18 / 04 / 2024

Ormanada Limited Edition Villaları ulaşım

Ormanada Limited Edition Villaları ulaşım

Eczacıbaşı Gayrimenkul, Zekeriyaköy'de 220 dönümlük alan üzerinde hayata geçirdiği Ormanada projesindeki villalar için dolar kurunu sabitleme yoluna gitti.

Google'dan muhteşem haber: Google Pixel Fold'un özel versiyonu karşınızda!

Google, "Hip Hop 50" Limited Edition Pixel Fold adlı özel sürüm akıllı telefonuyla hip-hop'un 50. yıl dönümünü kutluyor. Obsidyen renkte, metalik vurgular ve özel amblemle tasarlanmış.

Propa Vista Kartal ön satışta!

Propa Vista projesiyle Anadolu Yakası’na ilk kez “kullan - öde” sistemi geliyor. Markalı konut sektöründe "Limited Edition" konseptiyle projeler geliştiren Propa, Metro ve E-5’e doğrudan bağlantıya sahip Propa Vista projesinde, ön lansman bugün başlıyor.

Propa Plus’ta lüks ve konfora dair her şey var!

Markalı konut sektöründe "limited edition" konseptiyle yüksek değer kazanacak lokasyonlarda projeler geliştiren Propa, Zincirlikuyu’daki Plus projesinde son üç daireyi çok uygun ödeme imkanlarıyla satışa çıkarttı.

Zekeriyaköy Ormanada'da Limited Edition villalar satışta!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'deki yaşam projesi Ormanada'da Limited Edition villalar satışta. 2,19 TL'den sabitleyen Ormanada, site sakinlerine yemyeşil bir doğanın içinde konforlu ve güvenli bir hayat sunuyor.

Ormanada projesinde dolar 2.19'a sabitlendi!

ECZACIBAŞI Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'de 220 dönüm üzerine kurulan Ormanada Projesi'nde 'Limited Edition' villalar satışta. 'Limited Edition' villalar 2.19 lira olarak sabitlenmis dolar kuru üzerinden satışa sunuluyor.

Ormanada'da Limited Edition villalar satışta!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği Ormanada projesinde "Limited Edition" villalar satışta. Villalar 2.19 lira olarak sabitlenmiş dolar kuru üzerinden satışa sunuluyor.

Ormanada Limited Edition Villaları'nda dolar kuru sabitlendi!

Eczacıbaşı Gayrimenkul, Zekeriyaköy'de 220 dönümlük alan üzerinde hayata geçirdiği Ormanada projesindeki villalar için dolar kurunu sabitleme yoluna gitti.

Ormanada'da dolar kuru 2,19'da sabitlendi!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın 220 dönüm üzerine kurulan Ormanada Projesi’nde “Limited Edition” villalar satışta. Yemyeşil bir doğanın içinde konforlu ve güvenli bir hayat sunan Ormanada, dolar kurunu 2,19 TL’den sabitledi.

En baba keyif koltuğu Kelebek’ten!

Türkiye’nin en köklü markalarından Kelebek Mobilya, 80. yılında ‘Babalar Günü’ne özel ürettiği 80 ‘limited edition’ İkarus berjer, rahatına düşkün babalar için hoş bir sürpriz yaptı.

Balkan Gayrimenkul Yönetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balkan Gayrimenkul Yönetim Ticaret Limited Şirketi, 23 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Hakan İmamoğlu tarafından kuruldu...

Ahmet Aylanç Tekstil İnşaat ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Aylanç Tekstil İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 22 Ocak 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Ahmet Aylanç tarafından kuruldu...

TMY Yapı Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

TMY Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 22 Ocak 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Murat Geleş tarafından kuruldu...

Onbir İnşaat Endüstri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onbir İnşaat Endüstri ve Ticaret Limited Şirketi, 22 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Ömer Meriç, Gençağa Meriç ve Selen Enerji Tarım Madencilik ortaklığıyla kuruldu...

Ormanada Limited Edition Villaları ulaşım Haberi

Ormanada Limited Edition Villaları ulaşım

Şirket, Ormanada'daki 'Limited Edition' villalarını 2.19 liralık olarak sabitlenmiş dolar kuru üzerinden satışa sunduğunu duyurdu. Ormanada projesinde deneme sürüşü uygulaması yer alıyor. Uygulamaya göre kirada oturduğu evi 12 ay sonra almaya karar verenler 12 ay boyunca ödediği kiraları ve depozito bedelini evin toplam fiyatından düşerek ev sahibi olabiliyorlar. Projede 2 bin 500 metrekarelik sosyal alan...