, yıl sonuna kadar 420 mağaza sayısına ulaşacak.

Damat Tween ve D'S Damat İstanbul Havalimanı'nda yerini aldı!

Orka Holding, Nisan ayının başında İstanbul Yeni Havalimanı'nda Damat Tween ve D'S Damat mağazaları ile yerini aldı.

Orka Holding, yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkaracak!

Damat, Tween ve D’S markalarıyla erkek giyiminde moda markaları çıkaran Orka Holding, 2023’te yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkarmayı hedefliyor.

Yabancı fonların sahip olduğu bazı AVM'ler sanki uzayda yaşıyor!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orakçıoğlu, "Perakendecinin artan kira maliyetine duyarlı bazı AVM’lere karşılık, yabancı fonların sahip olduğu bazı AVM’ler sanki uzayda yaşıyor gibi davranıyor. Kur bedelini perakendeciye yüklüyorlar" dedi...

Orka Holding karadeniz yatırımları Haberi

Orka Holding karadeniz yatırımları

Damat, Tween ve D'S Damat'ın sahibi Orka Holding, Giresun'a ikinci fabrikayı kuruyor. Fabrikaya 10 milyonluk yatırım yapılacak. 350 kişiye istihdam sağlanacak.


Erkek hazır giyimin önemli markalarından Damat, Tween ve D'S Damat'ın sahibi Orka Holding, Giresun'daki ikinci fabrikasını kuruyor. Giresun OSB'de 10 milyon TL'ye mal olacak yatırımla 350 kişiye istihdam sağlanacak. Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Doğu Karadeniz'de toplam 900 kişilik istihdama ulaşacaklarını söyledi. Bölgede sanayi kültürünü oluşturmak için 2005'ten bu yana büyük çaba sarfettiklerini belirten Orakçıoğlu ile şirketin yeni yatırımını ve gelecek planlarını konuştuk... 


 Rekabetin yoğunlaştığı perakende sektöründe faaliyet gösteriyorsunuz. Aynı zamanda üretim de yapıyorsunuz. Her iki taraf da nasıl gidiyor? 

Orka, belli bir büyüklüğü geldikten sonra altyapıya 5 milyon TL'lik bir yatırım kararı aldık ve bunu uyguladık. Mağaza sayımız...